MÅNDAG

Det har varit full fart i helgen och det var en så bra så. I fredags var jag ute en sväng på stan, pussades runt lite, träffa min louise och annat fint folk.
I lördags var jag iväg i Lödde och jobbade utan några bakisproblem, mmmmm! På kvällen var nästan hela Synchronized samlade hemma hos Linn. Där vi kollade lite film, spelade spel och bara umgicks med antingen varandra, småsyskonen eller kusinerna. Det var fullt hus minst sagt.

Igår vart jag iväg och jobbade på Danshuset och sedan åkte jag till Rolf för lite kvällsbalett! Åkte hem med en fruktansvärd magsmärta så jag la mig i min säng med värmvattenflaska och heltsläckt.

Idag ska det bli lunch med älskade Sofi som äntligen är hemma, sen blir det privatlektion och sen vidare blir det ett träningspass och sist min egna lektioner =)

Ha en fin dag alla!
PUSS

FREDAG

Äsch, jag har inte så mycket att skriva. Skriver egentligen mest bara för att? Men kul det är att läsa?
Jag har bara varit på körskolan idag, tränat med Linn och fixat till vår pardans. Annars noll. Ska ner i stan senare för att se om det är något roligt. Blir jobb imorgon och på söndag detsamma. Dock på två olika ställen. OK!

PUSS

...

Ångesten som uppstår när man ställer larmet på 05.50. Varför är jag en bortskämd danstränare? FML


ONSDAG

Jag sitter i min säng, myser, precis ätit frukost, kollar vampire diaries också syr jag lite på Girls Coutures dräkter.
Idag är det min långa dansadag - 16.30-22.00! Okej, så mycket vettigt hade jag att skriva.

CREEPY

Det händer något på Ekebygården, det är en massaker på gång tror jag. Förra veckan låg det en påkörd hare mitt på gatan, och denna vecka ligger det en påkörd duva. UTANFÖR SAMMA HUS!? Jag kanske borde gå omvägar till bussen kommande gånger så det inte är jag som ligger där nästa vecka....

DANCE

Sitter hederligt denna måndagkväll, med en uppäten middag och småmyser efter dansen.
Tänkte berätta lite om helgen!
I lördags hade vi öppet hus på Danshuset hele dagen och det gick bra! På kvällen hade vi (jag, Peter, Miranda, My och Frida) ett spontanuppträdande på ett högstadiedisco i Helsingborg. Det var fruktansvärt roligt! Förhoppningsvis kommer det fler gånger!
Sen igår var jag iväg på Stadium och jobbade, fick sen skjuts till Malmö och dansade balett med Rolf. Åh, vad det är bra där! Han är så himla duktig! Trots att han är 78...

Ska lägga mig väldigt snart, ska upp tidigt och köra (eller aa..9.50). Så, inte rubba dygnsrytmen - hehe...

PUSS

En bild från i lördags, dock minus Frida!

SUNNY

Det är så soligt och fint idag, så jag låtsas att jag är i Australien med Anna, tar på mig solglasögonen och låtsas njuta av värmen.

Idag blir det en lång dag på Danshuset och innan dess så ska jag ner i stan en sväng för att gå på banken, strosa med solglasögonen...osv.

PUSS

SÖNDAG

Det har varit full fräs på mig i helgen så jag har varit lite tystlåten här. Ska sova nu för det behövs! Vi hörs imorgon.
PUSS

so long, farewell, auf wiedersehen, good bye

Hur säger man hej då till någon som är ens allra bästaste, som man inte kommer träffa på över ett år och kommer befinna sig på andra sidan jordklotet?
Det gick inte så bra för oss. Vi grät. Men vi sa hej då!

Anna, jag önskar dig den bästa resan (även om inte jag är med)! Och du är bäst.

