to do;

* massageoljan? lite specialtreatment får min rygg ha från igår tycker jag. Tykcer feli det också? Äsch, det får han göra..
* POCORN (observera, jag säger inte popcorn, pocorn is da shit)
* Film..tyckte det ryktades om att Systrar i jeans andra sommaren befinner sig i vårt hem..

Japps, sen ska vi väl sova, såvida inte felix somnar till filmen. Risken är rätt maximal..


puusspuss.

Let the desicion deside.

whoopsy,

Vi blev visst två som slumrade till..
nu är det alldeles strax middag och sen får vi se huruvida vi orkar ta oss ut till ahlber ikväll.

Pusspuss

duuuude,

det tar cirka två sekunder sen snarkar han. Awe min lille babe, du är bäst.

happily ever after..

Glädjen är stor hos fröken Lindé. Då mamma och magnus klev innanför dörren satte de ett brunt paket i mina händer. Min "gamla" mobil..äntligen har jag fått tillbaka den :D Åh, så glad jag är! Så det lär väl bli bättre med bildupdates här nu.
Nu ligger jag och felix och bara gosar, mmm..senare ikväll ska vi kanske till Ahlberg för lite mer mys fast med lite fler folk.

Pussspuss

Together or apart, you will always carry my heart.

Ladies,

party like a rockstar,
det blev inte så många lyckade bilder, men man får ju bjuda lite på sig själv.
     
   
                                            



girls, you own my heart,<3

Oh hot damn!

Så himla rolig kväll igår! Blev smink+hår+tagg+lite reunion hos mig med Anna och Emilia sen var det att hoppa på tåget där alla befann sig kändes det som. Bella, min kära discopartner skulle också till Bahnhof och när vi väl stannade i Helsingborg kom ellen, mira och olivia och det blev ännu mer taggning och pepp inför en hel danskväll på B-hof. Det blev det också...dans,dans och ännu mer dans. Små intriger och små incidenter, men det kan man ju inte vara utan en kväll iheller, eller?
Iallafall så var det fett roligt igår och tackar mina favvotjejer ödmjukt för en underbar kväll. Självklart killarna också!

Puuussspuss.

Somewhere, somehow and sometime they'll their happily ever after.

play like an allstar

vad händer med kvällen? Anna&Emilia, skärpning! Nu måste vi...något, Hahaha.
Har precis duschat iallafall, ska fixa iordning ett par jeans jag hittade i min garderob, wooho. haha..

evsilicious.blogg.se - ingen dålig brud! Hahaha


pusspusss

act like a moviestar,

Ikväll är det Bahnhof utan röst, SCORE!

I really do

Gud så skönt att få sova ut en fredag, hehe!
Vaknade upp ensam då mamma och sigge var hos farbror doktorn. Jag gjorde lite frukost och tittade på filmen Stolthet och fördom, den är så fin.
När mamma och sigge kom hem var sigge väldigt främman mot mig och då förklarade mamma att de hade köpt en liten födelsedagspresent till mig och det förstod sigge. Han visade för alla sköterskor och förklarade att det var "ninnis" paket. Men det skedde en liten olycka på vägen hem då sigge öppnade paketet, sen var han så ivrig där hemma över att få ge mig paketet, han visste ju inte att jag skulle få det senare..
Så söt han är. Han skämdes för att han öpnnat mitt paket. Men jag fick öppna det som fanns kvar att öppna senare och det var ett fint litet smyckepaket som jag kan pyssla ihop mina egna smycken. Tack så mycket =)
Nu ska jag plocka iordning på mitt rum och försöka få connection med girlsen och smida planer för kvällen!

Puusspuss

Above all things I believe in love.

Sissela, åh Sissela

Nu är jag hemkommen från en mysig kväll på plantan/café kolon. Sissela som var gäst var ju helt underbar, och visst gav hon oss lite Filippa :D Tror nog att jag, anna och emilia var de enda extremt-exalterade innan, under och efter. Haha..
Efteråt stod vi och väntade på henne så vi kunde få ett foto på henne med oss! Så jag väntar på anna ska logga in så jag kan få bilde och vissa upp denna fina människa.

All kärlek går till Sissela Benn, du är bra!

