ABC

Det är fortfarande o-friskt från min sida så dansen får lida enda till på fredag, buhu :(
Men det har varit ganska skönt att vara hemma, faktiskt. Idag när jag kom hem från skolan gick jag ut med min systers hund som vi passar, sen lekte vi i trädgården tills mamma och sigge kom hem. Då blev det inte lugnt i stugan. Efter en stund tog jag longboarden och sigge sin nya cykel som är för stora pojkar (med stödhjul, come on. kom tillbaks när du har ett hjul liksom...), tog oss till lekplatsen och myste i solen ett tag.
Sen har jag bara tagit det lugnt här hemma.
Nu ska jag, kanske plugga? hehe aa. dirr.


:(

jag mår bajs. verkligen. men nu ska jag till dansskolan med min godispåse och titta avundsjukt på de som får träna :(
får tvinga mig till skolan imorgon. Mjau.

we-ho

Jag har haft en otrolig helg!
Jag har knappt ord nog att förklara mina känslor. Men jag vann. Jag vann i singelstreet och gick upp i Starklass. HELT OKEJ. GANSKA NÖJD.
Resan upp tillsammans med jessica, miranda, my, peter och rebecka var så rolig att jag nästan hade träningsvärk i magen. We-ho. Resan hem var mest vinst-skratt och små mummel om hur glada alla var. Sen var det tyst hela vägen till Helsingborg som vi anlände till cirka halv fyra i morse.
Anyhow, i fredags så började jag må bajsdåligt. Dock höll jag huvudet upp och satte mig snällt i minibussen med mina fina vänner.
Efter ett gott matstopp i Örebro så myste vi in oss på hotellet i Västerås. Jag vaknade redan kvart i fem på morgonen med att hacka tänder och att jag bara frös, frös och frös. Somnade till sist om och vaknade igen vid sju då vi alla skulle upp. Började sminka mig och då kände jag hur min mjuka puderborste var sträv och gjorde ont mot min hud, det var då jag tänkte stryka mig. Några ipren, liter vatten, dextrosol och strepsil senare stod jag högst upp på pallen i singelstreet. BAAAAAH. Tänk om jag hade strykt mig?
Sen var det singeldisco och det gick inte lika bra för min del, kroppen orkade inte riktigt, golven var mini och det var inte min discodag helt enkelt. Men fina Jessica gick till final och kom fyra, Miranda kom tvåa och My vann och gick därmed upp i superstar! Alltså, galen dag helt enkelt.
Sen fick jag en pokal som är nästintill större än pokalen jag fick från "Småstjärnorna" på tv4, ganska chill. Lite bilder och sånt återkommer jag med, men eftersom att sömnen inte varit första prioritet denna helg så ska jag lägga mig till rätta nu.

NATTI!

Västerås!

Sitter i minibussen och vi har stora planer på gång. Planerna finns att följa på -> https://dansfilippas.blogg.se

Hos miranda

Nu sitter jag hemma hos mirrebirre och myser, vi har bäddat min säng, köpt lite godis och hyrt en hajfilm. Detta kommer sluta bra, jadå!

move your feet

Idag har jag kört årets första longboard runda i det fina vädret, så sjukt härligt. Just nu ska jag försöka ta tag i mitt liv, eller ja...mitt rum. Ligger nerbäddad? Det var så frestande när jag kom hem förstår ni. Men rummet skall städas, en väska ska packas och en middag ska ner i magen. Sen är jag redo för att ta mig till Miranda och spendera natten hos henne. Myspys!
Idag har jag haft en lektion på Danshuset, elever från Rönnowska. De har valt dans som ind.val och idag var rebecca lite sjuker så jag fick ta hand om de små liven. Fast, de var ju faktiskt lika gamla som mig, så att så små var de ju inte...

