valborg

Jag tror att jag just genomlevt den mest späckade vecka i mitt liv so far.
Tisdag - skola, dans, möte hem
Onsdag - upp 04.00, inventera på Stadium, möte på danshuset, skolan, sen direkt till Folkets hus, välgörenhetskonsert - hemma 21.30.
Torsdag - skola (nationella for the win), hem till miranda, ner till dunkers för uppvisning med dansen, sen direkt till parapeten och ha uppvisning för lasarettet som hade personalfest. hemma cirka kvart i elva.
Fredag - jag är död. grilla med tjejerna ikväll.

Imorgon blir det jobb och lite mys med philip. Söndag, träning. Snart SM!

Måndag

NU KAN JAG SKRIVA FRÅN MOBILEN TYDLIGEN. MEN BARA MED STORA BOKSTÄVER, VARFÖR? JAJA SKA ÖVERLEVA DAGEN IDAG. SLUTAR RÄTT SÅ TIDIGT. HEJ DÅ

You know I can't dance, but I can dance for you

Mina tankar går till Dino som idag dansar med Bounce i globen.
På onsdag slår iDance till igen. Då är det dags att dansa för välgörenhet och vissa vårt stöd för orginisationen STOP.
Välgörenhetskonsert står alltså på schemat. STOP - sälj inte vår dotter. Det är inga mindre än Mira, Amanda och Sofia i min klass som står för hela eventet. Alla inkomster går oavkortat till STOP, de står och kämpar för trafficking i Indien. Vi får hoppas på stora summor och att tjejerna får åka till Indien i höst.
Kom och titta på olika shownummer bestående utav sång och dans. Inträdet ligger på endast 30 kronor (Folkets hus i Helsingborg).

 
Bild från årets event, Dance off, där jag och Dino kammade hem titeln som skolstadens bästa dansgrupp/duo


Come on let's do it!

Vilken ångest jag fick nu när jag loggade in här. Mitt senaste inlägg la jag upp för 5 dagar och 22 timmar sen...
Det är giftigt att ha en telefon med internet men inte kapaciteten till att skriva på blogg.se

Min helg har fylld med kärlek, första utgången, plugg, träning och mys. Nu sitter jag och Sigge, diggar lite musik och chillar. Snart kommer mamma och Magnus hem från en promenad i det exceptionella väder vi har fått och då blir det grill-time in the backyard.

Min nya kärlek och tagg, Kesha -  Party at a rich dude's house.


pusssss


lite bilder bjuder jag på


jaja

Stockholm i stort var awesome. Tävlingen gick sådär, men man kan ju inte komma på pallen alltid och Charlie är nice att chilla med.
Kom hem runt fem tiden efter att ha varit av med min telefon, ätit, sovit och fått ont i rumpan (sittvärk).
Philip kom förbi en runda och sa hej till mig, vi chillade dagen (egentligen kvällen..men ja). Idag började min dag med en inställd naturlektion, ovanligt. Men jag myste till det med te och scones i cafeterian sålänge. Sedan hade jag ett ordkunskapstest i psykolohi och en föreläsning/redovisning om kost på special idrott som framfördes av treor.
Ikväll ska jag egentligen dansa bort min stress och må bra i cirka två timmar men jag har för mycket att göra för att hinna med mig själv.
SM ligger endast en månad iväg och jag ska lägga mig i hårdträning. Skäms över helgens prestering.

Hoppas ni andra har ett liv och att ni inte är lika depp som jag är idag.


puss

i bilen, once again..

Sitter nu i bilen på väg upp mot Stockholm efter en lång dag i skolan. För första gången på länge så åker vi samlad familj, uppåt istället neråt. Ska bli ett sant nöje att få träffa lite släkt och lite Stockholm-shopping. Sen är det ju tävling på lördag, taggataggatagga!
Sigge har lagt beslag på min brillor och har lyckats somna med dem på. Känns som om att treåringen i familjen börjar sakta men säkert ta över platsen som dramaqueen, hmm...
Jag ska i alla fall sitta och gosa med min iPhone hela vägen upp, my new love. Förlåt Philip...