Pusspuss

Once upon a time..happily ever after...

I scream for ice cream

Ja, nu har jag och mammi varit lite nostalgiska och köpt glass ifrån Glassbilen som vi inte gjort sedan jag var yngre..väldigt,mycket yngre. Haha!
Mums!


P.P.P

Peppen börjar sättas igång inför morgondagen och min tidiga helg och äntligen anlänt.
När jag kom hem var/är mitt rum en katastrof och än har jag inte tagit hand om det problemet. Sigge är nämligen fortfarande sjuk och går hemma. Jag tror han börjar bli riktigt rastlös eftersom att alla mina böcker ligger på antingen min säng eller på mitt golv. Med böckerna så ligger det ligger kläder och annat smått och gott..ackack.
Kvällen erbjuder Filippa Bark på café Kolon och jag kan knappt bärga mig! Måste försöka få kontakt med Anna och Emilia, men jag kan ju icke ringa dem, hum..
Skolan idag var väl helt okej, gick mest och väntade på att klockan skulle slå tio i två så vi alla i sp1d kunde få helg. Åh, så skönt det är att bara tänka tidig helg, mmm..
Får väl ta hand om mitt krig här inne..

Puusspuss.

You look like the LoveGod himself.

Paper and a pen

Japp...jag får inte prata på två dagar. Hur i helv**e ska det gå? Ursäkta mitt språk..
Så nu är det papper och penna för mig så jag kan kommunicera med folk in real life. =(
Hum, jag åkte iväg och smygtränade liiiite med peter på vår pardans och den är finito nu så det är bara finslipning kvar. Detta har vi klarat fint på två veckor, woho!

En dusch? ja tack!

pusspuss

recieving a loveletter is the most loveable thing you will ever recieve,

as time pass by,

jag är fortfarande i kph hos Chris..det är nog min röst också! Har ingen röst för tillfället men den kommer väl tillbaka förr eller senare. Jag har bilder från konserten men jag hittar ingen tid eller någon större lust att dela med mig av min Chris.
Tack Sam, för en orförglömlig kväll! :D
De senaste dagarna har det inte hänt speciellt mycket, jag bara är just nu. Lite störigt, dock vet jag inte varför. Men de kommande dagarna kommer det väldigt speciella saker. För att nämna Filippa Bark, som kommer till Landskrona på Torsdagkväll. Gissa vilka som kommer sitta på front row?
Fredagen, som tillbringas hemma från skolan eftersom att jag är ledig denna dag, kommer förhoppningsvis till att bli en succé. Sp1d tjejerna + annagretaahlberg ska ha pepp inför Bahnhof, om vi nu kommer förbi alla ängelholmare som också planera på att åka dit..
Magnus tycker inte att jag borde träna, men jag vill, vill, vill! Jag ska nog det också för den delen..iallafall hiphopen. Åmål närmar sig och jag och Peter måste få in lite fler steg innan dess. Men annars ser vi bra ut tillsammans, woho!
Tänkte plocka iordning lite på rummet nu för det är inte för vacker..hehe!

Pussss


there's noone like you. you're perfect.


you've never seen it

Idag är det chris :D:D:D:D:D:D:D hahaha jag är sjukt glad!!!!

Nu ska vi ha frukost-kalas för alex eftersom att våra sjukdomar flyttade fram kalaset till idag. Så om jag har rätt för mig så kommer det gäster om sju minuter. Kanske bäst att gå härifrån..hum, ja!
vi får väl se om jag skriver senare.


puuussspuuuuuuuss

like i've told you before, there is not so much we can do about this.

KILL ME

JAG SKA SE CHRIS BROWN IMORGON, HEEEJDÅ


PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS

with you,

vi hoppas väl på det bästa? att jag får åka imorgon, till köpenhamn, till ChrisBrown. Jag dör om det blir så... shit!! Jag är glaaaaaad.


the kiss from your lips is more than i can take.


world war 1

Ikväll är det jag och första världskriget..prov imorgon!

hihi, puusspuuss.


I hear the train comin'..