NU måste jag städa, tror mamma och co kommer hem snart. ehhehe

23:17

Det gick inte som förväntat idag, tyvärr tog vi inte hem segern. Jeff och Sandy plockade hem årets pokal och är därmed nya champions of Skolstaden, riktigt duktiga var dem!
Peter kom och hämtade upp mig vid IH, vi promenixade i solen till Danshuset för att klarar av dagens lektioner. Till sist blev det lite gruppträning där vi gick igenom lite detaljer, åt chips, drack läsk och ja...ni hör?
Imorgon blir det skola, sen blir det lite street och efter det så blir det hem, packa väskan, sola och sen hem till Miranda. Där ska jag spendera natten för sen på fredag så far vi till Västerås. Ska bli så graaajt!

Mjau

Jag sitter och laddar upp med godis. Heja iDance!

iDance

Okej, ett vettigt god natt inlägg kanske?
Imorgon är det Årets event för Skolstaden. Vilket menas med att fotbollsfinaler och en kamp mellan skolorna uppstår, det är uppträden och sen är det Dance off - där man korar Skolstadens bästa dansare/dansgrupp. Jag och Dino vann förra året, gör vi det år igen? hoppas, hoppas, hoppas. Annars blir jag nog sur, tävlingsmänniska som jag är...
Spenderade kvällen med honom och finslipning på dansen efter att haft två lektioner på Danshuset.
Fast, dagens höjdpunkt är ju ändå - mormor har skaffat facebook. Hur cool? Fast hon får ju skylla sig själv...

?!

Man kan ju undra varför jag ligger på golvet i vårt tvätt-rum...

and then there were none...

Vi har gått in på ett nytt tema på engelskan, crime and horror. Jag är lycklig, jadå!
Ska snart gå och lite lunch, sen blir det special idrotts prov, dans, dans och dans...
Ha en underbar dag i det fina vädret!

PRETTY UGLY FACE

Med tanke på tidigare inläggs utbud utav bilder så kan jag spara gårdagens-godnatt-bild till en annan god kväll. Jag må vara ful, men tidigare bilder var ju faktiskt ganska groteska. Men tro mig, jag har värre och det värsta med dem är att de oftast publiceras där de inte borde publiceras. Till exempel Danshusets hemsida och program som de skickar ut via posten varje termin...ni kanske kan få se den en dag. Men bara kanske.
Dock skäms jag inte, jag är ju nöjd med mig själv och att jag kan se riktigt vulgärt äcklig ut är ju bara ett plus i kanten. Vad jag har hört?
Men med detta inlägg så säger jag god natt, jag är hemkommen ifrån dansen och jag har fått mat i magen så jag är nöjd.
Natti,puss!

DANSHUSET

Sitter på Danshuset. Man blir som man umgås?




Och såhär mycket skrattade jag när My sa att hon skulle få tandställning...

COTTON CANDY

För lite mer än ett år sen fick jag det finaste smycke jag äger utav peter i födelsedagspresent. Ett berlockarmband ifrån Juicy Couture. För tillfället är där inga berlocker på men det är lika fint för det. Fast, den här är ju bara för söt...


MÅNDAG

Lite italiano nu och vi ska tydligen sjunga hela lektionen?
Efteråt ska jag ner till biblioteket och plugga med peter sen ska vi ta oss upp till Danshuset för att leka tränare. Eller, vi är ju tränare så vi leker inte. Ja, Rebecca som också är tränare är sjuk så jag får vara stand-in för henne idag på en lektion idag. Senare ikväll så blir det koreografi-träning i Disco och efter det så blir det friträning. Så det är bara till att kötta min dans, har ju tävling igen på lördag i Västerås. Både i singeldisco och i singelstreet. Ska bli awesome. Vi är fem stycken + chaufför i en minibuss, en hotellnatt och så. Meganice!

Vi hörs senare, PUSSSS!

GODNATT!

(skulle lagt in en god natt bild så ni hade kunnat drömma sött inatt. Ni vet en sån snygg? Men det strular lite här så ni får nöja er med lite fulare längre ner. Lovar er dock, den kommer imorgon!)

