Friday

Om det hade funnits lite gröna löv och om det inte funnits vinterjackor i hallen så skulle man kunna tro att det är en exeptionell sommardag.

Jag sitter och väntar på ett samtal från anna. Vad som händer idag har jag inte den blekaste aning om. Men imorgon ska jag passa Sigge i alla fall.

Ska även försöka lägga in en träning i lokalen snart.

 


Mezo

Jag, Anna, Sara och Malin tog oss en fikakväll på Mezo. Satt och snackade skit i vanlig ordning.

God afton

Har kommit hem för dagen och jag har redan städat rummet, släckt ner lamporna och tänt mina ljus. Wooaah!
Anna är på väg hit, det står en B&J-glass i frysen fast första stoppet för oss blir nog Helsingborg. Ska träffa Malin och Sara, för lite kvällsmys.
puuss!


bästa


Utmaning

Mamma har utmanat mig!
Regler:
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer (fast jag tänker nöja med med att utmana 2 st.) och berätta det för dem.

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

Lycka till!


1. Vad heter du: Linnéa

2. Ett ord på fyra bokstäver: Lura

3. Flicknamn: Lina

4. Pojknamn: Lukas

5. Yrke: Lampförsäljare

6. Färg: Lila

7. Klädesplagg: Linne

8. Mat: Lasagne

9. Sak i badrummet: Lampa

10. Plats/stad: Los Angeles

11. En orsak att vara sen: Lortiga skånetrafiken

12. Något man skriker: LOL!

13. Film: Love actually

14. Något man dricker: Latte

15. Band: Lasse Stefanz

16. Djur: Lodjur

17. Gatunamn: Landskronavägen

18. Bil: Lamburghini

19. Sång: Love lockdown

Jag utmanar Mira, Peter, Josefine och Miranda.


lussebulle-aga

Det blir snabbt här nu!
Idag chillade jag hela dagen med dans, ändå nice!
Nu på kvällen har jag varit hos Anna. Pratat, ett avsnitt one tree hill och ett avsnitt true blood.
Hon är min finaste vän, min hotelldirektör(internt), min nästan-granne, min spasma-kompis, mitt dagliga skratt, min andra halva. Min bästa vän.


F-A-I-L

Kvällen som skulle bli en succé på tivoli förvandlades till något riktigt misslyckat. Det var beräknat att jag skulle vara hemma runt tre tiden men jag kom hem för 45 minuter sedan, d.v.s klockan 00.00
Biljett-lös som man var så kom man inte in på tivoli, ack och ve.

Nu myser jag lite i min varma säng, får nog bli en skräckis på tv400


Syskonkärlek

Dagen gick åt malmö. Ett besök på stoff&stil blev det, behövde nämligen tyg till en klänning som ska sys upp inför ett kommande bröllop.
Men ikväll blir det The Tivoli i Helsingborg. Jag och Sigge sitter nu och rådiggar till all pepp-musik inne i min walk-in-closet. Emilia kommer snart då blir det fixing utav hår.


såhär fina är vi!

09:54

Har ni ställt tillbaka klockan en timme? Det hade inte jag så jag vaknade lite i stress.
Ska snart hoppa in i duschen, sen hem till pappa en snabb runda och senare ska jag bege mig till danshuset.
Vi hööörs likzååååm!

James

Idag var James gästtränare på danshuset så det blev träning från 10.00-13.00, jag klagar icke! Lärde mig fem nya koreografier och ja, det behövs typ inga ord för hur nöjd jag är.

Nu sitter jag väldigt ensam här hemma, har lite tända ljus och Das superstar Talent går på tv. Mamma och Magnus är på bio så jag är ensam med monster-sigge.
Imorgon blir det lite mer träning, dock utan James =(
Jag är sjukt trött och så, förlåt. Haha jag är riktigt tråkig.

Men igår var vi hemma hos Sara ett gäng tjejer. Lagade middag, snackade skit och spelade Buzz. Det är väl ingen mening till att jag säger vem som vann för ni fattar väl alla som är den självklara vinnaren..?


and so we found what we were looking for.

Emilia var precis här på ett quick-besök. Hon lånade en vit klänning inför en maskerad och lämnade tillbaka min film, The notebook. Ska det bli ett kärt återseende redan i afton, eller ska vi skippa tårarna och sätta lite skräck i vardagen? Filmen Silent Hill går på tvåan halv elva...
Vi får väl la se vad som sker.
Imorgon har jag bara idrott på morgonen, sen blir det en långrast som lär innehålla lunch med mamma, sigge och alexandra. Efter det blir det en sista "lektion" med klassen innan lovet och den kommer vara på Dunkers. Vi ska nämligen se en utställning om renäsanssen. wohoo....

Imorgon åker bästa Oli, i will miss u so! <3

kära lillebror...

jag och min lillebror sitter i trappan och diskuterar morgondagens händelser. Han ska nämligen åka bussen och tåget till Helsingborg med mamma och sin äldsta storasyster Alexandra. Men jag tror att han ville åka lite tidigare när han plötsligt säger:
"Hejdå, jag har pengar"
"Jaha, vad ska du köpa för pengarna?"
"Eller nej...jag har kort"

Ska man kunna det när man är 2½?


Oli<3

Nu är jag hemma hos sötaste Oli. Det blir en sista mys-onsdag med henne innan hon åker till USA. Senare ska jag iväg till exotiska danshuset för lite träning.

bild från miras tjejmiddag i januari.

