sunday, dancing sunday.

hooppohej, hela helgen har inte gått åt och inte åt bloggen iallafall, men jag ber om ursäkt!

i torsdags for jag iväg till ängla staden och gick på "back to school-party" med min lilla pingla anna och våra dear boyfriends och även några andra vänner var med! Så roligt så roligt såå! här
bjuder jag på lite bilder från bar bahnhof ;)

    
                                              några som var sugna     Inte det vackraste men
                                              på att vara med.              vafan!

Fredagen ägnades åt att paddla på rönneå med Sp1d, inte illa. och när man sitter där lugnt i sin lilla båt och paddlar i ängelholms centrum så kommer evsi förbi och undrar vafan jag håller på med... jaa, det är ju inte varje dag man stöter på sin brors flickvän paddlandes på rönneå.

 - här har vi några laddade girls. (olivia,ellen och mira)

Självfallet var jag sen hos min fellebelle och vi åkte hem till mig senare för middag och lite poker med min söta familj.

Igår var det öppet hus på danshuset och då var man där för att ha lite uppvisning för nybörjarna och få dom att bli lite sugna på att dansa. Woho, det hela gick bra och så... jaa inte så mycket mer om det men sen helt plötsligt när jag kommit hem runt tio tiden knackar det på dörren och där står min felix som saknat mig... awe sweetie.

Och tillslut idag... idag hade jag premiär för en ny dansstil, eller rättare sagt två! Standard och latin :D det var jätteskoj och jag har införskaffat mig ett par nya danseskor minsann... åhå så nu går jag runt och dansar lite cha cha här hemma och ett vals steg lite här och var har även kommit ur fötterna under dagen.


tänkte som avslutning lägga in en bild på två av mina block jag pysslat med (eftersom att jag äntligen funnit min mobilsladd :D )





skolan imorgon, helt okej. sen är det dags för danshuset igen (mitt tredjehem)

men men, update will come sooner or later..

puuss!


skola,dans,skola,dans,skola, dans....liv?

Ojojoj, dansen har dragit igång igen och gud så härligt. I am back on track och vet ni det bästa? Jag har blivit tillfrågad av självaste Peter Kjärsgård (som är med i svenska landslaget) om vi ska börja dansa tiodans (standar och latin) vilket jag självfallet vill så om söndagarna framöver ska vi dansa tillsammans, gosh i love it! You rock peter. (kjarsgard.blogg.se)
 
Skolan går som smör i solen, den smälter på och jag är ju lätt bäst...fast priset går såklart till Mira, Ellen och Olivia också! Wooho, jag älskar skolan, jag älskar dansen, jag älskar ....i princip allt, fast inte allt. haha jag älskar felix. <3

Så mina dagar är mesta dels skolan sen direkt efter till danshuset med peter och vici och sen är det hem, utom måndagar och torsdagar. Mmm... lite paus!

I helgen var jag hos felix från fre till sön och en chock kom man ju hem till när mamma och magnus gjort en makeover på mitt rum! Möblerat om, målat en vägg, sytt om mina kuddar you name it. Dock vet jag inte var min mobilsladd är så jag har inte kunnat lägga över bilder än!

Och nu när man är aktiv i skolan så har man ju gjort fina block och så som jag klippt och klistrat med men som sagt... ingen mobilsladd inga bilder.

nej nu ska jag väl bege mig in i duschen.

Loooove,<3

SP1d...

...heter min nya klass som är underbar, haha!
Skolan idag var skojskojskoj, jag älskar skolan nu! hahaha, vilken nöööörd.

Träffade Sara och Erik först på knutan för lite breakfast at ....DONKEN and not tiffanys' ^^ Gottgott. Sedan tog vi bussen till Olympia och snacka om att jag och sara var nervös för typ ingeting. Träffade på lite udda folk men även normalt folk! Mira och Ellen är två riktigt härliga brudar ;D Och rickard i min klass är fan cp cool! Hahaha! Jaja dom lär ni säkert höra talas om senare i framtiden.

Tittad ejust på OS semifinal mellan Japan och Norge och ja jäklar vilken match. När det var 1½ minut kvar stod det 28-25 till norge och på den lilla stunden blir det fyra mål och Norge vinner med 29-28. Wooho, hörde just även att USA tagit guldet i damfotboll och det tog dom ifrån brasilien, lite synd!

hjälpt mom att städa idag... ska snart käka sen ut på småärenden i staden!

has it goooodie folks.


PUUSS

lägga sig i tid!?

Nu börjar det sakta krypa sig på mig... jag måste lägga mig snart o.0 ! Inga late nights längre eller så, skärpning!