Q!

Var köper du dina Swarovski?
- Heelloo. Jag köper mina Swarovski delvis från Glitzit eller om man ska köpa i större mängder så lönar det sig verkligen att beställa ifrån Ebay. Halva priset! Men se till att ni får det ifrån en trovärdig återförsäljare. Vi är flera discodansare som har beställt ifrån Tami's place. Jättebra verkligen!

TJA!

Solen bara skiner och skiner, plusgraderna de stiger. Och jag, jag jobbar...
Äsch, men det är money och det behövs ju nu så man kan spara (ja mamma, spara. jag ska) inför ett kommande liv utan studiebidrag och skola?
Ojojoj...hur ska detta gå?
Dessutom är jag fruktansvärt sugen på att flytta. Mamma har skadat mig för livet med alla de gånger vi flyttat. Kanske ska byta rum med m&m? De frågade faktiskt tidigare om jag ville det...dock vet jag inte om jag är redo att ge upp min walk-in-closet. Det svider.

Ikväll skulle jag egentligen tränat med Dino och sen gått på bio med min syster. Men jag ställde in allt. Dels för att vi inte hade träningsutrymme och jag behöver plugga....

Myskväll

Precis kommit hem från Helsingborg. Är full av mat, smoothie och kladdkaka nu. Var hemma hos Malin nu ett par timmar ikväll för lite mys med Malin själv, Olivia och Mira. Det var ett tag sen jag umgicks med dem offside school. Tragiskt...Ibland hinner jag knappt med mig själv i svängarna och ibland är jag glad om jag lyckas träffa Anna 20 minuter vid solariet, hehe.
Men, jag väljer ju helt och håller själv hur jag lever och jag kan ändra det på ett kick.
Men näää...jag kan inte sluta dansa.

HAHA.
Det vore ett stort skämt.

P.s idag ville jag ta självmord på tåspetsen. MAAAJJJ GGAAADDD vad jag ont jag hade.

PUSS

Idag är jag sugen på ALLT! Verkligen ALLT...
Har precis avslutat en religionslektion och inväntar nu min tyska. Efter skolan ska jag träna med Dino, sen tåspets och till sist så ska jag hem till Malin och mysa med fina kåmpizar.
Annars i helgen så ska jag jobba och sen på söndagkväll blir det bio med storasyster.

snö :(

Så var det med dem vårkänslorna...

BREATHE

Sitter på stattenas busshållplats och inväntar en buss logiskt nog. Har slutat för dagen och det blev balett och lite extra street:) Jag har börjat fundera över huruvida om jag ska söka vidare med dansskilor eller inte. Är så sugen men få nog vänta ett år till så jag får lite mer balett i fötterna. Annars idag så skrev jag mitt italienska prov och det var inte många glada miner när de fick se provet. Dock svarade jag på allt och skrev det jag kunde. Tränade lite med Dino efter skolan, vi ska tävla på Dance off som är på onsdag. Koreografierna är lite skakiga men det är träning, träning, träning som gäller. Vi vill ju försvara vår titel...

Pretending perfection

God morgon allesammans, hoppas ni har sovit gott. Det har jag verkligen! Har sovit nästa nio timmar och det var ett tag sen!
Idag börjar jag först 12.30 för min engelsklektion blev inställt. Det är tur att jag är aktiv på min skolmejl om dagarna så jag är förvarnad på liknande situationer.
Dock idag när jag vaknade så kände jag mig sjuk i kroppen fast ändå inte. Jag är öm precis överallt, svag huvudvärk och lite halvt off banan bara. Så jag får trycka i mig några ipren och bege mig till skolan sen.
Annars är the same old, same old som händer idag.

Pusss!

Tills mitt hjärta slutar slå...


