ojojoj!

All update får komma liksom under eller efter semestern! Helt plötsligt ska man ju åka... och jag kan inte åka naken, så skulle man packa... men vad skulle man packa? och sen alla småärenden och goodbyes. ack ack, inte mycket tid.

men samban var "as" cool igår, jag var lätt snyggast i heeela tåget! haha!

åker om en fyra-fem timmar! fiiint,


ha så fint i sverige suckers! ;)


tjingepling


It's sambatime!

Klockan är 08.27 och jag kan ju lungt säga att jag gäspar som ett lejon!

Igår var jag först på grillfest hos emmapemma med gamla handbollstjejerna det var väldans trevligt, vi gick vidare till Ågren på en lite fest där men det bar nästan genast av till stan och karnevalen!
Men.. jag tog min lilla cykel och cykla hem för att ställa den där istället och lämnade min väska. Sen tog jag cyklen ändå när jag skulle ut igen, och då cyklade jag till Friida och Glenn (gamla grannar) och då hade dom fint besök minsann, lillebror Joakim var ju där ;D så vi begav oss ner på stan för att kolla runt och så, sen var vi inne på torget och dansa en massa och med en massa (: trevligt,trevligt!

Idag är det karnevalståget. och karnevalståg=samba! Ska snart hem till en av tjejerna för att äta frukost men först så ska jag hämta upp några bullar hos dansken! Efter vår lilla frukost och efter vi gjort vid oss så ska vi ner till Folkets hus och där ska vi byta om, göra oss ännu mer klara och hjälpa dom små töserna :) ska bli skojskoj. här kommer det defenetivt att finnas bilder!

Jag åker på semester imorgon?! och jag har inte packat!? inte ens plockat fram det jag ska packa!? och inte har jag skrivit någon ny packlista, för den gamla gäller ju inte för mina nya kläder...!? Och jag ska ju iväg och säga adjö till en massa imorgon plus att min fellebelle ska vara här! Ack ack, hur kommer detta gå? kommer linnéa iväg med packning eller inte?

Har pratat med Anna och Emilia ganska mycket nu och jag saknar dom jättemycket! det gör jag verkligen, ni är guld värda töser!

Nu måste jag föna håret och åtminstonde packa sambaväskan!

tjingeling

 

jag och anna,



jag och emilia,

Dagen efter - still karneval!

Gårdagen gick väldigt bra! Har en skiva på det så jag ska bränna över den på datorn och se om jag lägger upp hela (:

Idag har jag varit iväg och tränat så jag får skynda mig in i duschen eftersom att jag ska på BBQ fest  hos emma! Ojoj, handbolls reunoin på gång! Hahaha, men först ska jag till friida, ackack måste skynda mig!


Tjingeling


tidig morgon - jobb - uppträde

Trodde jag skulle få mig en skön morgon och vakna upp hos min felix och bara mysa under dagen men nopedi. Han skulle upp klockan fem för att han skulle jobba och själv gick jag upp sju för att jag skulle jobba. Kan ju lugnt säga att jag sov på tåget med tanke på att vi var hemma kl.1 och kolla TV till två , :o!

Vi var hos Ankan igår i Skepparkroken! Frida (danskompis) var också med oss vilket var sannerligen trevligt. Och rätt som det var så ringde Axel Anna, och jag fick prata med min kära Anna! Jag har inte pratat med henne sen dom åkte och skoja om att jag blev lite fjortis och började gråta, för sen kommer Felix ner med sin mobil och har Emilia i luren och då började jag ju att tjuta ännu mer! Mina flickor, I miss u!!! Men men, jag ska ringa dom innan jag åker, för jag åker ju på Söndag och så klart är jag busy, busy innan dess!
Idag jobbar jag till två. Ska ta tåget tio över två, sen är det hem skynda sig att göra vid sig, sen snabbt hem till Agnes (ska vara där kl.16) för att träna inför ikväll. Och sen till Rådhuset och stora scenen för att uppträda med våra små och två andra nummer! Ska bli ett nöje, hoppas på bilder :) Efter det så är det lite mys ute på karnevalen eftersom att den börjar idag! Imorgon är det sy klart sambakläder, träna samba, grillfest och karneval. På Lördag är det karnevalståg och samba! Och Söndag är det hem till farmor och farfar, packa och vara med min älskade fellebelle som jag ska lämna i 2½ vecka :(:(:(

ja, som sagt jag sitter här på jobb, har precis gått igenom lite annonser så nu sitter jag här och så läser jag lite i Veckans NU! Hinner inte få någon lunch idag så jag springer fem minuter tidigare till China box såklart ;)



Ojhopp...

