angdy ah dy ah dy

Nu är allt klart. Väskan är packad, sista stenarna är limmade och naglarna är på plats. Sara kommer tio över sju imorgon och sen kommer Linnsan och hämtar oss kvart över.
pfoamgryw+3j9o+qjgmpk


nerver, nerver, nerver...

Åhåhååå jag vet en tjej som är nervös. Har varit hispig hela dagen, eller vad säger du Sara? Men, jag har nytt hårspray, en brun kropp, massa pasta i kroppen(kolhydratupladdning) och en helt fantastisk discotopp som glittrar i massor.
Nu ska jag bara platta till håret, packa en väska och gå igenom mina danser några gånger. Sen blir det att lägga sig i sängen och bara koppla av och fokusera.
Ni hejar väl på mig imorgon?

PUSS!

snygg tjej

fet tröja!

LoL smileyface :-)

JAG ÄLSKAR SWAROVSKI. JAG ÄLSKAR ATT JAG HAR MASSOR AV DEM PÅ MIN NYA FINA TOPP.
Har limmat massa ikväll och det blir så snyggt. Men tid tar det...
Har även varit och solat med Anna en sväng.
Imorgon blir det samma visa.
Sola, limma, träna med Sarisen, tävlingsshoppa (eller, i alla fall vara moral support för sara) och sen träna igen.
Ojojoj maaasssor!
Måste sova så jag inte rubbar min sömn helt och hållet.

Pusss på er!

goood morning sunshine

Bästa med lov - sovmorgon
Sämsta med lov - fortfarande miljontals saker att göra


Idag blir det städning, plugg, sola och träning och och och limma masssaaaa swarovski på den nya discotoppen, wiie!
Så nu ska jag hitta soundtrack of the day och bara njuta av dagen, lovet och tanken av att det snart är tävling.

ONSDAG

Svett, svett, svett, ge mig mera svett. Åååh vad jag är svettig. Mmmmm. Eller, nej. Inte längre.
Jag är äntligen hemma efter en lång dansdag, alla träningar gick awe to the some så jag är nöööjd cheeey just nu. Men nu börjar nerverna spöka lite i mig, hehe. Men vad gör det? TAGGGAAAAA!!! ska bli riktigt skoj på lördag.
Det är hemmaplan och det kommer finnas mycket support på läktaren vilket gör det hela såå mycket roligare.
En del fix inför tävlingen blir det fredagkväll och sen efter tävlingen på lördag.
Vipsan, min älskling och hennes mamma stannar över natten hos oss samt att Peter får några discodansare hos sig som stannar över. Asfett. Så på lördagkväll ska vi ha discodansmiddag ute i Helsingborg, megamysigt!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och titta lite tv.
Natti finisar!

Underground love

Sitter och pluggar, samtidigt som jag tvättar och försöker få ihop min tid till allt. Ska åka till Helsingborg om en timme och tjugo minuter. Då ska jag ha hunnit med att handla, duscha, tvättat mer och städat mitt rum.
Brådska anyone?
Vi hörs senare, och då menar jag senare. Haha!

chicy girls

Har precis kommit hem från annisen, vi kollade igenom massa bilder på hennes dator. Vad håller vi två på med egentligen? Är vi någon gång seriösa?
Annas mamma har precis kommit hem från New York och med sig hem hade hon en liten födelsedagspresent till mig, how sweet? Så uppe på Annas rum stod det en rosa, välkänd kasse. Victorias secret. Ett par supersöta trosor, en himmelsk kräm och gotte låg i påsen. Knappt glad jag blev. Sen kom en påse till från Anna, med världens sötaste trosor i. Åååh så glad jag är! Senare satte vi igång en film men båda började somna till så jag gick hemåt.
Träningen innan idag gick naaajjzjzzzzzz. Körde först två timmar med gruppen sen en timme, till och från, med singeldans. Imorgon blir det plugg, hushållsarbete, parträning, tävlingsmöte, gruppträning och till slut träning med Dino.
Busybusy dag imorgon!

NAATTTII!

ellebelle



tisdag

Har precis kommit hem från tandläkaren, inga hål som tur va. Lite tråkigt att börja få hål i tänderna nu?
Solen skiner på som bara den där ute, fast snön faller lite, så jag och Anna ska nog ta oss ut för en promenix. Senare blir det träning med gruppen. Så nice!
Ha en fin dag alla
<3

Baby, baby, baby

Hade en helmysig kväll fylld med film, Sara och Anna. Jobb igår flöt på skönt men jag somnade gott igår med Sara vid min sida. Så mysigt att ha någon vid sin sida att sova med. Det blir lite tomt ibland.
Idag har jag verkligen bara legat i sängen. Det känns att jag behöver lov, som jag verkligen är ledig på. Ligger fortfarande i sängen. Men jag var uppe med Sara vid halv tio, gjorde lite pannkakor, fixa lite med gruppdräkt. Sen så somnade jag i omgångar igen, kollade lite film och sen har jag pluggat lite.
Tänkte smita iväg och sola lite nu så jag har lite färg till på lördag åtminstonde. Sen får jag se vart kvällen för mig.