Aj lav jo!


space



Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

23:49

Baletten ikväll gick bra, körde på med en streetlektion för Rebecca också efter det. Känns bättre att haft i alla fall två pass avklarade på en dag när man bara segat. Imorgon är det mycket på schemat. Körlektion, ärenden i stan med mamma, träffa anna, privatlektion, tåspetslektion, gäster och sen får vi se vad tiden blir till.

Om ni inte har några planer för er på lördag så kom till Danshuset på Öppet Hus! Det är prova-på-lektioner hela dagen. Allt från barndans till pussycat doll! Komsi, komsi!
Men nu ska jag läsa igenom min lärobok lite snabbt innan jag lägger mig. Upp tidigt imorgon!

PUSS


BALETT

Nu är jag redo för balett mellan 19.30-21.00. Untzuntz!



19 JANUARI

Jag vaknade till för en två timmar sen, har börjat småstäda lite. Fast det behövs storstäda så det tar sin lilla tid. Jag blir så förvånad över det kan samlas så mycket kläder och saker på mitt lilla, lilla golv på en så kort tid? Var kommer allt ifrån? Jag måste ha ett spöke på mitt rum som slänger runt med mina kläder för skoj skull. Eller....!?
Ska hoppa in i duschen lite snabbt och sen ska jag iväg och hämta Siggebusen!

PUSS

OTH

One tree hill säsong 9 episode 1, I'm in heaven!
Har precis ätit lite mat och ska snart springa ner till Anna sen och mysa med henne!

PUSS

EM

Mamma har bokat hotell till höger och vänster. Ett hotell i Slagelse, ett hotell i Ingolstadt, ett hotell i Isola...
Allt i hopp om att Synchronized blir uttagna till Europa Mästerskapen i Slagelse och att jag blir uttagen i singelhiphop till Europa mästerskapen i Slovenien.
HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!

PUSS


Zzz...

Egentligen borde jag sova, men jag kan inte riktigt. Hade fler lektioner idag på dansen, was fun. Egentligen har jag inget att skriva, men gör det ändå.

Idag har jag lite London-längtan...

SÖNDAG

ÄNTLIGEN ÄR TERMINEN IGÅNG!
Jag har haft några pass på Danshuset idag följt av en balettlektion i Malmö. Det var helt underbart! Vi kommer jobba med slingor från svansjön, hur passande? Höhö...
Trivdes verkligen till tusen.
Sen även i bilen idag på väg till Malmö så började vi planera inför min 20-årsdag som är om mindre än en månad, WHEEEEYYY!!!!
Imorgon blir det relax, relax och sen jobb på kvällen. Hur perfekt som helst! Det kommer bli en toppentermin det här tror jag!

Det är nu jag välkomnar mitt vanliga jag och säger hejdå till måndag-,tisdag-, onsdag-, torsdag-, fredag-, lördag- och söndagsvila!

PUSS

The Black Swan

Jag är hemkommen från en fruktansvärt rolig kväll hemma hos Tess! Alla hade jätteroliga kostymer och hade verkligen gått inför det, precis som det ska va. Det var tävlingar, lagindelning och massa skoj under hela kvällen. Jag kammade hem priset som bäst utklädda efter en omröstning - och jag var the Black Swan! Efter min workshop idag, som för övrigt gick jättebra, så stannade jag kvar på Danshuset och gjorde vid mig där. Var jättekul att fixa med håret och sminket. Fick leta upp tutorials på youtube hur jag skulle göra med sminket. Men det artade sig, är jättenöjd! Fina Jessica var så passande Alice i Underlandet och My var Svampbob fyrkant...

Imorgon blir det jobb hela förmiddagen och sen blir det balett i Malmö, weho!!
PUSS

En halvtaskig mobilbild får det bli nu. Det togs flera kort under kvällen som jag hoppas på att få tag på senare så ska ni få se bättre och vad dem andra klätt ut sig till!


