Min dag!

idag är det min dag och alla andra dansares dag. det är nämligen den internationella dansens dag!
det har vi på Danshuset firat med lite uppträde på Dunkers kulturhus, med både disco och street, sen blev det lite bugg och videodance på det. MJAU!
Jag och Linnsan-älskling körde en parstreet till Grenade, gick fiiiint!
Nu ska jag poppa lite pocorn, sätta igång Twin Peaks och mysa lite, själv!

PUSS på er!

the echo of your thoughts is stuck in my mind

sitter på italianolektionen och väntar otåligt på att få sluta. Det är ju sol ute? Kan inte skolan ha liiiiite sympati?
Ska ner i stan för att inhandla tyg till balklänning med mamma och Sigge senare, myspys!


PUSS!

you owe me something, so please, give me anything

Har haft en dansfylld idag och mjaaauu vad jag älskar det. Var själv idag med barnen fram till sista, sen trillade Peter in. Vi smider planer inför våravslutningen som närmar sig, kommer bli ball!
Efter all träning + mat så blev det lite gruppmöte/träning.
På fredag är det 2, TVÅ veckor kvar till SM...vad hände med April månad, hoho?

Något annat som inte har med tävlingen och Danshuset att göra, fast dans - jag har fått en förfrågan om att uppträda på konserthuset i Helsingborg. Solodans i fyra minuter, med symfoniorkester och hela tjohejsan. Har fått låten medskickad så den har jag lyssnat på nu några gånger och jag är helt såld! Är såååå sugen på att ställa upp. Dock är det varken street eller disco utan det kommer vara jazzlyrical med modernt inslag koreo. Whhaa.. haha! Får väl se hur det går...


I'm the entertainer

Morsning korsning!

Myser på tyskan med Sara. Sov hos Miranda inatt, stack dit efter dansen och mös med henne. Kolla lite...dans. Höhö...
Nu har jag massa att plugga, i love my life.

PUSSSS!!!

BASE

Igår hade jag mys med min bästis. Hon sov över så det blev lite plugg, film, popcorn, ben&jerry's, choklad...tur jag var ute och sprang imorse, hoho!
Hårdträning inför SM och EM.
Snart är det dags, wohoooooo!


:)

OK, jag är sämst med detta bloggande för tillfället. Men jag känner att jag inte har så mycket att skriva om. Precis innan min "break" - alltså för 1 vecka och 3 dagar sedan - så skulle jag upp till Skövde och tävla en massa. Sen dess har jag hunnit tävla två gånger, skadat mig, firat lillebrors födelsedag och jobbat en del.
Tävlingarna har gått väldigt bra. Tävlingen i Skövde tog jag hem ett brons+prick så nu är jag snart i superstar! Dock i min finalminut så blev jag skadad på grund av att en tjej kicka mig på armbågen och jag fick en muskelsmäll, buhu :(
Men jag körde på med gruppen i alla fall och vi fick en go sjätteplats. Vi fick stryka oss i par sen, för då hade jag ont...
Dock blev det par i helgen när vi åkte upp till Örebro och då blev det vinst och guldklass. Gruppen...vi kom trea!? AÅOMGNOEUHPRJIKFMÄHNOGHT=W)?EIDL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Med tre 2:or i bedömning utav 5 möjliga!? Åh min/vår lycka är obeskrivlig!
Jag har jobbat för fullt både igår och idag. Dock hade jag kortare dag idag och efter jag slutat så tog jag, linn, pappa magnus och pappa jörgen våra cyklar till slingan och körde intervallträning. Superskönt i detta väder...

Nu ska det bli goooott med mat!

P.s Jag har fina arbetskollegor...

Discooo

Nu lägger jag mig!

Imorgon blir det tävling i Skövde. Discogrupp, -singel och -par! Kanske guldklass i par? Kanske en final och prick i singel? En final i grupp?
Åhhh vill, vill, vill!

HEJA!

Världens fulaste partner, att jag ens dansar med henne?

:)

Bin Ladin till Jönssonligan :
Jag har ett plan.

Classic!

Disturbia

Mina tankar börjar samla sig, jag börjar se lite klart. Jag har nästan besämt mig. Om jag nu kan ens bestämma mig helt?

Jag har en massa goa planer framför mig. Till helgen blir det litet gott återseende, sen blir det tävling i Skövde och Sigge fyller 4 år(vad hände med tiden?).

Förlåt, för mina korta tankar och meningar! I'll be back!

all night

Jag kan inte riktigt koncentrera mig på något just nu. Alldeles för många tankar går i mitt huvud just nu. Det som får lida just nu är i princip allt - men i alla fall bloggen.
Jag måste få sätta huvudet på plats och tankarna rätt.

!?#¤%"¤&/(/%&¤

I tidigare inlägg så var jag inte så glad av mig. Med tanke på vad mina nyheter är så borde jag vara JÄVLIGT glad.
Synchronized, vår gruppdisco har nämligen blivit uttagna till att tävla EM i Polen. EM är under 8-11 juni. Den 10e tar jag studenten. VA FAN GÖR JAG!?

Jag tänker ta mitt liv tror jag...fy fan. Detta är inte sant!

nowadays

Trots en bra dag, så blev allt genast värre...

aprilapril

Tjatjatjatjatjatja, läget och så?

Jag mår megabra. Idag är det en bra dag. Har inte blivit speciellt grundlurad, om man bortser HD's artikel om Skånetrafiken idag så...
Idag i skolan hade jag bara två lektioner och efter det så begav jag mig ner till Dunkers kulturhus för att gå min första audition, ever, tillsammans med älskade My. Det är inför en Cabaret som ska ha premiär om lite mindre än ett år. Sökte som dansare givetvis, haha! Det gick jättebra. Först hade vi ett teatertest, sen ett sångtest och sist så hade vi solodans. Jag hade en koreografi till grenade med Bruno Mars och sen så körde jag lite improvisation till I'm a good girl ifrån Burlesque, woho. Fick mycket beröm så jag hoppas på det bästa såklart. Sprang upp till Danshuset efter det och körde lite tåspets. Det är första gången på veckan som jag över huvudtaget dansat, knapp lättnad...
Imorgon blir det jobb så jag tar det bara lugnt nu ikväll.

Pussss

P.S det ska hållas en extra audition för Cabaret på Onsdag (6/4) för er som är sugna. De söker olika talanger. Klicka HÄR för mer information.

RSS 2.0