ONSDAG

Okej;
nummer 1: Jag känner mig inte hundra inför italienskaprovet imorgon, buhu :(
nummer 2: Jag är klar med min engelskuppgift, pjuh!
nummer 3: Har en riktigt bra vig-dag = jag är alltså extra vig idag, så nice!
nummer 4: Börjar känna att baletten lönar sig för disco-tekniken, awesome.

Det är småparanteserna om min dag. Den har varit ganska långtråkig eftersom att vi har en håla på 4h var onsdag...och då skulle jag pluggat italienska, men jag ska inte leka duktig i bloggen och säga att jag gjorde det. Men jag gjorde det typ, sista halvtimmen...Så nu får jag skylla mig själv att jag får sitta uppe ett litet tag till och plugga. Sen har jag ju faktiskt en håla mellan engelskan och italienskan imorgon. Så jag ska klara det fint. Kan det, men inte 110%...ni fatttaaar?

Haha, det hände två roliga saker på dansen idag. Första är att jag skulle lära två mammor att skaka rumpa, det var, intressant...
Det andra är när My kickar och tar i så mycket att trillar pladask ner på golvet. Jag viker mig av skratt. Hon tycker att jag är lite taskig, men då insåg hon själv att om det var jag som låg där på golvet, hade hon gjort exakt samma sak. Win/win!
Dansmässigt imorgon blir det träning med Dino och senare därpå blir det balett.

PUSS!

Mjau

Är det möjligt att vara besatt av Swarovski. I så fall har jag det.


Pretty face

Med dessa vackra bilder så säger jag natti!

labalblablal

Jag har dansat idag, surprise!
Dock känner jag nu att jag kan ju inte bara skriva det här, kanske lite uttjatat?
Jag pluggar...okej.
Jag pluggar engelska för tillfället och har lite italienska vid sidan av. Okej, det skrev jag igår också...
Öhm...
Im out of ideas vad jag ska skriva. Är det en varning på att jag lever ett enformigt liv eller lever mitt liv fullt ut?
Happ...
Imorgon ska jag dansa. HAHA!

Äe, jag ger upp. godnatttt!

eeeeyoooo

Så säger jag god natt med en bild från i helgen som är tagen av Patrik. Ska försöka lägga in fler därifrån, han är grym!

Stronger

Kom precis hem från el danzooo. Det blev inte såå mycket plugg faktiskt, shame on me! Familjen åkte på en impulstur till IKEA och vi drog med oss Linn. Efter lite maaaod, lek på tag-själv-lagret med sigge så släppte de av oss på Danshuset. Så nu sitter jag här igen, i min säng. Med lite plugg. Denna veckan har en novel assignment i engelska som ska in, ett italienskaprov och lite tyskläxa om jag känner min lärare rätt, haha!
Busy, busy! Däremellan ska jag dansa i massor. All work, work.


Zzz..

Idag är jag trött. Sådär vidrigt trött att man skulle kunna somna ståendes, men det hör väl till måndagar? Men, det stoppar mig inte från att dansa och plugga. Sitter i sängen med lite högskolkataloger, engelskuppgift och lite svenska. Ikväll blir det träning mellan 20-22, puh! Jag vet någon som kommer sova gott inatt...
Vad har ni för er idag?

puss!

before its too late

jag är död. har dansat hela dagen och nu ikväll har jag kollat film med mamma och magnus. slänger inte lite bilder från helgen.



'

rock'n'roll

Jag har:
* ont i kroppen
* för mycket trötthet...
* sovit för lite
* tävlat
* gråtit
* tagit med mig ett brons och två guld hem.