..nej, det gjorde jag faktiskt inte. Hela Skåne stod stilla inom tågtrafiken idag..så efter en liten shoppingrunda och en fika med felix i helsingborg så skulle vi mot varsit håll med varsit tåg men de hade slutat gå! JAG ÄLSKAR SKÅNETRAFIKEN, verkligen..inte nog med att mitt tåg var först fem minuter sent på morgonen, nejnej, sen skulle det stå stilla vid en stoppsignal i tio minuter vilket resulterade att jag blev sen. Jag tog mig in på skånetrafikens centrum för att få ett skolintyg om att mitt tåg var sent, men nej det ville de inte ge mig för de börjar det med nästa vecka eller något sådant dumt och det resulterade även en hånflinande, äcklig, naturvetar-jag-vet-allt-Eva.
Men..dagen blev bättre, fick ju träffa Sp1d tjejerna igen, alltid lika trevligt och sen kom felix  efter skolan. Vi hade liten shoppingrunda+fika.
Har precis städat mitt rum så det är rent och prydligt.
Helgen bjuder på en 18-årsfest och 20års fest. Även om 20års festen är ett släktkalas för min syster, haha! Även lite dans kommer att pressas in!

Puusspuss.

Love, is a burning thing and it makes a fireing ring bound by wild desire, i fell in to a ring of fire

I shouldn't but..

jag är djupt avis på min syster.. hahha! Inte bara för att hon fyller 20, nejnej. Visst ska hon få den finaste datorn i hela världen (enligt mig). Den lilla minidatorn från Acer som är i rosa, KILL ME! Hahha jag vill också ha..
Men, det finns så mycket man vill ha!
Nu ska jag in i duschen,i feel not så fräsch. Hehe..


puusspusss

somewhere above, there is a cloud we can share.


Today is a special day

för att min syster fyller 20! Congratulations and celebrations, snart är det min tur. Dock fyller jag bara 17 och det är fullkomligt onödigt att fylla 17 eftersom att man bara går och plågas i 365 dagar av väntan för att få fylla 18! Men..grattis kära syster hoppas du har en toppendag där uppe i värnamo vi ses ju på lördag och då blir det party med gamlingarna och våra kärlekar, can't wait! Haha..
Är hemma idag också, hostan vill inte försvinna och inte huvudvärk för den delen iheller. Men imorgon får jag dra mig upp till sundets pärla igen, orkar icke vara hemma från skolan så mycket. Det är överskattat.

Jag har tagit en alvedon och det kan man märka på mig, för jag yr. Jag blir allmänt pigg och knäpp utav en sådan tablett, precis som sigge..hum. Imorgon är det öppethus på skolan och jag ska nog vara där, ja det ska jag nog.

Men alltså, jaa..ikväll ska jag till danshuset för jag måste lösa en tävlingslicens och anmäla mig till åmål, men sen blir det bingen när jag kommer hem. Woohoo!


Känns som om jag mest yrar. Nu ska jag plåga mammi med yrheter eller något annat knäppt. Sigge orkar jag inte lägga någon energi på för han tittar bara på teletubbies.


Hejdå , puussspusss


All sudden, it felt like a knife was stabbing me in my back.


welcome to the lindé's hospital,

Jepp, mammi är sjuk, jag är sjuk och sigge är sjuk. Sigge är mest sjuk, han har dragit på sig en lunginflammation och en infekterad astma?
Men..vi klagar inte för det för enligt rykten som surrar i huset så smugglade mammi med sig ben&jerrys hem från citygross,mmm..sjukfrossa!

If you will let go, I will drop down dead.


The days are walking away slowly..

Hemkommen från min träning och det verkar som om att min singeldans börjar dansas tillbaka in i kroppen och hjärnan, haha! Gud, hur kan man bara glömma bort sin tävlingsdans? Aja..
Ska faktiskt ta och lägga mig om en liten stund eftersom att ögonlocken trillar ihop på mig, mohahahha! Jättetrött..
Har börjar få ont i halsen och Sigger har gått med 40 graders feber hela helgen och det ryktas om att han har influensan? Holymoly..

Nu kallar sängen,
pusspuss



mums!

There is not much left to say, i've said it all.


