busy holiday

Jag har gått i jul-ide och imorgon åker jag till gran canaria.
Vi hörs efter det...

pussspusss

Oh holy night

Är det bara jag är som är ute och cyklar, men alltså...det är EN dag kvar till julafton, omg.

Felix är i duschen och min syster sitter bredvid mig, woho! De sista julklapparna ska inhandlas nu i sista minuten.

Lillejul firas hemma hos pappi o.s.v.
Kan inte ritkigt formulera för jag är så hyperaktiv över att det verkligen är lillejul och det är en dag kvar till julafton!!!

pusss


knääääck!

Knäck är nog det godaste som finns, eller iallafall topp tio. Jag och mormor har gjort knäck, köttbullar, spelat stress,skitgubbe och lagt idioten som aldrig gick upp.

Inte lång tid förrän felix är hemma,<3

Köttebollar!

Sitter hemma hos mormor nu och vi har precis gjort världens godaste köttbullar, mums! Innan vi sätter igång med att göra knäck så ska vi spela kort, jag tycker att det luktar stress. Är du med mormor? Hehe...

Has it gooodies.

felix,

IDAG KOMMER HAN HEM =D =D =D
Ska åka till mormor senare för julmys!


puuss

Rockin' around the christmas tree...

Så, dåligt med update, i know!
Igår slutade vi skolan, så himla nice. Det började med en cabaret som bjöd på lite smått och gott. Avslutningen fortsatte ner mot resturang Santorini där vi åt god grekisk mat med klassen. Kvällen bjöd på fest som var toppskoj om man bortser vissa saker...och det blev inte mycket sömn inatt, man i am tired!
Har precis kommit hem från torget med en fin gran som hela familjen gick så snällt för att inhandla. Dagen bjuder på en tjejmiddag hos Emilia och det blir skoj och innan dess är det sömn som står på schemat!

Puuuss

hehe

gee, lucky me noone can see the way i blush now!


i miss u, :/  <3

Gretl,

har precis lagt på luren med en utav mina största kärlekar, annagretaahlberg, puuuuss! hon är toppen och drar upp mig från mitt humör som ligger på botten, nu utan min felix.

jag är sämst på att skriva ordentligt eller något vettigt just nu. jag har magknip...för mycket utav det goda? jag är trött också...typ.


GRETA,<3

btw...

jag har fått tillbaka mitt gamla nummer igen, alltså det som jag hade till min bruna telefon, men jag har fortfarande den rosa...
bara så ni vet, har inga nummer kvar. Hehe...

puss

And so happy christmas.

Dagen uteslöt skolan och innefattade Miras hus med mira, ellen, olivia, malin, julgodis-ingredienser, julskivor och julkalendrar. Mysigt värre! Det blev julklappsinslagning för de som hade julklappar att slå in. Jag och Olivia tittade igenom resekataloger inför sommaren '09 =D. Efter det tog vi oss upp till köket och började julstöka, supermysigt!
Det blev Mysteriet på Greveholm med julgodis, mumma!

Julstädningen här drar väl igång om en liten stund så det är väl bäst att jag laddar upp inför det! Wiowio...

Pusspuss

Ännu djupare depression...

jag har sett nästa termins schema, FY FAN! Gud straffar mig för något jag inte vet jag gjort...men illa är det!

Nu ska jag lägga mig, puss

he's my north,south,east and west.

Inga tecken av liv från felix idag så var jag tvungen att ringa mammafelix för att få lite connection med min felixvärld. Sigge börjar nog också sakna honom med tanke på att han ropar på felix så fort jag ser honom, hehe. Vi "lider" utav felix-sjukan.
Det kom upp en liten aktivitet nu för kvällen och det blev lite julbak med mamma. Vi gjorde ischoklad med saffran och ingefära samt choklad-cornflakes-snack(vet inte vad det heter). Imorgon blir väl förhoppningsvist vårt peppishus genomfört as well.
Glömde gratta Mira och Simon som har måndasdag idag, <3
Nu ska jag dränka mina sorger, i saknad av felix. Titanic går på tv3 och The bodyguard på kanal5...

Skola imorgon?

Man, what a day!