Tävlingen i Lindesberg/Örebro gick finfint.
Hela tävlingen startade med street och jag hade en massa elever som gjorde bra ifrån sig på sina första tävlingar, och Linn som inte är så ny vann silverklassen och gick upp i Gudl 12-15 år. How insane?
Sen så kom jag på tredje plats utav åtta stycken...jag låter väldigt, dålig som person när jag säger att jag är missnöjd. Kom ju på pallen? Men jag var så insatt på att jag skulle upp i Star och vinna. Men man kan ju inte göra det alltid.
Efter ett antal tårar och kramar ifrån mina extramammor så var det bara att ta av baggyjeansen och på med korvskinnet-lacket aka. discokläderna.
Det började med par och vi startade med tre par. Jag och Sara vi har inte tränat, alls...hela dansen gick bra fram tills Sara stod still och jag börjar på vår gamla dans och vi gör minst sagt bort oss lite grann. Haha!
Så ni kan ju tro att vi blev förvånade när de ropat de andra två paren som trea och tvåa. Vi bara stirra på varandra som "wtf...". Men vi tog glatt emot våra guldpokaler och säger nu välkommen till första pricken.
Sen var det låååång väntetid. Singeldiscon drog igång och jag började värma upp lite, dock med sådan fruktansvärd huvudvärk efter alla tårar att jag var nära på att stryka mig...men så mesig är jag inte.
Gick in och körde så bäst jag kunde och gick vidare till semifinalen. Sen till finalen. Och sen vann jag?
ÅÅÅH MAAJ GAAAAD så glad jag är. MEGA FJORTIS HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu vill jag bara mysa ner mig och titta på harry potter hela dagen men duty calls. Ska va på danshuset till kvart i tre och dansa, igen. Tror dock att min kropp inte kommer klara allt för mycket. Att sova på ett bussgolv två nätter i rad är inget att skoja bort. Magnus hämtade mig, Linn och Åsa så snällt kl.06 imorse och jag är d.ö.d

såå, lite powervila nu innan jag åker iväg igen.

Wingardium leviosa!

Untz, untz, untz

Nu har jag gråtit cirka två gånger utav nervositet. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dock börjar det komma små taggnings-känslor också...
Tur jag har lillebror vid min sida som kramar om mig!



Hur fin kan man va?

sweet, sweet lullaby of yours

Nu går jag och mina hemska nerver och lägger oss...bara så ni vet det. Så, god natt!

ROYAL

Ni förstår nog inte hur glad jag är för baletten, jag må inte vara bäst där inne men det är ändå på väg någonstans. Uppåt, och inte neråt, gudskelov.
Kom i alla fall nästan precis hem från dagens balett och nu gör jag en skinkomelett att stoppa i mig sen ska jag nog bara kolla lite dans på youtube, det känns som en sån kväll!
Imorgon börjar jag skolan först 13.15 så innan dess ska jag klara av ett eget träningspass i disco och street (allt måste sitta till 110% inför lördag) och även en date med Linn, min arbetskollega. Sen i skolan blir det en föreläsning på religionslektionen och sen avslutar jag dagen med tyska.
Ska egentligen dansa tåspets imorgonkväll, men eftersom att jag ska iväg och tävla i Örebro i helgen och bussen dit avgår imorgon kväll/natt 00:00 så är det inte riktigt ett alternativ. Är hemma först 22.00 från baletten :( Buhu, it breaks my heart. Hade jag haft tiden, hade jag dansat det i alla fall fyra gånger i veckan. Ni fattar, i love it!
Nog om mitt balett-tjat.
Hoppas ni alla haft en fin dag. En sammanfattning på min blir så gott som - skola, friträning, solning med bästisen, balett och nu lite plugg+mat.

Puusss

glorious

Morsning korsning!
Snö+massa regn = tradig torsdag...
Sitter på min engelskalektion just nu, har precis pratat om våra Urban Legend-stories och nu lyssnar vi på en snubbbe. Great!
Balett senare ikväll, mmm. Sen blir det att börja packa väskan inför tävlingen. Nerverna börjar komma...