Kanske lyckas slänga in ett inlägg när jag kommit fram ikväll.
ciaoo

syncronize

Ja...behöver jag säga mer?


18:36

Idag efter skoldagen, som bestod av en strålande konsert och lite andra smålektioner så vandrade jag och Philip ner i stan för lite sushi och inhandling utav nya skor. Vi smet inom 3 för att kolla Iphone och jag köper mig nog en imorgon.
Snart så ska jag bege mig mot min träning för aftonen. Tävling i Stockholm nu till helgen och vi kör dit redan på torsdag så vi hinner med släkt och sånt obligatoriskt. Ska bli så kul.

babe, Bond's babe

Bloggen har fått lida eftersom att jag varit busy and important denna helg.
I fredags drog jag och Oli på fest i Ramlösa, som company hade vi några från vår paralellklass. Festen får cirka ½toast utav 5.
Lördagen firade vi min fina bror som fyllde tre, utav mig fick han en skateboard, han suger på att åka men va fan. det kommer? Sen var jag och Anna hos emilia för lite födelsedagsfirande och temat var bond-brud. tappert försök, men jaa...
idag ringde jobb, fick rycka in lite akut, när jag stod i pyjamas och skulle laga pannkakor. det slutade med att jag fick i mig knappt två mackor och zero pannkakor.
men vem klagar?


what a girl wants

Philipfin fyllde år igår och det firade vi på Telegrafen i Ängelholm med mat och dricka.

Idag är det sol och jag är lagom nöjd med livet, också helg på detta. onderbaurt! Ikväll blir det fest, som det ser ut än så länge och imorgon blir det barnkalas för Sigge och middag hos Emilia som har fyllt år.

Nu ska jag börja städa lite här i huset och sen ska jag och Sigge chilla på center syd medan mamma och pappa inhandlar de sista presenterna.

 

 


så fylld av skratt och begär

Jag har dansat mig igenom dagen. Började med balett och avslutade med street. Lite skola har jag också klämt in idag. Ett prov avklarat för denna vecka, ett kvar och tusen läxor, GOD i love my life.
I alla fall så har vi, några dansare från danshuset börjat med en awesome koreografi inför våravslutningen i maj. Oj, oj, oj! Såå najszzzs.
Nu ikväll har jag bara chillat lite med psykologiboken och så.

Good night (:


here's the day your tears will show.

Igår fyllde en utav mina småbrödrar, Oscar, tre år och det firas idag med middag hos min fader. Efter det så ska jag till Helsingborg och träna med Diezel.
Igår var det mys med Philip, det blev Stomp the Yard och Jeff Dunham som underhöll vår kväll.
För tillfället så passar jag Sigge, vi diggar till Nicke och Nilla.



Obama

http://www.youtube.com/watch?v=9SnQOdEXbNQ&feature=related

 

haha sjukt gulligt.


Obama

http://www.youtube.com/watch?v=9SnQOdEXbNQ&feature=related

 

haha sjukt gulligt.


berusad av kärlek

4 april : lillebror oscar 3 år
6 april : skolan...
8 april : philip 19 år
10 april : lillebror sigge 3 år

Jag är hemma efter en lite vårsemester i härliga berlin och jag har jobbat, myst och packat upp. Therefor zero update. Efter jobbet idag inhandlade jag birthday presents till mina brothers. Kuuul när de är så små. Vi har haft påskmiddag och allt sånt som hör till nu vid denna gula högtid.
Jag ska sätta igång en film nu innan jag somnar. Jobb imorgon igen, gäller att vara pigg och alert. GO, GO, GO!


kunde inte låta bli att springa ut och in från Starbucks när det fanns i vartenda hörn.

RSS 2.0