life is spelled just like love.

Idag har jag kört egen träning på Danshuset för att sedan ha en sista lektion och säga god jul med några disco- och streetdansare. Tränade par med Linnsan för att sedan bege oss hem till Peter för väl behövlig gruppkväll med snack och lite mys.

Summering:

  • Jag är omringad av de mest finaste och speciella människorna i världen
  • Jag har en fantastisk familj
Så. Lite sentimental får jag allt va lite ibland. Till och med öppet.

12:56

If someone wants to be a part of your life, they'll make an effort to be in it. Don't bother reserving a space in your heart for someone who doesn't make an effort to stay.

God morgon. Idag tog jag sovmorgon.

FORTFARANDE MÅNDAG

När man borstat tänderna, tvättat bort sminket, borstat håret och gjort sig helt klart för sängen, och inser just när man ska krypa ner att sängen är renbäddad. Då är livet fulländat!
Tänkte att ni ville veta det!

haha!

MÅNDAG

Ojoj, där försvann jag för ett tag. Avslutade när jag befann mig i Dalarna för att tävla. Tävlingen gick ganska okej, snygg var jag i alla fall i min nya dräkt. Gruppen kom på en fjärde plats och vi har lyckats ranka in oss till Nordiska som är om cirka 3 veckor. Men först är det fokusering på street-SM som är på lördag i Eskilstuna. Och ja, jag är nervös. Ganska så mycket. Men nu tar jag en dag i sänder. Denna veckan avslutas alla nybörjarkurserna så jullovet på Danshuset börjar närma sig..
I helgen har jag varit halvt ledig. I fredags var jag på bio med My, Linn och Stina sen i lördags jobbade jag på Stadium för att sedan fullfölja kvällen på Yrrs 18-års fest i Helsingborg med My. Men misstro mig inte, jag och My dansade enbart. No alcohol!
Igår kände jag mig jättekrasslig. Ont i halsen, förkyld och helt nedstämd så det blev inget jobb för mig. Men luckily känner mig snäppet bättre idag, fast får prega i mig lite alvedon så jag piggnar till tills jag börjar jobba idag.


BORLÄNGE

Efter en väldans lång bussresa, massa mat, flätande av hår och sprayande av hårspray så ligger vi nu i sängs på hotellet i Borlänge. Tävlingen är i Falun imorgon och jag är sååå taggad! Har en ny singeldräkt att inviga! Woho!

Nattnatti


TORSDAG

Det stinker lite brun utan sol blandat med rengöringsmedel på mitt rum. Mmmmmmmm.
Zebraväskan och EM-bagen är packad, dräkterna är i sina klädpåsar, rummet är städat (!?) och discomusiken dunkar för fullt! För en gångs skull är jag inte klar två timmar innan bussens avgång och jag börjar inte packa en timme innan jag måste lägga mig. Whaaazzzz upppp likzom!?
Imorgon far vi iväg till Falun för terminens sista rikstävling i disco. Vilket innebär att det är efter denna tävling som uttagning för Nordiska Mästerskapen sker i gruppdisco. De fem bäst rankade grupperna får tävla, vi ligger just nu tvåa men man ska inte hurra förrän man kommit över ån =)
Det blir en lång, lång bussresa men vi ackompanjeras av en stor del av Sinclairs dansskola som vi plockar upp i Göteborg så tidsfördriver är gott! Sen kommer även jag och Yrr ha lite fuffens för oss, hehe!

Nu ska jag småpyssla lite med mamma, dra en omgång BUS till och sen nanna lite. Tror jag. Eller en good film. Mm, det lät bra!

PUSS


bästa!

Donzadonza

Jag är på väg till Danshuset för lite träning och jobb mellan 15.00-22.00:) hörs ikväll!

PUSS


HOHOHOHO

Jaaa, alltså. Det är lite stökigt här. Men jag ska städa upp efter mig. En annan dag. God natt!

LONDON EGO 1










Alla bilder är tagna av Karro

måndag

London har varit något extraordinärt! SÅ himla bra! Bästaste på länge, helt klart! Vi partade lite, shoppade lite, dansade lite, myste i massor och bara va! Ska försöka slänga in lite bilder från resan snart =)

Nu ikväll har jag suttit och själv räknat ut hela rankinglistan i singelstreet för flickor 16+ eftersom att det på SDO inte vill göra det, och jag vill gärna veta hur jag ska prestera för att kunna ta mig till EM i Slovenien i Juni 2012...
Det är SM om 19 dagar och ja, jag är nervös. Som fan. Vill ju inte tänka att jag är en självklar finalist bara för att jag tog ett silver förra helgen. Det var många bra dansare som inte var med och tävlade, vilket ökade mina chanser för final ju...
Men innan SM går av stapeln är det tävling i Falun i helgen. Singel-, grupp- och pardisco står på schemat och det är bara att tagga.
Igår gjorde jag och Jessica om vår dans till en mer fartfylld dans så vi blir lite snabbare, och det blev riktigt soft! Gruppen är jag också taggad på eftersom att detta är nästsista tävlingen inför Nordiska i december!
Men nu ska jag springa upp i sängen och sova!

PUSS PÅ ER!

RSS 2.0