Thoia thoing

Idag har jag varit ballerina-linnéa, coach-linnéa och KingQuasi-linnéa (internt). Alltså, jag hade min första lektion idag och det kändes bra. So far har dem inte slått mig och jag har inte fått någon att gråta. *Klapp på axeln* Jag börjar inte förrän klockan 14.10 imorgon så min lunch med mamma och sigge är flyttad till imorgon. Sen blir det dans på IKEA hela veckan. Det är invigning och det ska Danshuset vara med att fira med lite dans. Så har ni tråkigt så kom till Väla/IKEA. Imorgon är det heller ingen vanlig dag för det är älskade Malins födelsedag, wiiho. Antalet 18-åringar ökar stadigt i vår lilla tjejliga. Nu ska jag mysa ner i sängen med några avsnitt av True blood, säsong 3. Pusss på er

sure thing

Dansen drar igång idag, FINALLY!
Jag sitter fullt redo för att kunna springa till bussen vilken minut som helst. Sen dansar jag till 22.00.
Skolan idag gav mig inte mycket. Första lektionen inställd och andra lektionen varade i 10 minuter max.
Imorgon blir det en lektion, lyssna på Jan Björklund och sen luncha lite med mamma och sigge i stan, mys.


sure thing

Dansen drar igång idag, FINALLY!
Jag sitter fullt redo för att kunna springa till bussen vilken minut som helst. Sen dansar jag till 22.00.
Skolan idag gav mig inte mycket. Första lektionen inställd och andra lektionen varade i 10 minuter max.
Imorgon blir det en lektion, lyssna på Jan Björklund och sen luncha lite med mamma och sigge i stan, mys.


Baby there's no other

Det blev party. Kebaben efter stängningsdag blev nästan till frukosten i Olivias kök halv sex på morgonen. Allt var inte lika ljuvlig när jag la mig i den allt för sköna sängen klockan 06 och insåg att jag skulle upp 1 timme och 45 minuter senare för att sedan bege mig till Danshuset. Vara där hela dagen på deras öppet hus, ha lite uppvisning och undervisning. Men Viking, med stort V, som jag är så klara jag det galant. Chips och film har front row hos mig ikväll och imorgon blir det filminspelning i Båstad.

Put your pretty hand in mine

Efter en bra show med bästaste Dino idag så begav jag mig till Malmö med Anna, Mira, Ellen, Olivia och Amanda. Det blev shopping, mat och NRJ in the park. Den största anledningen till att åka dit var för att titta på NRJ in the park, men blåsten stod i sig och det var mycket folk. Så det blev mest shopping och mat.

Fick med mig en ny plånbok, tre tröjor, en topp och en fin blus. Det blev lite extra billigt idag också eftersom att H&m hade club-dag med 10% på allt och sen hade Monki kvällsöppet med 20% på hela sortimentet, helt okej liksom.
Nu taggar jag inför fredagens bravader och den kommande helgen. Imorgon börjar vårt schema for real, sen ska jag till Nova Lund en sväng och prova på att jobba där.

Pusssar


iDance


Caught in a bad romance

Det är ju lugnande att andra treor börjar med sina projektarbeten medans Sp3d spelar bowling? Tränade med Dino efter skolan och imorgon är det dags för uppvisning. Min bästaste, finaste, absolut bästaste (sa jag det?) annagretl har varit här idag. Hon är bäst. Imorgon far vi till Malmö med Ellen, Olivia, Malin och Mira. Det blir shopping, mat och NRJ in the park. Så mysigt! Pusspussss

I'm crawling on my knees for you.

Är på väg till skolan nu. Det känns okej att vara störst och bäst på skolan. Även om jag varit det sistnämnda all along. Vi har fått en exchange student i vår klass från staterna. Jag ska visa henne runt på skolan idag, få henne känna sig välkommen och så vidare. Sen blir det träning med dinolino för imorgon ska vi inviga Navet. Igår blev det tre träningar. Dino, "ikea-gruppen" och synchronized. Äntligen är gruppdansen klar och den är excellente, gånger tusen. Suck on that! Puuussisar

sunrise

Lillebror Sigge har fått vattenkoppor. Snäll storasyster som jag är så gick jag upp två timmar tidigare och gjorde pannkakor. Nu ska jag duscha, klä på mig och sen bege mig till Olympia.

Har saknat det lite, faktiskt..


Old road

Om cirka 13½ timmar sitter jag i Olympias aula. Jag ska ha min sista hösttermin, mitt sista jullov, min sista vårtermin och min första student.
Okej, allt detta kan upprepas igen. Men jag kanske bojkottar skolan efter skolan, sätter mig i ett hörn och tjurar?