THE PARTY IS ROCKING YES

Idag har dagen varit ganska lik gårdagens, schemamässigt. Var ju inte så roligt väder idag, men tack och lov att det inte snöar i alla fall. Nu vill jag bara ha vår och ännu fler plusgrader så min nya skinnjacka från London inte hängre i garderoben och börjar damma..

Jag hade en religionlektion idag, där fick vi uppgiften att skriva fritt om våra tankar om vad en människa är enligt oss själva. Jag kan ju säga att det inte var det lättaste och allt blev mest ordbajs...
Hade fem lektioner + egen en träning idag och nu när jag kom hem så har jag städat i ordning på rummet, packat skolväskan och nu rättar jag det sista på en debattartikel som ska in imorgon, sen blir det sova!

PUSSS

Mystery...

Det bara kommer...allt positivt. Nu börjar jag bli rädd för att det kommer ta en hemsk vändning. Anyhow. Ni vet mysteriet på greveholm, världens bästa julkalender?
DET KOMMER EN UPPFÖLJARE ÅR 2012.
Tror ni mig inte, be my guest -> http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/article1404600/Favorit-gor-comeback.html

sjåkååläääe

Dagen blev bara bättre och bättre efter min skolbesök i Häljarp. Fick sms om hur nöjda de var och att killarna tyckte jag var snygg (alltid kul med en sån kommentar? speciellt om kidsen är 7 bast...).
Jag tog mig upp till Danshuset för lämna min stora väska jag hade med mig, sedan tog jag mig en skön promenad därifrån till Nicolaiskolan för att dansa. Vi håller på med en magdans just nu, hur kul som helst. Har aldrig dansat det innan men de som känner mig vet att jag tycker att att skaka lite och sååå vidare. Tog mig tillbaka till Danshuset för resterande träningar som också gick fint.
Det är nu jag tänker bli sentimental och tacksam för allt fint som finns omkring mig...warning för er som tror att jag är en bitch.
Idag har uppskattning kastats över mig som en våg. Först imorse på skolan, och senare idag fick jag det av min elev J. Killen ska nog fylla 13 år och har sin första tävling på lördag. I söndags hade vi privatträning där vi gjorde en koreografi och pratade om saker som är viktiga inför tävlingen. Han ger hjärta och själ i det han gör och jag kan inte mer än ge detsamma. Idag kom J's mamma till mig med en present som bevis på deras uppskattning och hennes ord om vad jag gör för hennes son satte sig rakt i hjärtat, blev nästan tårögd. Mitt mål som tränare är såklart att de ska ha samma passion och glädje för dans som jag har, att ha något som får en att må som bäst.
Självfallet ser jag inte presenten som all uppskattning, utan det var de ord som jag fick som gjorde allt så mycket ljusare.
Så, tänk på vad ni har och vad folk gör för er, visa uppskattning genom ord, presenter, enkla gester eller genom en kram. Ni förstår inte hur mycket detta har gjort min dag till något helt annat!

Okej, too much love and world peace.


SUNSHINE, MY ONLY SUNSHINE

Åh vad solen håller i sig! HUR UNDERBART!? MEGAUNDERBART!
Brillorna och leendet sitter som smeck på mitt face, jag njuter. Det har till och med blivit plusgrader. Sing hallelujah!
Vad jag glömde berätta igår (eftersom att jag själv förträngt det någonstans i bakhuvudet) var att idag så skulle jag undervisa i street på en skola ute Häljarp. Så jag tog bussen ut imorse och lärde förstaklassare lite streetdans. Dem hade tusen och en frågor om ALLT. Men deet är ju charmen i det hela med undervisa så små. Efteråt verkade de i alla fall vara väldigt nöjda med sin idrottslektion, även killarna. Sen hade några utav tjejerna gjort egna danser som de gärna vill visa upp. Skrattade lite för mig själv när jag insåg att jag var exakt som de här är nu. Lika galna, dramatiska och spralliga!
Nu är jag på väg mot Helsingborg för att ha min första och sista lektion för dagen, dans..sen efter det så ska jag, WAIT FOR IT....DANSA!
I ordning ser dagen ut såhär: barndans, friträning, koreografi/coach t. tävlingsgruppen, street forts. och sist ska jag träna med Dino. Så idag är det maaaassa street på schema.
Hoppas ni njuter lika mycket utav vädret som mig och känner er lika glada.