LÖRDAG

Jag försökte ta en snygg bild på mig, men det kom något ivägen? I alla fall så ska jag iväg till Danshuset nu =)







BOY U GOT MY HEART BEAT RUNNING AWAY

Nicki Minaj - Super Bass får mig alltid på sånt jäkla bra humör!! GOOOSSH!
Just nu sitter jag och småpysslar inför morgondagens outfit och festligheter. Ska på 35-års fest hos Tess och det är maskerad tema. Inte vanlig maskerad utan man kan klä ut sig till Jack Sparrow och inte bara pirat, man kan klä ut sig till Askungen och inte bara en prinsessa. U fat the deal? Vad jag ska klä ut mig till får ni se imorgon!
Dock innan dess så ska jag va på Danshuset 13.30 för att hålla en workshop för en möhippa - har jag sagt det innan? Det ska bli sjukt roligt det med så morgondagen för mig kommer bli toppen!

PUSS

UNTZUNTZ


ikväll ska jag untza

12:36

Inatt har jag verkligen sovit som ett litet barn, sen när jag vaknade så drog jag mig lite extra i sängen och jag har inte kommit mycket längre med min dag mer än att jag gått upp och ätit mig lite frukost. Men snart nog så ska jag göra mig klar inför kvällens arbete. Ska dra mig ut till Stadium Outlet och softa lite mellan 16-19! Sen, i vanlig ordning så ska jag träffa Anna. Hon är förhandsbokad varje kväll fram till nästa lördag. Då hon åker iväg på sitt äventyr...
Vi har varit bästaste kompisar sen i sjuan och nu ska vi inte ses på över ett år? Åh min herre....
Vi hörs lite senare!

PUSS

ONSDAG

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
Idag har jag haft massor för mig, precis som det ska va!
Jag vaknade upp lite innan elva, befann mig på körskolan vid 12 för att plugga teori några timmar och sen bege mig ut på körlektion. Direkt efter det åkte jag och Linn in till Helsingborg för att ha några timmars träning med gruppen, sjukt nice. Efter det så var det bara hem, äta, duscha sen ut på promenad och till slut avsluta kvällen hos min finaste bästaste bästa kompis. Asgooo dag, mjau!

Men nu är jag trött, så nu måste jag sova - höhö!

NATTI

TISDAG

Ojoj vad jag bara deeegat gott här hemma idag! Det enda vettiga jag har gjort idag är att jag har varit hos doktorn, lämnat och hämtat Sigge på dagis. Sen har jag bara strosat här hemma. Så himla göttans!
Ska alldeles strax bege mig till körskolan för teorilektion. Untzuntz!! Men eftersom att jag bara degat idag så är jag sömnig...eller så är det för att jag gick upp så tidigt. Jaaa, det är nog inte bra för mig. Höhö...

PUSS

DOKTOR

Idag vaknade jag innan klockan slog sju?!?!?!?!?!?!?
Eller aa, Magnus väckte mig fem i sju. Men redan där - vad hände? Hade, för första gången på väldigt länge, samlad familjefrukost på en vardag och alla satt i bilen samlade kvart i åtta. Jag skulle vara på citykliniken i stan kl8 för att besöka ortopeden. Har haft lite problem med min fot sen i Oktober, men jag har inte velat kolla upp det. Tänk så säger dem "Aa Linnéa, nu ska du vila i tre månader". Det går jag liksom inte riktigt med på. Men det visade sig vara cool-lugnt. Har lite slitna senor och ska få ett par specialdesignade inlägg som jag ska ha i mina skor. Helt ok!
Har tagit fram teoriböckerna igen, lika bra att köra på...ska till körskolan ikväll och ha lite teori. Wohoo!

PUSS

RÄTT

Ibland är less bara less och more så mycket bättre.

GOD NATT

E.L.F

Under 2011 var jag och besökte London två gånger. Shopping som är sååå kul var topp-priad när jag var iväg båda gångerna (dock var dansen mer priad den senaste gången...), och något som jag tycker är jätteroligt att handla så är det smink. Det är så roligt att gotta sig bland allt och testa sig fram med nya sminkningar - discoskadad?