Buonasera

Som ett avbrott i italienskan så smög jag in i min walk-in-closet för att pyssla lite. Satte upp några nummerlappar från gamla tävlingar på insidan av dörren. Håller kvar dom som minnen, skriver in placeringar och andra små minnen från den tävling. Satte även lite ordning bland alla mina pokaler. Gud, man börjar tappa räkningen.
Förlåt, nu lät som jag kissie, höhö...
 

den börjar växa till sig


three plus three

HALLÅ!? Where the fuck did I go med att vara åtminstonde liiiiite munter på min blogg?

However, på Lördag kommer James tillbaka till Danshuset och de flesta som känner mig vet att mitt hjärta är på högvärv inför detta.
Innan James så blir det mer träning, ett italienskaprov, ett besök på Dunkers och lite annat onödigt.
Igår på träningen så gjorde jag ett Kalle Anka-fall och har ett fett blåmärke på mitt lår. Det gör en aning ont.
Lite mer otur har jag haft. Beställde hem ett par nya street-byxor till paren men det visade sig att dom skickade fel byxor så nu måste vi vänta lite till och retunera dom felaktiga byxorna.
NU KOM DET NEGATIVA IGEN!?
Jag ska i alla fall till Österrike den 28:e december och jag längtar så jag spricker, gråter och skrattar. Den sjunde november ska jag tävla i Lidköping, den 14:e ska jag tävla i Halmstad, om 65 dagar är det julafton och det är endast 44 skoldagar kvar tills jullovet knackar på dörren.

Tack för mig.

weekend

lördagen bjöd på en möhippa. det blev kallbad, bastu, god lunch, "fångarna på fortet", skivinspelning och en middag. snacka om att jag sov gott i natt under ett varmt täcke.
idag har jag och josse lekt coola, vi gjorde vår pardans. lagom bra kan man ju säga, woho. längtar till tävlingen i lidköping.

wowowowowowo, mina vanliga söndagskvällar är äntligen tillbaka. one tree hill och gossip girl, åh du älskade söndag. fast jag saknar priviliged liite ;)

tyvärr har jag inga bra bilder från möhippan utan jag får vänta tills någon skickar :)


en bild på josse och mig fick jag i alla fall.

skola, 80, jobb och möhippa

  • jag har varit i skolan, helt okej. (kompisar)
  • jag har varit på 80-års middag, hel okej. (god mat)
  • jag har jobbat, helt okej. (pengar)
  • imorgon ska jag på möhippa. (sjukt nice)

inget vettigare har jag att komma med. vet, jag är sjukt tråkig. jag har en tråkig period.


oh, i miss you so.

igår hade jag julmys med Oli innan dansen. Det blev kladdkaka, julmusik och greveholm. Kunde det blivit bättre? Tveksamt...


Jag undrade just hur datorn kunde hamna ovanför svenskaboken...
Fast jag kan rabbla renässansen i huvuvdet nu typ.
Fast jag sitter och diggar lite hiphop music, och eftersom att vi flöt in på ämnet hiphop så måste jag ju berätta att jag har en ny danspartner i hiphop. Ska numera dansa med josefin/ofefin. =) Ska bli riktigt nice.

loooove.

kvällstripp

Efter en lite kvällsträning så var det dags att bege sig hemåt. Fick skjuts ner av Victoria så att jag säkert skulle hinna med mitt tåg. Tåget som går 21.27 är inne i Landskrona 21.44. 21.47 går det en buss hem till mig och det tar cirka åtta minuter = Linnéa är hemma till klockan 22.00
Linnéa kom hem för cirka femton minuter sedan.
Skånetrafiken ta sig någonstans.
Mitt tåg var inställt och jag fick vänta på knutan en god stund på en ersättningsbuss. Under denna vänttid så kommer det två stora, fina vita Sundspärlan bussar (fyr-stjärniga) men det meddelar mig att de ska gå mot Ängelholm. Så jag fick snällt sätta mig på den kalla bänken igen i tre graders kyla. Efter tio minuters vänta så kom det en skabbig, ful, sliten jävla blå buss. En sprucken framruta som var desperat ihop tejpad. Den lilla busschauffören sticker ut huvudet och frågar "Ska du till Landskrona". Just då ville jag säga nej och hoppas på att det skulle komma en till fin buss som det stod Linnéas buss på. Men jag hade inte råd med tiden för det.
Jag hackade tänder hela vägen hem trots vinterjacka.
Men nu är jag hemma i värmen och en kopp te halsade jag så fort jag kom innanför dörren...
Sov gott!

birthdays

sen får vi inte glömma att gratulera felix på hans 18års-dag och sebastian på hans 17års-dag!

eskilstuna+dålig uppdatering

förlåt för den dåliga uppdateringen =(
igår var jag i alla fall i eskilstuna och tävlade på terminens första rikstävling, min första guldtävling i singel och gruppens första A-klass tävling, och det gick så bra så. Är så himla nöjd med placeringar och allt.
Grattis till alla andra också som placerat sig så fint.

idag blir det bara ta det lugnt.


singel

grupp


sverige

jag vill inte vara hemma...

dienstag

Den lilla semestern går mot sitt slut. Vi är inpackade i bilen och är redo för att köra till Puttgarden. Fast jag hade hellre stannat i Hopfgarten ett bra tag till.
Men nu blir det bordershop och färjan :)

vi hörs sen_!

austria

sitter och myser på hotellrummet. har precis dragit på mig mina träningskläder, så det är dans härnäst som väntar mig. Allt har gått super än sålänge. Inga kräk-olyckor i bilen, alla plånböcker finns kvar och jag har inte blivit tagen utav en sliskig polis. Så jag vet inte om jag vågar säga att allt är i sin ordning för det är det ju inte riktigt. men lite är det i alla fall!

tråkigt i bilen


= stopp på bensinmack och inhandla något extra viktigt


jaa...bli inte förvånade. har två till...


RSS 2.0