PUSS PÅ ER!



BIG NOTICE

P.s viktigt att notera: Jag blev kvällens bowlingdrottning. D.v.s bäst score av alla utav kvinnligt kön. Livet är en fest (och tävling...)

Jag har den rätta knycken helt enkelt. För tips och tricks, skicka ett mejl!

MÅNDAG

Åh min helg har varit underbar!
I fredags blev det tåspets till 20:30 så efter det var jag inte speciellt taggad på några större festligheter. Men till min stora glädje var Vicky hemma från götet så det blev gotte, mys och snack hemma hos Anna, och det i sig är en festlighet. På lördagen jobbade jag mellan 10-16, efter det blev det bowling med alla extrafamiljerna med middag i följd. Sen var planerna att slå klackarna i taket och shotglasen på baren. Klackarna blev sneakers men annars höll jag mig till planen, och med mig hade jag Ellen och Anna (ett litet tag i alla fall). Efter en sjungande taxiresa hem så somnade vi gott utspridda i hela lägenheten. Söndagen bestod utav dans. Blev först en privatlektion, sen videodance och till slut träning med Dino. Finaste extrapappan Magnus fyllde år så det blev lite god middag och present.
Så om man summerar ihop helgen så har den varit fullspäckad med gottiheter och imorgon blir det bara dans, meganajs!

Puss på er alla!

Oops...


Har precis klickat hem cirka 1000 swarovskipärlor...

pussssss

Haft en lugn och bra dag i skolan. Sitter och jobbar på en debattartikel till svenskan och slutar om en halvtimmes tid. Då ska jag ta mig till Danshuset och ha lite privatträning med den lilla discogruppen 'Girls couture', sen blir det träning med Dino och sist blir det balett.
Men bnuuuuuu ska Ellen köra och hon ska köra mig, sååå snällllllt!

P.S

jag har lektion mellan 08.30-09.50
Suck on that losers!

TISDAG

wä, wä, wä...
tillbaka till verkligheten med skola, sena kvällar och lite tråkigt livstids-schema.
Tävlingen i helgen gick inte sååå bra som jag hoppats. Har lagt mycket fokus på gruppen(vilket har lönat sig) så singeln hann inte med lika mycket uppmärksamhet. Dock slutade jag 7/22 vilket inte heller är så pjåkigt. Men nu kör jag så det ryker dessa 11 dagar och kör på i Örebro den 12e.
Anyhow, gruppen. Vi gick till final, HOW INSANE!?!?!? Slutade på en sjätte plats med siffrorna 76533. HOW INSANE!?!?!?! En trea till och vi hade stått på pallen...
Vi har faktiskt underskattat oss lite tror jag. Vi kan nog mycket mer än vad vi tror. Så igår blev det möte med gruppen. Vad gör vi? Det är vår sista termin tillsammans och det är VM i september. Hade inte det varit den bästa avslutningen? Så nu ska vi kötta, kötta, kötta. Jag vill krama om mina finisar iklädda blågula dräkter nere i Tyskland till hösten...
Men, det är dags att sluta drömma och börja agera. Magnus har skrivit ut ett intervalltränings program som ska följas under 12 veckor. Detta bör ge resultat i att jag blir snabbare när jag dansar och lättare. Jag, Linn, Magnus och Linns pappa Jörgen ska alltså köra på med detta. Eller, dem ska köra med oss...med programmet.
Det ska bli awesome, och vi SKA ha blått och gult på oss. Eller hur? Tycker inte ni det också? Det är vår sista termin tillsammans ju... :(

RSS 2.0