I alla fall, jag kände mig som Bonnie&Clyde när jag gick in i alla kosmetika affärer. Det kostar absolut ingeting där?! Okej, jo det gör det. Men det är inte mycket! Vissa saker är säkerligen skit, men jag har sprungit på olika märken med bra kvalitet. B.la ett märke som heter MUA. Jag har köpt med mig hem cirka sex olika ögonskuggor och dem är jättebra, håller färg under en hel utekväll osv...och de kostar 1£ stycket. 1£!!!!!

Men så finns det ett motsvarande märke som heter E.L.F. Deras sortiment är gigantiskt och bra - och sååå prisvärt. Det är först nu när jag läste Jessicas blogg som jag kom underfund med att man faktiskt kan beställa hem från deras egna hemsida. Så DO IT! Jag vet vart jag ska gotta mig ikväll i alla fall...
http://www.eyeslipsface.co.uk/index.htm

PUSS

PLUGGIS

Nu är jag hemkommen från jobb och en körrunda med Magnus. Det går bra nuuuuu! Sitter med böcker i högsta hugg, får ju inte glömma teorin...fast det är tradigt - att plugga alltså. Men, det skall göras!
Bytade ju förresten körskola förra veckan, med allt rätt! Det känns superbra nu, verkligen!
Jag sitter och myser i ett par nya mjukisbyxor jag fick av mamma och Magnus från Abercrombie&Fitch. Dem köpte dem i Köpenhamn i fredags, dåligt glad jag blev!

Idag är det en stor dag för Synchronized. Vi har idag gått och blivit med sponsorer, och vår första sponsor är Resurs Bank som har valt att sponsra oss med nya dräkter. UNDERBART! Vi känner oss rätt coola...

PUSS

Heja körkort!

JOBB

Idag hade jag stora planer på att bege mig ut för en go powerwalk innan jag ska skulle åka till jobbet. Dock vaknade jag upp med en väldans svullen hals och en låg talförmåga...så jag får la spara den powerwalken :(
Får köra på med lite lätt balett istället!
Jag får dra mig in i duschen nu i alla fall och plocka i ordning lite på mitt rum, sen får jag sticka ut till lödde för lite jobb mellan 15-19.
PUSS

FRUKOST

Just nu sitter jag med Anna och Evelina och har frukostmys! Hade en jätterolig kväll igår här i Ängelholm, träffade massor med skoj folk!
PUSS


LÖRDAG

Igår så blev inget som jag tänkt mig, förrutom att jag tog allt som det kom...
Jag fick ha en god återträff med Michelle igår som är hemma från Skottland och vi firade Lina som fyllde 20! Vi begav oss ut på stan senare och det var en sjukt rolig kväll! Idag har jag varit på vernissage med familjen och snart ska jag ut på en promenad. Senare ikväll blir det partyparty i ängelholm.
PUSSPUSS



RAGGNINGSTIPS

Förra veckan på jobb hade vi en tjuv på jobbet. Då tog dem tjuven och satte honom inne på toaletten. Då var jag superkissig och höll mig i över två timmar. Sen fick jag gå in till butiken bredvid "Hej, kan jag få låna er toalett - jag är jättekissig men vi har en tjuv på vår toalett".
Bästa raggningsrepliken - EVER!

11:52

Vilket väder! Whaa, det är ju helt underbart. Solen står på och himlen den är blå! Jag inväntar att bästis ska svara mig så vi kan ut och strosa med solglasögon på, hehe...
Linn har sovit hos mig inatt. Vi gick hit efter att våra familjer ätit middag tillsammans, så vi kolla lite film och Gossip Girl.
Min familj har begett sig på kulturäventyr i Köpenhamn idag så jag har ett tomt hus för mig själv. Ska njuta lite extra av tystnaden.
Annars idag har jag noll planer, får ta det som det kommer. Vilket sker väldigt sällan!
Ut och njut med er!