Route 66

Sigge har feber i massor, den stackaren. Så just nu är det Bilar på tv. Det sitter gott med myskläder, en soffa och bara mys efter jobb, utgång och jobb. Har provat på att jobba i Lund city på deras Stadium, också nice.
Imorgon blir det nog lite träning och film. Sen på måndag så påbörjar jag mitt sista skolår, helt okej.


puss

Filippa Bark och Jeff Dunham har gjort min kväll aningen roligare.
Imorgon blir det träning, först med sara och sen med dino.

sov gott sötisar!

BAhdbakdvnrbähpg

Jag har varit stilla en dag och jobbat. Jag har myror i brallan. Vill bara dansa. Mitt hjärta sjunger. Dansen är mitt liv, mitt kall, mitt morgon-,eftermiddag- och kvällskaffe. Det håller mig uppe på fötterna. Ibland inte...

Jag. Är. Nog. Beroende. Men. Jag. Älskar. Det


-My love is your love.


Oh boy

Jag måste börja planera. Sommarlovet tar slut på måndag och det är dags att inta sista skolåret. Men samtidigt har jag ett jobb och danskarriär att ta hand om. Och om jag ska träna 11 gånger i veckan så tror jag att jag får börja organisera mitt liv lite.

 - Sometimes, I just smile and wave. Because my heart aint that brave


Moviestar

Haha, jag ska va med i en film. Suck on that!

Kött fifan!

Jag är hemma med en halv döende kropp. ÅÅÅÅÅÅAFGVMDENKGTLRNKLGHMÖWKR sååååå bra jag har haft det!
Sena nätter, mycket (då snackar vi grymt mycket) svett, träningsvärk, bananer, skaka rompa, skratt och myyycket mys med alla dansare.
Ville verkligen inte åka hem idag, skulle lugnt kunna köra på några dagar till trots min döda kropp. Vill man så kan man och slutar man vilja vara bättre slutar man vara bra.

over and out. nu ska jag njuta av alla videos från lägret.


puss finaste.


camp gala :D

Jag har lyckats få ihop en(fast tre väskor) packning till camp gala. imorgon åker jag! WIIEIEoadnkgösl bnlösjgfnaödmsögblnejirwoöamsv sååååå taggad är jag :D
Ska bli riktigt awesome!
Har jobbat massor sen i lördags,  därför jag varit lite tyst.
Partyt i fredags blev en tidigmorgon hemkomst och en tung arbetsdag, väl mödan värt.
I lördags åkte jag hem till Sofi och åt tårta. Söndag lekte jag sambo med Sofi.
Måndags tränade jag. Sen lekte jag sambo med Sofi igen.
Igår jobbade jag och chilla med Dear John...
Idag har jag jobbat. Ni ser, noo interesting life yes.

Vi hörs efter camp gala :D
pusspuss!

linslusar på tivoli. en 18 år gammal och nöjd sofi!

FOFI<3

grattis älskling!!


gentle, like a cow

Anna ringer mig om dagarna nere ifrån Rhodos och jag vill va där med henne, sååå gärna! Men vi tar igen det någon annan gång.
Efter jobbet idag så städade jag mitt rum lite och sen tog jag brädan ner till stan med Louise, hyrde film och köpte godis. Så goeett.
Ska lägga mig snart för att imorgon ska jag till malmö med Oli, sen ska jag på en filmaudition (no big deal, promise) och sen är det SOFIS 18-ÅRS KALAS!!
Hihi puuss på min fredag, hoppas ni har det tråkigt. Så jag kan njuta lite extra av min ungdom.


raw, like a pig.

Jobb - 09.50-17.00
Dans - 18.00-20.00
Olle och Fofipropp-mys fram till en halv elva.

Min dag idag. Så var det med den. Jobb är jobb. Nya dansen till gruppen blir freaking-fucking-wonderful-incredible-outstanding-BRA! hihi.
Olle bjöd upp mig på lite mys efter träningen, så jag knallade upp dit en stund. Nu, är jag hemma. Ska lägga mig vilket minute som helst. Planen är att jag ska upp och springa imorgon bitti innan jag börjar jobba, hum...



en semesterbild. kul i bilen? nja...


"Becuase I like the way it hurts"

2 veckor, illa linnéa lindé...

Jag är hemma i sverige och allt har gått i ett sen jag kom hem. Har jobbat alla dagar och mellan jobb, mat och sovtid så har jag försökt klämma in lite nöje. Det har blivit någon utgång med bästis-anna, en tripp till göteborg och fika-mys i helsingborg.
Några bilder från semestern ska jag nog kunna klämma in här i dagarna.
Imorgon blir det jobb 09.50-17.00 och sen beger jag mig direkt till danshuset och tränar med gruppen. Så nice!


På fredag är jag ledig!
På fredag fyller SOFIÄLSKLING 18!
På fredag är det f-e-s-t!

RSS 2.0