Diamond.

Har spenderat min kväll på danshuset med en del dansare och föräldrar för lite mat och 5-kamp, så mysigt så!
Min nacke gör sååå himla ont och jag vet inte vad jag har gjort extra för att ha så ont. Stackars nea:(
Vad som är extra gotte är att det är höstlov och att jag kan stänga av mitt veckor-alarm. Imorgon är det dags att dansa för James, ska bli såå najs. Så är jag fit for fight på inför tävlingen i Eskilstuna på lördag.


En bild säger mer än tusen ord.

Slutet gott, allting gott. Slutade med guld i singelstreet i guldklass, ett silver i pardisco i silverklass, hehe.

       

Tidaholm

Allt är packat och klart. Jag är brun. Mobilen är laddad.
GODNATT OCH LYCKA TILL LINNEA DU ÄR BÄSTASTE!

laserturken

http://www.youtube.com/watch?v=7Jrc4l46t0c&feature=player_embedded

Hahahahahhahahahaha så jävla watchclean. Skönt att han är mer engagerad än polisen.


akpognkbr

Sitter i klassrum 13. Det har jag gjort hela dagen. INSANE. Just nu inväntar jag italiensklektion sen ska jag bege mig ut till Nova Lund för att jobba mellan 16-20. Sen blir det till att åka hem, börja småpacka inför helgens tävling och plugga lite engelska.
Imorgon börjar jag redan halv nio, eftersom att jag ska prata lite med årskurs 1 om inriktingen språk, och varför den är så bra.
Sen har skolan anordnat ett skräckfilmsmarathon såhär lagom inför lovet och halloween.


Blindfold me

Jag bara svettas hela tiden känns det som, gotte va?
Fick reda på idag att vid två tillfällen ska jag åka upp till Västerås för min danslärar-utbildning. 13-14 december och fem dagar senare, 19 december. Efter det så kommer jag att åka upp dit igen vid januari månad och då examineras jag som danslärare inom SDR (Svenska Dans Riksförbundet), gotte va?
På lördag är det dags för terminens andra regionstävling. This time in Tidaholm, gotte va?
Nu ska jag plugga lite italiano och filosophy, inte så gotte va?

PUSSS!

Bonkerz

Jag ska snart ta bussen tillsammans med min bestis ner till stan för att göra ett hederligt besök på Hemmakväll. Sen blir det raka vägen hem. Förbi alla festligheter och hem till tända ljus, lugn, ro och en good film.
Så behövligt att jag skulle kunna skrika.
Just nu pågår EM i disco. Älskade Peter slutade på en sjunde plats i singel och åttonde i par. HELGALET!
C.S dancecrew blev sexa på deras första internationella, också helgalet. Blir så glad! Pusssssssisar.

Sweet songs never last too long on broken radios.

Dagen har gått åt skolan från halv nio till tio i två. Sen begav jag mig vidare till Center Syd för att jobba lite in i det sista. Imorgon börjar jag 14.10. Helt okej...

Baby, I am your biggest fan.

Whoops, har varit lite borta... Dagen har varit lååång. Gick i skolan mellan 09.00-16.00, vanligtvis går jag endast till 09.50 men idag var det miljödag på skolan. Varje klass blev tilldelad x antal uppgifter som handlade just om hållbar utveckling etc. 50.000:- ligger i potten. Så det har vi, som väl masade oss till skolan för detta, slitit med hela dagen. Begav mig direkt till dansen där jag idag själv hade alla lektioner. Peter är i danmark för att tävla EM. jag är lite nervös...hejahejapeppapeppa. Dem andra två dagarna jag har varit tyst så har jag, wait for it...dansat. godnatt!

waka waka

trots att humöret var på topp och jag hade fina vänner omkring mig så blev faktiskt inte utgången i fredags någon större hit. Tur nog så kommer det ju fler. Igår befann jag mig på lite middag/tillställning ute i Maria park hos Max which was nice. Spelade buzz större del utav kvällen. Idag har jag baaara dansat och chillat med peter och miranda. Ska alldeles strax gå ner en sväng till min fina beszztis. sov gotte, puss

Ey ey ey ey ey ey

Dååligt taggad jag är! Har varit på jobbintervju, har klarat av dagens skolschema. Nu ska jag bara klara av skånetrafikens grova förseningar sen blir det p-a-r-t-y!

rawr

Jag har en beesszztiiss som nog väldigt jeetegärna vill ha dessa skor. Kan någon tipsa mig om var jag enkelt kan få tag på dessa? (Anna, du ser inte detta)


Doo wop

HOLA ftw!

Har haft en dag, som varit relativt fylld med olika aktiviteter. Dock ingen dans, surprise.
Gick i skolan, åkte hem, hämtade sigge på dagis, passade sigge, anna kom, vi pratade, anna gick, m&m kom hem, jag städade, jag pluggar, jag ska sova. Jag börjar 12.30 imorgon, suck on that suckers! Sen, imorgon kväll, återförenas jag med tivoli, tempel och shots (låten shots alltszzååå...).

go,go,go,go,go!


ojenbno vhceb3

Jag chillar med en lektion på onsdagar. Gotte!
Har tittat på Alla vi barn i bullerbyn idag. Hehhehehehe.
Ska snart till daaansen, mmmm!

haha onödig.


