hohohoo

mina fötter värker och mitt hjärta sjunger. ett och annat klädesplagg är inhandlat. orkar typ inte skriva.

berlin

Helt plötsligt befinner jag mig i Berlin, och dagen har gått åt all turist sight seeing. Imorgon blir det ren shopping och detsamma gäller torsdag.

kuuuuuuuuul att åka bil.

o hyes

hohoho, myskvällen har utökats med två pers. joakim och sofi har joinat. blir en late night med många movies och goooooodis!

follow me

Jag klarade av de sista dagarna i skolan och jag har klarat av min första lönehelg på stadium, pretty awesome. Nu är det lov. Ikväll ska jag på myskväll och imorgon ska jag träffa några nära och kära, ta lite farväl och sen drar jag till Berlin på tisdag. DET är lagom nice.

picture perfect

Ladies and gentlemens. iDance

Årets event

Då var årets event avslutat och iDance(jag och dino) står nu som skolstadens bästa dansgrupp, helt okej! Hehe...
Är supernöjd med vår insats och det var kul och se vad de andra hade att bjuda på. Olivia var duktig och hjälpte Olympias tjejlag att ta hem vinsten, vi är rätt talangfulla.
Nu ska jag vila lite och sen blir det träning ikväll.


lagom nöjda (;


tom på ord

Det svider och det tär på mitt hjärta. Står helt tom. Min axel är din axel.


happy face

Det som skulle bli en väldigt tråkig och jobbig dag, blev helt plötsligt en ganska chill dag. En tyskalektion, fine. En spanskalektion på cirka 15 minuter, ännu mer fine. Ett naturprov som är inställt, så jäkla fine. Sist men inte minst ingen italienskalektion, för bra för att vara sant. Veckan såg ut att bli en killer-vecka men det artar sig. Imorgon är det bara dans, torsdag blir det vanlig dag och fredag blir det två lektioner. Sen är det bannemig påsklov.

echo in my head

Idag gör jag något som inte är så likt mig. Jag prioriterar skolan över dansen. Jag stannar hemma från en träning och pluggar inför ett prov jag har imorgon. Duktig flicka!

På onsdag är det Årets event för skolstaden. Fotbollsfinalerna drar igång och skolstadens bästa dansare/dansgrupp ska utses. Jag och Dino är lagom nöjda med att vi lyckades få klart vår dans igår, och ett namn idag. Men vi är taggade, kan jag lugnt påstå.
Hejaheja oss i alla fall.
Nu ska jag dra mig tillbaka i stolen, dricka en kopp te och läsa lite natur.

Puss på er!


bästa till sist...

...vissa bilder ger jag er som ren underhållning.

bildregn


åmål

jag har kommit hem och förökat min pokalsamling. två små pokaler fick följa med mig hem idag. den ena gav mig en prick och tog mig upp i den näst högsta tävlingsklassen i street, den andra gav mig ett leende.
danshuset har tagit hem sickt många pokaler och prickar idag, grattis till alla. peter var gullig när han provdömde, hehe.

nu blir det a good night of sleep.


be mine

Imorgon är det dags för åmål igen. ååh, vad jag vill vinna!
Dagen började lugnt med världens sovmorgon, fortsatte dagen med massage som första lektion och firade helg med anna nere i stan. köpte lite lila glitter och hårfärg! så min checklist för tonight:

* sola
* färga håret
* våffla, om jag hinner...
* träna
* somna djupt till en good film


you bring me a smile.


hohoo

jag har inget att skriva egentligen. mer än att jag pluggar psykologi inför provet imorgon och tränar inför helgens tävling som återigen är i Åmål.

en bild säger mer än tusen ord.



ahora

nu är mitt huvud tungt...vi var hemma mitt i natten och jag har jobbat dagen lång. har lite läxor att ta hand om. fast först -> powernap!

på väg hem

sitter och skrattar åt apfula bilder från tävlinge med my vid min sida. vi är lagom nöjda med dagen. vi båda slutade på varsin andra plats och tog vår andra prick i guld.
om en vecka bär det av till åmål igen...
Diezel slutade på en nionde plats utav 16 stycken och vi är awesomenöjda.
Snart blir det donkenlonken. mohaha

imorgon blir det jobb 12-16, rätt chill.

update - åmål

Nu har jag dansat klart för dagen. Singel och grupp. Är supernöjd. Kom tåva i min singel vilket gav mig en pokal och en prick. Bara en kvar till star nu, woho. I gruppen så kom vi till semifinal och nöjda är vi. Andra tävlingen i högsta klassen och vi var bland de 12-13 bästa, i Sverige.
Ser lugnt framemot donken ikväll efter tävlingens slut.


åmål

taggataggatagga, det är tävling imorgon i åmål. heja diezel, heja linnéa. Bussen går 03:30. NAJSZZ

Idag träffade jag peter för första gången på ett tag. Nöjd var jag...ett juicy couture armband och lite victoria's secret underkläder. Har nada tid, måste lägga mig!

 

 


20:17

Okej tre anledningar till varför jag har varit tyst i några dagar

1. Jag har ungefär |-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|så mycket att göra i skolan.

2. Jag surar lite över att jag har sträckt min ljumske

3. Jag tränar...trots ljumsken. För jag har tävling på lördag. Heja Diezel!


sparkle

Efter prinsess-afton och en jobbdag så svider det lite att ta i naturkunskapsboken, men det är ett måste...

Mitt barnkalas, ur egen synpunkt, väldigt bra. Alla var mätta och belåtna när de åkte hem med varsin godispåse i handen.
Jag var nog den som var mest belåten. Mina fina vänner känner mig alltför väl. Present-temat blev : rosa, glitter, väska, solglasögon, presentkort på make up store, coffee card på espresso house, en Glamour tidning från England (TACK, TACK, TACK Mira), underkläder, vin och annat smått och gott. Tack, ni är underbara.

Idag har jag jobbat hela dagen så mina fötter är lite arga på mig för att jag än en gång burit Converse...
men som sagt, hej naturkunskap, hejdå datorn.

preperation

Jag håller på och förbereda massor inför aftonen. Malin kommer nog inom de närmsta timmarna och hjälper mig.

Let's go princess!

birthday man

Han blir allt närmare 50...hahahhah. Grattis, world's greatest dad!


höhöhö

jag har fått lite skäll om att det var lite dålig update, och det har det. me so sorry.
Har haft en del skola att sköta och några träningar att gå på.
Men nu sitter jag här i pyjamas, förbereder nästan in i det sista för mitt barnkalas med prinsesstema som inträffar imorgon.
Under aftonens gång har jag och Mira lekt societetsdamer. Vi har gått på teaterpremiär och se den absolut spektakulära Hantverkarna. Den var faktiskt väldigt rolig och bra.

Me so excited för mitt kalas. hohohoho. Men me will not say more now. Ni får allt i bild sen.

JAG LEVER

såhär går det om man har en lillebror som är i badrummet samtidigt som själv...


RSS 2.0