beautiful people

Det blev en tyst lördag här men jag hade händerna fulla. Först var jag iväg och jobbade, direkt efter jobbet så blev det sömnad utav min nya discotopp som ska bli klar till tävlingen på lördag. Senare kom Anna förbi, vi gjorde oss lite snygga, begav oss hem till Amanda där vi var några stycken för att sedan bege oss in till stan för lite festligeheter. Tråkigt nog så var det tråkigt i stan. Men det är smällar man får ta, kan inte alltid ha jeetteskååjj.
Om 20 minuter kommer chefen och hämtar mig, så det blir jobb idag också. Men dagens höjdpunkt är att fina Sara följer med mig hem för lite sleepover med Burlesque och tillfixning utav hennes gruppdräkt. Ska bli så mysigt!
Bilderna från london kommer nu i veckan, ska bara kolla igenom dem så att jag lägger ut alla skitsnygga på mig så ni bara "Shiiieeet, fan va snygg brud". Bra va?


balett, balett, balett

Åh vad jag älskar baletten, det är så härligt. Kanske inte så skönt, men vafan!
Det blir att sy skorna i veckan och böja till dem mer, har fått med mig musik hem så det blir till att träna.
Precis lagt på telefonen med Anna, min finaste och bästaste halva.
Jag bygger just nu ett revir vid mitt rum. Ett revir där inte Sigge får befinna sig. Han är sjuk. Igen.
Big no, no för min del att bli sick nu.
Det blir jobb imorgon 09.50-17.10 så jag ska lägga mig till sängs snart så jag inte står och gäspar på jobb. Vore väl förargligt?

Natti på er finisar!

mjjaaaaaauuuuuu

Jag har börjar sansa mig från morgonens utbrott. Har precis skrivit klart ett prov i Specialidrott, vilket kändes jättebra. Lite tyska på det så är jag fit for fight inför lovet.

Träningsvärken från baletten är mildare än vad jag trodde den skulle vara, men den lär väl bli värre imorgon efter kvällens pass. Hoppas inte fötterna börjar blöda...

!?#¤%"¤&/(/%&¤

Jag är jeteaaaaarrrrrggh!
Igår när jag kom hem från träningen så skulle jag snabbt rätta till ett dokument som jag skulle skicka in till specialidrotten. Surprise, surprise...datorn har slukat ALLA mina dokument och då menar jag verkligen alla. Inte några stycken, inte bara projektarbetet. Alla.
Jag vill börjar gråta.

you're a jerk

Jag börjar känna hur träningsvärken smyger sig på mina vader...baletten var lite utav en killer idag. MEN ÅH VAD SKÖNT ATT VA IGÅNG MED DEN I ALLA FALL!
Imorgon blir det tåspets-invigning. Wiiie!
Dem andra träningarna gick också finfint :)
Nu måste jag lägga mig och sova så jag får lite sömn, kan ju vara behövligt. Eller?

hehehh nattti

Runaway

Sitter i skolan nu och myser, det är snart dags för lite italiano sen avslutar jag skoldagen med lite svenska. Efter det kommer Dino och hämtar mig så vi kan börja träna inför Årets Event med Skolstaden samt UKM. Lite senare blir det balett och träning med discogruppen. Så awesome.
Imorgon lutar det åt utgång med finaste Anna och sen blir det jobb i helgen. MJAU!

I am a good girl

hoooooola amigos!

Igår va det ingen bra dag. Under sista lektionen, dans, fick jag magkatarr=superont i magen :(
Tog mig Danshuset i hopp om att det skulle gå över. In my dreams...
Så igår missade jag tre danspass och idag har jag missat fem. FML :'(
Men det är nog bäst att vila så det går bort.
Idag har det varit en bra dag i alla fall, trots magont och dansförbud. Under den massiva hålan vi har på onsdagar så åkte jag, Ellen och Olivia hem till Oli och myste med lunch, bak och läxor. Efter det tog jag mig hem. Vilket är ovanligt på onsdagar eftersom att jag brukar va på Danshuset mellan 15.30-22.30...
Anyhow. Mormor var på besök och ville få sig en titt på vad som inhandlats i London. Eller ja...hon kom nog mest för att träffa Sigge.
I brist på annat gick jag iväg och solade med Anna så jag fick lite värme på magen(hehe). Sen kom systra min förbi ett tag för att mottaga presenter från London och bara snacka lite. Då blir hon sugen på mina scones, och vilken tur att jag var rastlös...
Snäll som jag är ställde jag mig och bakade scones för nästan en timme sedan.


express

Sitter i skolan. Kom hit för att börjar 10.10. Inställt. Surprise. Jag börjar först 14.10.
Under lunchen går brandalarmet. Vi sitter i matsalen. Ingen rör sig. Haha.