So I can turn up the base,

Helgen har gått undan och nu är det måndag..positivt/negativt?
I Fredags var jag och Felix iväg på bio och såg Changeling med Angelina Jolie, den var superbra! En och annan tår kom rinnandes nerför min kind men det är inte så ovanligt..
På Lördagen åkte jag hem och vi fick besök av 4/5 delar utav familjen Lindell och det var ypperligt trevligt. Två sällskapsspel och massa skratt!
Igår tränade jag först hiphop och sen disco, på tåget hem möttes jag och felix, wiie! Vi pluggade lite och sen hände det inte mycket mer än att han stannade över natten, mys.
Skolan är ja..enformig..hehe! Idag började vi iallafall med estetisk verksamhet och jag fick det jag valde i första hand, drama, det var inte många som fick sina första handsval men jag är glad över att jag fick det iallafall!
Maten i köket luktar gott och jag ska iväg tränare för ännu en träning, mm i love träningsvärk. Ärligt, det gör jag!

Ja, helgens update var allt jag hade och komma med. Pusspuss,

great power..nap

Japp, jag däckade hos felix när jag kom hem till honom så jag vaknade för en 15 minuter sen!
Efter skolan idag gick jag, olivia, mira, ellen och amanda ner till stan och tog en fika. Sedan tog jag mig vidare till felix. Ikväll blir det bio och ev. fest efter, man får väl se vad huvudet orkar med..
Idag har det varit fest-pepp i skolan med shake, diskussioner om krig och kortspel..jaa, pretty much.

The world is expecting you to be like this, just be like that insted.

Señorita, por favor..!

Hihi, min mammi är bäst!

ciaoo


Don't cha..

Japp, den låten lyssnar jag på! Hehe..

En liten försovning blev det imorse så jag missade matten, aint complaining 'bout that one, hehe..
Det fick bli lite spanska och svenska istället vilket var entertaining. På spanskan fick vi ovanligt roliga uppgifter och vi hade ett stort glosförhör. På svenskan hade vi novellanalysering which was okey :)
Har precis städat lite på rummet och plockar lite här och var runt i lägenheten i hopp om att min mamma låter mig åka till felix ikväll redan istället för imorgon, hihi!
Imorgon blir det resturang och bio med felle, mycket trevligt!

Mer än såhär ointressant kan det inte bli..
pusspuss

The time is waiting for us, but the time is endless.


To convert,

Peter gick över mina förväntningar när vi skulle göra vår debut i hiphop-par! Han är så duktig så att jag kan börja gråta, vilket domarna kommer göra när vi är i åmål och kickar ass (förhoppningsvis), haha!

Skolan idag var väl som alla andra dagar, långtråkiga..nej, det var den inte men sådär lagom tråkig och lagom skoj!
Jag är mest yr och har ont i hela kroppen, märks det att jag inte rört mig på ett tag? JA, hehe..

Ny ska jaaaag suuva, puss.

After being this crazy I'll never be able to go back to normal


1914-1918

Kvällen har gått åt lite historia och samhällskunskapspluggande! Funfunfun..
Det lär väl inte dyka upp något mer spännande..DOH! Hehe..



Love is an irresistible desire to be irresistibly desired.

got a clue what you doin,

inte bara jag som diggar musiken, Sigge dansar som aldrig förr! Med mössan på och ett öra utanför..hum!

Men nu ska vi till CityGross, ciao!


Play that funky music white girl

min dator pumpar just nu;
*Whatever you like
*Womanizer
*Circus
*Closer
*Pokerface
*Hot'n'cold
*Deeper

 Yummy..

Det var en lättnad att få putsa dansskorna igen, dansa och få träffa alla igen! Mmm..finally back in the normal life! Den
28e februari åker vi till Åmål för säsongens första regionstävling. Jag och Bella ska ta oss upp i silver, jag ska ta mina prickar i singeldisco och street. Sen..ska jag och peter har vi pardebut i street, wonderful!

Sometimes when you read words you cant understand..read between the lines and you'll understand.

f,

puuuss

Boom shakalaka

         

1. Ipod touch (PREEEETTYYY PLEEEASE)   2. MIN telefon    3.Euro    4.En resa till Grekland, eller åtminstonde lite bidrag
5.Bidrag...    6. Vågtång från onoff     7.OTH s. 2-5

Lite annat smått och gott tillkommer säkerligen...