Just incase...

..om du ska inom en snar framtid åka till USA var god och tänk på följande :

* I Baldwin Park får man inte cykla i en pool
* Det är förbjudet att sätta upp en råttfälla utan jaktlicens i kalifornien
* I Jasper är det förbjudet för en man att slå sin hustru med en piska, vars diameter är större än mannens tumme
* Om du skulle få för dig att hälla salt på järnvägsspåren i Alabama så kan du få dödsstraff
* Även i Alabama så är det förbjudet att spela Domino på söndagar

Jag har roligt ikväll, jadå...

California guurls.

Jag är helt slut i mina ben.
Dansgruppen i skolan har börjat på en afrikansk dans, underbart. Timmen innan hade jag håla och fick tillgång till danssalen, underbart. Sen hade jag några pass på danshuset efter det, underbart.
Fast det som varit mest underbart idag är faktiskt mitt lång, varma bad. Det var 1249385942934 år sedan jag tog ett bad. Nu tog jag mig tiden till att tända ljus, släcka lamporna och bara chilla.
Nu har jag plockat lite på mitt rum och nu sitter jag och läser igenom min tyskläxa.

pussss.

lika vacker som farlig.

Min mage gör fortfarande lite ont. Men det hindrade mig inte från att åka till dansen idag. Blev lite norskt och lite-lite gruppträning.
Imorgon går jag i skolan från 8.30 - 15.30 fast har en håla mellan 11.30-14.10. Helt okej.
Efter det blir det att köra lite med min street-elever.

Puss och natti !


finaste tränare, vän och partner.

whatever I say, you all gotta do it.

En vacker dag ska jag flytta till Göteborg.
En vacker dag ska jag dansa för Sinclairs.
En vacker dag ska jag gifta mig med min kärlek.
Jag älskar Göteborg.

Workshop på Sinclairs dansskola igår var överfet och verkligen värt att åka dit för. På fredagen myste jag med vippsan, olle, flora, karro, cissi och lisa. Sen på lördagen hade vi fyra workshops och sen bar det av hemåt. Fast det blev först senare.
Idag har jag och peter haft lektion i videodance och det gick fint. Har ont i magen bara.. :(


Om du lämna mig nu.

Saras röst får mig att nästa bli kär i henne. Hon sjunger så vacker och hon är så vacker. Mm. Grattis i efterskott finaste och förlåt för att jag inte kan vara med ikväll.
Som sagt, igår spenderade vi kvällen på Helsing när Sara sjöng. Sen var det planerad utgång men jag tog tåget hem vid halv elva istället. Jag börjar bli gammal...
Nu på morgonen har jag tagit det lugnt, tittat på andra filmen av The secret garden som gick på TV1000. Lagom mysfilm.
Ska hoppa in i duschen nu så jag är redo för Göteborg senare!


21:43

Har spenderat några nice timmar på danshuset. Har varit rätt chill-ish träningar. Kom hem för en liten stund sen. Ska sätta igång och plugga en stund. Börjar inte förrän 12.30 imorgon, sen slutar efter den lektionen 13.50. Gotte?

Sara fyller imorgon, hurrahurrahurra!

Personen i ära har ett gig på Helsing även imorgon så det blir att sitta och njuta av hennes skönsång.

Natti!

P.s Jag har Paranormal acitvity 2, vågar jag se den? Vågade trots allt se första filmen själv...

P.s2 Förlåt, för att jag kan vara världens klant, och världens dummaste ibland. Förlåtförlåtförlåt.

Making love faces

Mitt finger är på bättringsväg, tjoho! Igår invigde jag den nya, fina jackan från Rock'n'Blue. Mm, mys! Ligger i sängen och läser slutet på min bok "Solen har sin gång". Ska skriva en liten uppgift om den sen till svenskan. Sen är det så gott som helg. Imorgon har vi en lektion och fredag har vi en lektion, utan lärare. Hmm... Tackar gudarna ibland för att våra lärare ska på utbildning. På fredag far jag och Anna till Göteborg, dock ska vi på olika håll men håller varandra sällskap på tåget. Jag ska träffa danstjejerna från Sinclairs och gå på en streetworkshop på lördag, så roligt! Men första viktiga saken att klara av är ju Saras födelsedag som inträffar imorgon!

don't upset the rythm.

Jag har varit i Stockholm, jag har en ny jacka, jag har nya byxor till min singeldräkt, jag har chillat med charlie, jag har ett stukat långfinger, jag har dansat. Och framför allt, så har jag kommit trea på min första star tävling och fått prick. puussss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAAD

Ops!

Glömde att berätta om en sak jag gjorde igår. Jag var på spraytan, haha. I desperat behov av att bli brun infär imorgon. Det var väldigt bekvämt och det doftade inte som vanlig brun utan sol. Nope, det luktade jordgubb. Så nu är jag brun och doftar jordgubb (fast nee, har faktiskt duschat..) Sitter på flygbussen till sthlm C nu. Awesome!

DANCE

Jag satt uppe till två inatt och satt fast hundratals swarovski. Min dräkt är förnyad och gruppdräkten är redo att invigas. Nu är jag på väg till sturup. Planet lyfter ett. Åååh taaaagggaaaaaaa!!!! P.s mamma, du är underbar!

RSS 2.0