Blir dans ikväll, which is totally aaaaaaaaawesome!

Ni som har en minut eller två över kan roa er med detta. Absoluta favorit...

http://www.youtube.com/watch?v=QyMK78jAi8A&feature=fvw

You're ugly, I'm busy. Have a nice day!

Jag är hemma. Har sovit. Vilat. Tränat och kommit hem. Igen. Väskan är öppnad men ouppackad. Det är nog ett måste imorgon.
Var skönt att få komma hem och träna och ligga i sin sköna säng. Tänker inte riktigt klart och är lite gungig.
Saknar London redan :( buhu!
Bilder kommer i veckan. Nu måste jag nanna så jag är fit for fight inför skolan.

PUSS!

Winning is not everything, but losing sucks.

Nu önskar jag att skolan var slut och att Anna tog sig hit, jag önskar också att jag inte skulle behöva ta mig upp igen om 5 timmar för att åka hem...
Jag älskar stället, helt underbart!
Lite kort om dagen:
Vi började med frukost. Scrambled egg and bacon. Det ska bli gott och komma hem till en lite mer alternativ frukost. Sedan tog vi oss till Notting Hill, Portobello market. Marknaden var helt fantastisk med allt silver, antikt, alla pälsar, all mat osv. Notting Hill i sig har fått mig att falla pladask för London. Det var som en liten saga med alla gräddtårtshus. Allt var så gulligt och så fint.
Efter ett par timmar där så tog vi oss ut för lite sightseeing med Big Ben och lite sånt mysigt. Sen...shoppa vi. Men efter ett tag så tog jag mig till hotellet och mös lite med Sigge så att mamma och Magnus fick mysa på stan. Efter det så tog vi oss alla in i stan igen för lite mat och kvälls-sista-minuten-shopping. En ny stor och väldigt fin resväska inhandlades. Den är fylld. Sen köpte jag på mig ett par converse, två kepsar och lite krämer. Ska försöka summera ihop till er vad jag har handlat sen när jag kommit hem.
Så ja, hemresa imorgon. Det blir frukost på Gatwick och ett sant nöje över att få se vad våra väskor väger, trots en extra.
Det blir träning imorgon kväll med bästaste gruppen, så lite har jag att se framemot med att komma hem. Snart tävling ju!

Nej, lite sömn nu kanske...

Natti!

Dag 3

Efter att ha suttit, genomnervös och glad, på bussen så kom vi fram till Kings Cross Station. Men allt blev en besvikelse. De totalkvaddar stationen med reconstructions och deras lösning: Sätta upp en plastvägg på en byggnadsställning, sätter dit skylten 'Platform 9 3/4' och en vagn som ser ut att vara halvägs in genom "väggen". Men trogen som jag är ställde jag mig där fint och tog foton. De kommer sen. Men jag fick nöja mig med tanke av att där mina fötter vandrade kan faktiskt någon från Harry Potter-cast vandrat.
Efter det så blev det shopping.
Sen middag.
Sen shopping.
Vi har kommit underfund med att vi måste köpa en resväska till. Whoopsy daisy!
Imorgon blir det Portobello Market, Big Ben och andra sevärdheter. Kanske lite sista-minuten-shopping?

NATTIII!

And all that jazz..

London är helt fantastiskt!
Jag har gått vilse inne på Primark, upplevt Hamleys med Sigge, sett världens längsta man, sett Chicago och fått hela Foot Locker att sjunga Happy Birthday...vet knappt vart jag ska börja eller sluta. Men vi har två dagar kvar som spenderas väl. Portobello market, perrong nio och trekvart, shopping, shopping, shopping...shopping.
Men jag ska berätta lite kort för er om min födelsedag. Vi kom till London tidig förmiddag så vi hade heleee dagen på oss att lokalisera vårt London-sinne. Det blev en första tur i dubbeldeckare, en tur till Picadilly, shopping på Oxford st., bday-dinner @ Planet Hollywood och Ben&Jerry's milkshake. Det var dagen i stort.
Jag återkommer med alla småhistorier och köp när jag befinner mig i Sverige igen.

Har fått hundratals grattis-hälsningar som jag också ska ta tag i när jag tagit mig hem. Men TACK så himla mycket för alla fina ord som skickades under gårdagen.

Ikväll har jag och Magnus sett Chicago på Cambridge theatre, fick även det i present. Nu kan jag ju knappt vänta tills jag fyller 20 om vi fira min 19-årsdag såhär fint. Hehe...