You can have whatever you like

Idag ska jag tillbaka till danshuset efter ett lov och en skada, finally! Ska bli så himla skönt att röra på påkarna igen för det behövs efter en och annan julskinke-skiva och ett och annat glas julmust/cosmopolitan(Okej ett glas, men endå!), hehe.
Skolan jaa..skratt flög ur munnarna på oss när små och dåliga skämt dök upp och när amanda dök ner! (Tydligen var hon säker på att stolen fanns bakom henne så hon satte sig, men stolen var inte där)
Haha, skolan hade varit sämre utan vissa..hehe!
Tänkte ta och hjälpa mi familia med disken lite grann och sen faktiskt ta hand om tvätten, greeeat. Men vad gör man inte för sin familj?

Hum, jag sitter just nu och försöker komponera ihop en önskelist inför min kommande födelsedag! Fast först får ju min syster fylla 20! Yaaay


Pusspuss


I've got a secret in my pocket...

jag fyller 17 om exakt en månad, grattis på mig! Om exakt en månad och en dag fyller Emilia också 17, jag och felix fyller ett år för den delen också, haha!

A whole new (lindes)world,

Hehe, inte riktigt men jag vann iallfall designen och nöjd är jag! Blev topptopp :) What u think?
Har nästan precis kommit hem från skolan som ja...var som alla andra dagar, lite trött då och då, lite kort då och då och så lite skratt då och då. Nu ska jag i princip ta det lite lugnt har precis hjälpt till lite med disken (woohoo!) men sen ikväll åker jag till felix :D
Imorgon kväll befinner jag mig hos Hörtnagl, Mira Hörtnagl. Hon har fyllt och det ska vara tjejmiddag på tjugo tjejer(?!) med maskar för ögonen och fina klänningar till. Can't wait!

Vad sägs om lite OneTreeHill? JAA

Pusss,

Back in black

Innan jag börjar med uppdatering utav julafton, gran canaria m.m ska jag bara nämna att jag är med i en tävling om en bloggdesign. Hoppas, hoppas, hoppas!
 
http://jessicathatsme.blogg.se/

Jullovet har varit fridfullt, partyfullt och kärleksfullt och då kan man väl inte mer än vara nöjd?
Julafton var jättemysig, som vanligt! Fick fina presenter så som Thomas Sabo armband med lite berlocker, OTH säsong 1 ( sex kvar att jobba på) kläder, resan and so on! In i det sista spenderade jag mysdagar med min felix.
Den 29e bar det av till kastrup och flyget flög oss iväg till gran canaria!
Väl nerflugna och hela blev vi bemötta utav familjen Lindell/Larsson, så himla mysigt! Hela resan spenderades med dem och det var wonderbart. Nyår var det glitter, glamour och cosmopolitan! Dock var jag och vicky sooo last year med tanke på att vi var en timme bakåt..
Solen stekte och det gjorde jag med, yeah!
Sen blev man icke så glad över att komma hem, från 28+ till -8 wtf?!
Något speciellt på resan hände inte. Det var det gamla vanliga, sol, bad, lite party och airhockey turnering. Allt som behövs för en lyckad vacation.
När jag kommer instövlande på mitt rum klockan tre på natten i chocktillstånd så sitter min felix där så snällt och har väntat på mig! <3

Gårdagen spenderades hos Ellen med lite skitsnack och rensning utav hennes rum, alltid något! ;)
Skolan började idag..no more words are in need

Inköpen på Gran Canaria blev några stycken. Två vinterjackor, tre par skor, några tishor och en klänning.
Aja, på måndag är det back in the same old routines..skola, träning, plugg och lite felix ;( men tummen upp för dansen! Vi har massa gott godis, det vill säga tyger, paljetter, fina band och så vidare. Det luktar ny dräkt...;)

Nu ska jag försöka ta tag i dagens do's: Cleeeeeean my f*cking room!

Looove,



God fortsättning alla,


!España,si!

Ich bin in spanien och har det topppen!

btw, jag har kopt tva vinterjackor, normalt?

aja, puuuss

RSS 2.0