Inte nog med en jordbävnings-väckning, visst ska ett skolmassaker-rykte dra igång på skolan som iallafall verkar riktigt läskigt. Vi får väl se om det blir en dag hemma imorgon...
Precis som igår, var det följe med Mira,Ellen och Olivia ner till stan och även en liten blandad fika på knutan. Ja, dagen följdes av hämtning på dagis och hemvandring med en slö sigge! Hehe...
Vad som annars händer idag har jag inte den blekaste aning om, men något dyker väl upp. Hoppas jag...

Pusspuss

Earthquake!?

Hela sängen skakade hejvilt och hela nyhamn vaknade till liv. Vilken effektiv väckning må jag säga. Men vad hände? Körde en båt och krockade eller hade vi helt enkelt en jordbävning? Fastän chanserna är ganska små för det.


Men det är så sant som det är sagt, läste precis på HD.se med mammi, tydligen är det ingen båt som väckt nyhamn. Ett skalv väckte hela skåne.


http://hd.se/bjuv/2008/12/16/kraftigt-skalv-vaeckte-skaane/
Här finns bara lite information om det hela men det kommer säkerligen att komma upp mer!

Nu ska jag göra vid mig. Puss


Does a raindeer really know how to fly?

Mammi och Magnus är fullt uppe i sin flyttnings-diskussion. De har nämligen varit iväg på olika visningar av olika hus, ojoj! Jag tror att mamma börjar glömma bort att vi ska göra ett pepparkakshus innan klockan, åtminstonde, slår tolv.
Om detta nu lyckas så kommer det nog upp en bild på vårt kära hus.

9 dagar kvar till julafton och jag saknar felix.<3




Sign of life

Han lever och jag gråter! 

Hej älskling, nu har jag pengar på mobilen så jag kan höra av mig.
Det är jättefint, 24 grader varmt och massa bad:)
Idag har vi legat på stranden och tagit det lugnt.

Nu ska vi alla göra mat på rummen och äta tillsammans!

Hoppas du har det bra där hemma:*

Jag saknar dig jättemycket<3

Hälsa alla där hemma

Jag älskar dig,<3


ÅÅÅÅ, älskling, jag saknar dig jättemycket och hoppas veckan går undan fort, fort, fort!
Om du nu läser detta inne på ett litet mystiskt internetcafé så...jag älskar dig och saknar dig.  Hälsa alla och sola för mig med! Hihi, ha det bäst.<3<3<3


oh holy you, help me!

Inte nog med att det är svårt att vara ifrån min felix det är svårt att lista ut en bra julklapp till honom. Har en bra...men måste ha en till och det är svåårt!

Även om du är svår så älskar jag dig ändå!


Hihi,<3


I know there's a war coming up

Min dag har inte tillfört allt för mycket men ändå sådana små saker som gör min dag lite bättre. Några livstecken från min felix har jag inte fått än men jag antar han solar extra för mig och då ska man ju inte störa, right?
En promenad genom helsingborgstad med Mira, Ellen och Olivia blev det efter att ha slutat en aning tidigare från vår historielektion. Skoj!

Mira: Skrattar bäst, skrattar sist!
Efter ett litet tag...
Olivia: Men du har väl inte skrattat?

Hämtade Sigge på dagis och nu är vi hemma och inväntar vår mor som varit hos fabror doktorn. Kvällen blir detsamma som denna stund antar jag. Ska passa Sigge och lite sånt.

Mira, vad tycker du om min rubrik?

Hehe, puss


Oh, my love.

Jag saknar felix och när anna ringer och beklagar sig över hur mycket hon saknar axel så saknade jag felix ännu mer, även så anna. Buhu :'(

Har genomfört kvällens lilla tv-aktivitet. Ska lägga upp mina jeans om en liten stund, när mamma väl kan slita sig från solens mat...

Veckan kommer vara fullsmäckad av saknad och väntan på att det ska bli söndag igen, och inte för one tree hill eller gossip girl, eller för att det endast då är tre dagar kvar till julafton. Nej, men felix kommer hem igen och jag ska tidigare under dagen till kära mormor och vi ska ha lite julstök!