Nu blir det sängen och uppladdning inför Hogwarts.
Natti!

London swaaag..

Jag har världens finaste och duktigaste danselever. Jag blir stolt som en tupp när jag ser dem. Ååh, ni är bäst!
Sen att dem har världens finaste och duktigaste danstränare är ju en helt annan sak...
Om 48 minuter slår klockan över till den 9e februari. My bday! Överfett.
Har ju redan fått min födelsedagspresent och det är ju resan till london som det bär av till imorgon bitti. Så sjukt kul!
Ska försöka hålla er uppdaterade under veckans gång. Har min dator med mig och internet på hotellet så det ska nog gå sig an.

P.s Jag kanske inte kommer tillbaka. Ska ta mig igenom perrong 9 3/4 på Kings Cross Station. HÅLL ERA SMÅ TUMMAR, DET SKA GÅ!

Wanna taste your cha cha

Det bästa med släktkalas är efterrätten som blir över och vilar i kylen. Fast nu är det inte mycket kvar...
Hehe!
Snart kommer Linn och hämtar upp mig så ska vi iväg och träna lite. Lite träning för mig själv, inte var dag!
Imorgon så är det projekt-dag i skolan så det blir plugg hemma, sen städning och kanske en lite dejt med tjejrna i Helsingborg. Sen är det hej å iväg till London på onsdag morgon.
Sååååå skoj det ska bli, helt galet!

Snap

Efter två timmars sömn inatt/imorse, mathandling, bakning utav scones x2, ett släktkalas och några danslektioner senare så ligger jag nu i min säng. Den är min övre makt just nu. Min gud.
Jag ska sova nu och försöka ta igen lite utav den sömn jag missat.
Vad hände liksom?

Natti!

No sleep

Jag och Anna är skitsnygga! Vi ska ut ikväll!
P.s Grattis världens finaste morfar!
P.s 2 jag fyller år om 4 dagar, ASFETT

Lördag

Idag har det varit seeegt att jobba. Inte så himla mycket att göra men vi var ett nice gäng så jag överlevde!
Lillebror blev glad när jag kom hem, så glad att han ville platta mitt hår. Det tackade jag inte nej till. Alltid lika skönt att bli ompysslad. Men nu ska jag slänga mig i sänga, lyssna på Burlesques soundtrack och drömma mig bort...

Puss!

Burlesque

Först var jag på bio med Sigge och såg Trassel. Den var så himla rolig, men den var lite för läskig för Sigge lite då och då. Sen var jag hemma i knappt 40 minuter innan jag begav mig mot helsingborg för att se den omtalade Burlesque.
Jag andades inte under tiden jag såg den. Var inte kontaktbar. Den är såååå bra! Helt galet! Vill bara dansa, sjunga, dansa...sjunga...dansa...
Men jag ska upp och jobba imorgon och där är det inte någon Swarovski-korsett till outfit. Sad.

Vi hörs imorgon, puss på er!

P.s Om ni inte har sett någon utav ovanstående filmer. Se dem. Och helst imorgon.

Natti!

TGIF

Vaknade upp, kollade mejlen. Tysklektion is inställd. HELT OKEJ. Så nu tänkte jag att jag skulle ta mig ner till biblioteket och studera där en stund. Vet inte om min tränare är frisk idag så jag kan dansa balett, annars tänkte jag gå med mamma och Sigge på bio och se nya Disney-filmen Trassel.
Men först, städa!

Just det...

Märk mina ord. Jag börjar 14.10 imorgon. Tja sovmorgon, läget?

Feb. 3, 2011

Det blev nästan lite vårigt i luften när solen letade sig fram idag när jag tog mig hem från skolan. Några timmar tidigare än tänkt, men min sista lektion var inställd. Det gjorde min dag!
Jag hämtade upp Sigge från dagis, bestämde oss för att gunga i det fina vädret. Så vi gick och gungade. Skulle egentligen dansat balett ikväll men Rebecca, min tränare, är sjuk så det blev inget :( Men imorgon är det premiär för tåspets/teknik-lektion. Jag kommer nog inte ha ont i fötterna...

Är fruktansvärt sugen på bio. Burlesque. Alla bara skriker ut på facebook om hur bra den är så jag ser ingen anledning till att inte gå och se den. Ska försöka dra med mig Anna imorgon!


Onsdag

Försov mig lite i morse och missa my one and only class. Shame on me :(. Men nu sitter jag och äter bananmackor och jag pluggar. After är jag ready att ta mig an alla småbarn på Danshuset. Sen får det bli lite passiv gruppträning :) Har lite leftovers sen influensan i form av lite hosta och snuva.

Puss!

RSS 2.0