Imorgon bär det av med 08.38 tåget till helsingborg stad där jag kommer möta sötasara och hennes kompis som också ska gå på Olympia!
Idag har jag fördrivit min dag med att;

* Duscha läääänge
* Göra en fransk manikyr noga!
* Även på tånaglarna...
* Fönat håret väldigt torrt
* Borstat det långt om länge...
* Städat min hylla...
* Städat min garderob...
* Rensat ur garderoben...
* Noppat mina ögonbryn(vilket jag oftast annars glömmer....)
* Gått en liten promenix i blåsten, ack så kallt!
 
Nu får jag väl snart ta och bädda ner mig i sängen och bara bli nervösare och nervösare och sen får jag väl förhoppningsvis somna.

Ojojoj, förhoppningsvis så kommer jag komma ihåg att uppdatera er om klasser, lärare, freaks och snyggingar... såvida jag inte är helt hyper...



     PUSS!

viktig och nervös.

La just på telefonen! Blev rätt paff när dom ringde ifrån Danshuset och frågade om jag ville komma och visa upp, på öppet hus, vad jag kan i streetdans! Haha jag lekte lite cool för att hålla glädjen inom mig och skulle kulla upp om jag kunde då men det är väl självklart att jag kunde då! Ojoj, jag känner mig viktig för Danshuset nu! haha!


nervositeten inför gymnasiet stiger mig åt huvudet antar jag. jag städar självmant och fixar iordning i min garderob snart nog ska jag rensa ur den. Ackack! men men.


jag ska äta nu, återkommer folk!


PUUSSS


mormors' place!

Hey'all!

Sitter hemma hos mina säkra kort just nu. Mormor och morfar... tak över huvudet och lite mat i magen fint (inte för att jag inte har det annars men för stunden...) 
Ska iväg senare till Magnarp för att vi ska tälta, jag, felix och några stycken. Myspys antar jag!

Skolan närmar sig för var dag som går och nu är det endast 1½ dag kvar tills jag börjar skolan.

Gårdagen spenderades endast med Bella. Vi började med dansen så vi hade den avklarad, hehe! Sedan gick vi lite i stan för att ta ännu ett hemskt bevisa-att-jag-är-jag-foto. Mitt pass är nock inte det vackraste... men nu var fotot till mitt coola tågkort som jag fick hemskickat i brevlådan, inte illa kommunen!
Efter att ha hyrt When a stranger calls så begav vi oss mot venbåtarna och spenderade natten i bellas extrahus där! Väldigt läskigt, med tanke på filmen som gav ett och annat skrik ifrån våra falsett röster men väldigt, väldigt mysigt! Thnx bells!

Nu börjar köttbullarna dofta lite så jag tror jag ska börja dra mig mot matbordet!

Talk to you later!

so long,

kväller.

Nu är jag hemma från nervösa-emilias place och jag har mitt te vid min sida och datorn i knäet. (y)

la precis på telefonen med bella som kommer hit i morgon för lite sommarträning ( som inte har hänt för många gånger under sommarlovet) och sen ska vi vidare mot änglaholm minsann. Ska bli myspys. Har ju faktiskt inte träffat bella sen innan jag åkte iväg till italien.

Gårdagen spenderades i Köpenhamn på tivoli med min kära familj och min kära felix som lurade upp mig i slänggungorna. ojojoj....det var högt.




Och såklart under dagen så blev det mycket snask så som sockervadd, popcorn , godisstänger och stora klubbor... you name it ;) (en anledning till träning imorgon , haha). Den som nog var mest nöjd under dagen var sigge! han kammade hem två vinster och fick köra veteranbilder. helnöjd

      

 



nu ska jag fixa lite med musik inför morgondagen med bella och dricka upp mitt te minsann, sen lär jag kanske uppdatera er inatt om jag sitter här och ugglar!

loooove,

"första" inlägget sen... lååång tid tillbaka.

Sommaren börjar gå mitt sitt slut och det gör ju även lovet så det är väl nu man ska ta sig i kragen och börja sköta sin blogg igen, börja gymnasiet och börja träna. Allt detta ska ju klaras av inom två veckor. Inte illa...

Min semester för ett bra tag sen var väldigt bra. Bilder kan väl komma upp lite då och då men inte just nu för jag tror inte att Emilia har sparat ner alla bilderna på sin dator från min familjesemester! Höhö...

Ja, som ovan så är jag hos Emilia och är lite moraliskt stöd med tanke på att hon börjar gymnasiet i morgon! Henne kommer ni att finna på Malmö Borgarskola där hon ska gå IB. Och mig... kommer ni finna på Olympiaskolan i Hbg på torsdag där jag ska spendera mina tre år framöver.

Det har hänt lite i helgen men jag tänkte att sätta mig vid datorn när jag kommer från borstahusen så får ni lite bilder också!

Hoppas ni alla har haft en fin och skön sommar!


Söta hälsningar från moi!


RSS 2.0