Baby,

My baby is gone.

Lördagens farväl till min käraste var tårfyllt, en vecka ska han vara borta och jag bölar? Jisses...
Nu har han åkt och jag hoppas de kommer till att ha det toppen där nere :)

Efter mitt lilla gråtkalas tog jag mig till Landskrona, bytade om, bytade innehåll i min väska och tog mig iväg till Gantofta för sleepover at peters, which turned out to be a success! Det blev dans, för peter och vici iallafall, matlagning, skissning utav fina discodräkter och flum. Myyyspys.
Vici åkte rätt tidigt ifrån oss men jag stannade kvar ett tag för julstök och kladdkaka-misslyckande, hehe. Istället för 4dl. socker så blev det 4dl. salt och vi gjorde om vår kladdkaka. Små och söta marsipangubbar blev det as well.

Kvällen blir så som alla andra söndagar, gossip girl och one tree hill =)

Det är även 3e advent och endast TIO dagar kvar till julafton, jag döööör!


PUSSPUSS

Lucia är här.

Dygnet har slått över till luciadagen, 13e december (för er som inte visste det...).

Efter små komplikationer så har jag äntligen kommit hem till felix.
Kvällen på danshuset var mysig med många skratt, pepparkaksbak,singstar, idolfinal och mamma mia, wie!
Lite över elva började jag och Peter ta oss ut från danshuset för att kunna ta oss vidare till knutpunkten respektive söderpunkten.
I god tid till tåget, och jag var nöjd. Men när skärmen plötsligt visar att tåget är 33 minuter sent var jag inte lika nöjd. Många lustiga människor såg man här och var på knutans lussevaka, hehe. På grund av tågförseningen så missade jag sista bussen ut till skälderviken och det uppstod komplikationer, hur ska jag kunna ta mig till skälderviken till fots när jag har kryckor!? Svar; jag går/hoppar till Bahnhof där mina käre befinner sig och försöker lösa ut något. I väntan på felix och efter många pratstunder med utslängda människor så satt jag och felix äntligen i en taxi hem. Väääärme...

Nu sitter jag här, väntar på en felix som ska bli klar i badrummet så vi kan lägga oss. Kanske en film för de pigge?

Imorgon är det sleepover at Peters med Peter (ofc) och vici :)

Silent night...eller, complicated night?
Haha, God I'm so funny! (Not)

Pusspuss

Natten går tunga fjät...

Idag var det luciatåg i skolan, bra jobbat lucia-crewet! Fin sång och roliga idéer, såsom att fälla lucian med en krycka. Vacker syn, wiie! Hehe...

Dagen har även erbjudit ett halk-fall, ett "lite-miras-fel"-fall och jag kunde bara inte säga nej. Men, men...det fanns andra små ting som lyste upp ens dag iallafall så jag klagar inte.
Vid sex tiden beger jag mig till Danshuset för en, förhoppningsvis, trevlig vistelse och därefter åker jag hem till felix.

Något mer att berätta om har jag icke att erbjuda just nu, men vem vet, det kanske kommer mer under dagen?

Pusspuss.

godnatt,good night, guten nacht and so on...

I really need some sleep, höhö! Klockan är mycket...tick tack, tick tack.

Imorgon är det lussevaka och jag lär väl befinna mig på danshuset ett tag men sedan vet jag inte riktgit, hihi! Vad ska ni göra?

godnatt, pusspuss :*

by the way,

Idag när jag städade i min hylla så möblerade jag om lite i den as well. När jag flyttade mina ELLE-tidningar så att de kunde stå under mina glamour-tidningar så började jag räkna dem...jag har 47 stycken Glamour-tidningar! Inte illa va? ELLE-tidningar vet jag inte men det är inte lika många. Snart uppe i 50 och om jag inte minns helt fel så köpte jag några stycken från förra kanarieöarna-resa...någon som kan känna lukten av nummer 50, 'cause i can!


my favorite magazine.

countdown...