PUSS

finaste Synchronized på Nordiska Mästerskapen 2011

01:26

Efter att inte stoppat i mig alls mycket mat så var jag en vrålhungrig Linnéa när jag kom hem för 1½ timme sen...slängde i mig kyckling med en god sallad och 1 liter mjölk(nästan..).
Det blev en lyckad träning för mig idag, lärde ut en koreografi på guld-superstar träningen och sen hade vi en, för en gångs skull, effektiv gruppträning.
Till sist hade jag och Peter möte Mats angående vårterminen och lite sånt smått och gott. Längtar verkligen ihjäl mig tills det drar igång. Ska bli så roligt med alla nya elever, öppet hus, nya kurser, nya danser och såklart alla tävlingar. Det är mycket nytt i luften och nu ska allt bara falla på plats!
Och nu ska jag falla på plats i min säng. Sov gott finisar!

NATTI

15:36

Efter en god stund bestående av dans i lokalen så ska jag nu bege mig till en ny körskola för att ta tag i mitt körande. Var inte speciellt nöjd med förra körskolan så får prova nytt. Senare ska jag dansa iväg till Danshuset för att ha en lektion, möte med Mats och träning med den finaste gruppen på hela jorden.
Låter ganska soft tycker jag!

PUSS

ONSDAG

Kom hem rätt så sent igår och då var jag väldigt, väldigt trött! Men hade en superdag på Danshuset med ett gäng dansare och lärare!
Nu ska jag dansa ut i lokalen med Sigge och hans kompis Alice!

PUSS


LÄGER

Sitter i sofforna på Danshuset med Peter. Vi har precis haft varsin lektion och har nu paus. Idag är det läger på dansskolan från 10-23! Det är massa dans, mat, tävlingar och film som står på schemat :)


Drunk on love


god natt

22:43

Den där planen med att läsa sket sig lite granna...föll in lägenheternas värld inne i New York. Fy satan så dyrt det är att bo där, helt galet! Det är knappt att jag och Sofie kan bo i en Studio (alltså ett rum med kök) utan att bli luspanka. Det kostar oss nästan 8000:- i månaden för 30 m2.
Men för tillfället så är det fler som hakat på vår plan till sommaren och då kan det bli lättare att hitta bättre och billigare boende. Men vi får se vad som händer, det viktiga just nu är bara att det händer. 6e febrauari börjar antagningarna så förberedelserna till våra applications ska påbörjas nu. Sen är det 100 miljoner saker till som måste fixas om vi kommer in på skolan. Men det tar vi då. En sak i taget - så kommer drömmen sakta slå in.

Istället för att läsa lite Vampire Diaries så ska jag nu ta igen de avsnitt jag missat av säsong 2 nu de senaste dagarna. Fick säsong 1 och 2 av mamma i julklapp, hon är allt bra den kvinnan!

Dagen efter och ett år senare

Halv sju imorse åt jag och Lurre frukost - eftersom att varenda kebabställe i hela helsingborg inte tog kort, så fick vi ta mackor och mjölk när vi kom hem. Cissi la sig direkt. Sen somnade vi gott...steg upp lagom i tid för att hinna med pannkakor innan tjejernas hemfärd till Göteborg.
Vi hade en fantastiskt roligt kväll, natt och morgon tillsammans med Peter, Patrik och Jeanette! Tivoli levererade och alla är nöjda och belåtna!
Invigde det nya året helt rätt enligt mig.
Det är även idag jag kan klappa mig själv på axeln och säga "bra att du aldrig blir bakis linnea". För annars hade jag aldrig stekt pannkakor, burit iväg sängar, plockat i ordning på rummet och lagt ner massa tvätt...
Nu ska jag nog mysa ner mig med någon utav de böcker jag fick i julklapp av antingen min mamma eller syster. Fick Gossip Girl böcker, Vampire diaries böcker och flytta hemifrån-böcker!

Hoppas ni alla hade en finfin nyårsafton igår!
PUSS

RSS 2.0