Där ser man hur dagarna kan gå så fort och glömskheten tar över ens huvud. Jag har ju faktiskt inte uppdaterat på ett tag, fy linnea! Men som friida har sagt till mig så är det ju faktiskt sommarlov!

Men... helgen har jag bara gjort saker hela tiden som alla andra dagar i princip. I Fredags bar det ut till Vadensjö för en stor fest i trädgården hos Milton och Morgan, väldigt trevlig fest det! Träffade många man inte träffat på ett bra tag! Sen i Lördags så åkte jag tidigt, ja... så tidigt så att ingen var vaken i huset i Skepparkroken när jag kom för att vara med min Felix. Men, som tur var så kom jag in endå! Det tog en timme cirka sen satt jag, felix, oliver, evelina, farmor roberta, john och kristin i bilen och vi körde ut mot kullaberg för lite sol och bad med tanke på det strålande vädret som vi fått!

När vi kom dit så fick vi klättra mycket för att hitta en bra plats att stanna på! Höjdrädd som jag är så lyckades jag hoppa från en liten klippa ner i vattnet, duktigt linnea!

Igår så var det träning för hela slanten nästan! Började med samba träning för oss stora (karnevalståg på lördag! ) och sen efter det var det vanlig träning med dom små och sen direkt efter det var det sambaträning för dom små! Sen var det bara hem och vila!

Idag har Vicky och Katta varit här för att sy Vickys samba kläder och jag sydde också lite granna! Det blev väldigt snyggt. Sen stack vi ner i stan för att sola lite eftersom att regnet tog över vår lilla stad ett tag!

Åska på gång tror ni? Kvavt i luften....


xoxo




hjärtat,

After lunch.

Nu är jag här igen! Jag är så flitig på jobbet så jag har inte så mycket att göra.

Mom och jag var ute på stan och hon tittade runder lite grann och hon hittade sig en tygplånbok ifrån Marimekko och jag fick mig ett luxury body butter från Hawaiian Tropic, thanks mom! Det luktar gudomligt gott och är väldigt återfuktande för kroppen, rekomenderas varmt!

Det blev, som alla andra dagar jag varit här, China box till lunch. Vet det kan bli tråkigt i längden, men gud så gott det är!

Idag har jag liten egen fashionmix på mig! Kör lite på sjömansoutfit med en blå-vit randig t-shirt och ett par vita linneshorts och ett berlockarmband ifrån Diddi(fick det utav Nina, Sasha och Charlie, jättefint!) och sen har jag mixat ihop det med min silverjacka och silverballerina, en hög snoffs på huvudet blev det och sen givetvis mina stora glajjor! I like it!

Anna&Emilia :( <3

Pusspusspuss

All work, work, work!

Nu sitter jag här, avundas Anna och Emilia som har  suttit på sitt flygplan till Rivieran och värmen i 47 minuter. Men... värmen börjar hitta hit nu igen! Det är inte illa :D

Ska snart gå ut på stan med mom för att hitta en plånbok till henne och hon ska titta på en tröja inne p.op till Sigge antar jag, sen ska hon även titta på en ny mobil :)

Idag har jag ingen aning om vad som händer men jag tror jag ska ta mig tiden att göra de små projekt som skulle göras i Söndags, whoopsy!

Imorgon så blir det Hven igen och antagligen så jag stanna över natten, mysigt, mysigt! Det är ju faktiskt inte var dag man får spendera tid med Charlieparlie. Veckan i övrigt har jag inte den blekaste aning om vad som händer i veckan... eller jo! På Fredag blir det Malmö, och inte jobb för en gångs skull, haha! Utan jag ska till frisören och få håret klippt och jag tror Vicky (Min street-partner) ska med så då blir det extra trevligt!

Vad ska ni göra till helgen alla ni där ute?

pusspuss

Ingen vidare glad...

ett stenblock har lagt sig tungt i magen på mig. tårarna har tittat fram lite grann. och jag har tagit farväl till mina närakära, Anna&Emilia. Usch och fy vad jag kommer till att sakna dom.

Måste verkligen sova nu. Ska upp om fem timmar och om sex timmar ska jag ta tåget till jobbet, ack vad gör jag här?


godnatt!

usch&fy, fem veckor. Way too long...<3

RSS 2.0