2 dagar till lucia
3 dagar tills felix åker =(
8 dagar till skolavslutning+middag med klassen
9 dagar till emilias reuinon+get-to-know-new-people middag
10 dagar tills felix kommer hem igen
13 dagar till julafton
18 dagar till kanarieöarna OCH miras födelsedag (a) <3


olivia,ellen och mira.<3


Hahaha

Idag är en skratt-dag. Olivia har skrattat hela dagen lång åt sina egna dåliga skämt och det smittar, trust me!

När jag kom hem idag så började felix skicka underliga bilder och de gav ifrån sig ett och annat skratt ifrån mig här i min ensamhet. Jag kanske bjuder på en och annan ;)
Dagen erbjuder städning och samhälls-plugg, sounds great right?

Jag får även passa på och gratulera Friida (observera ,inte frida som igår) som fyller år idag, om jag har rätt för mig.

Vi might hörs av later.

(bilderna är från en fest i somras i think)

            
Mm...tasty                                 Mina favoriter                       MIN MIN MIN <3


Lucky me

Idag är en bra dag...delvis!
Posten är bra och själva dagen är bra...delvis.
Posten levererade en papper idag som sa att självrisksförsäkringen täcker och vi kan få en ny telefon, yay! Men posten gav mig även min skolkatalog! FUNNY YUMMY :D
Dagen är bra för att det är den tionde december och det = tio underbara månader med min felix. <3 Men det är även fridas födelsedag idag, gratulerar!

Det dåliga är...jag är sjuker. Inte allvarligt nej,nej. Mer: killeheadace-hosta-förkylning-sjuka. Mammi är hemma och håller mig sällskap så vi myser nu lite inför julen som btw det är TVÅ VECKOR kvar till! Två underbara, korta veckor. Gud, jag dör!

Vi kanske hörs av senare, pusspuss.

whoopsy...

glömde nämna att nyår firas på gran canaria med familjen lindell och det gillas!

Åker tyvärr den 29e, miras födelsedag :(, men jag klagar inte speciellt mycket!


Nu ropar pellebelle.<3

Out of control

Heey alla!

Det har varit en helg utan bloggande, sorry. men nu tar jag mig en stund och skriver ner helgens händelser m.m.

I fredags var jag och felix hos frida på hennes kalas, yay! Inte så mycket mer där...
Gårdagen spenderades först lite ensamt i väntan på att felix skulle komma tillbaka till mig och det gjorde han minsann! Mammi och Magnus hyrde mamma mia så vi hade lite familjekväll utan sjuka sigge som hade 40 graders feber :(

Idag har vi bara degat, såå skönt!
 
Det ser ganska ljust ut för min sjuka hals som nu mer är lite hes och min stulna mobil kommer inte tillbaka men förhoppningsvist en ny...försäkringsbolaget lät positiva, wiie!

One tree hill och Gossip girl står på schemat för aftonen.

Ciaoo.

OVÅRDAT-SPRÅK-INLÄGG

FAN JÄVLA SKIT I HELVETE!!!!!!!!

1. jag är sjuk...
2. jag går på kryckor för att jag har skadat mig (onödigt!?)
3. NÅGON SNODDE MIN MOBIL PÅ SIGGES DAGIS, TÄNK ATT VUXNA ÄR LIKA OMOGNA SOM DERAS EGNA SKITUNGAR(sigge är ingen skitunge)


ÅÅÅÅÅÅÅÅ jag ursäktar mig väldigt mycket för mitt ovårdade språk men jag är så jävla irriterad! GUD SLÄNG ER I VÄGGEN!

delightful december

Åh du heliga, det är december månad och julen är här! 23 dagar kvar till julafton och det är så härligt!

Idag så var skolan lugn och skön, inget vidare speciellt hände.
Efter skolan tog jag tåget till landets krona och hämtade min käre bror på dagis. Vi tog bussen, som säger "tooot tooot", hem och vi gick sakta hem till kära mammi.
Väl hemma värmde vi en god lussebulle som vi mumsade på med ett glas kall mjölk!

Nu tittar jag på Fresh Prince in BelAir och degar här. Träningen väntar på mig senare och det gör felix as well. Har studiedag imorgon så jag passar på att åka hem till honom så han slipper sova ensam...och jag!

Kanske skriver något senare, pusspuss!

RSS 2.0