señora!

Så sitter jag i det älskade köket på Ekebygården, äter min middag, dricker min mjölk och luktar sådär efter 4 pass!
Det var strålande väder idag och plusgraderna va underbara!! Så bara massa, massa bra idag!
Imorgon så ska jag upp tidigt för att hålla i en hiphop lektion för några yngre från Rögleskolan. Ska bli roligt!
Ikväll blir det Project Runway med mamma och Magnus. Och lite popcorn....

PUSS

TISDAG

Efter en helgs lyckad tävling som omfattar ett silver för mitt älskar Synchronized så flyger jag lätt genom dagarna. Jobbade igår, körskola+jobb idag, jobb imorgon och på torsdag far jag över till Köpenhamn för att dansa och andra små trevligheter!
Känns ganska ok!

PUSS

Tävling

Det vankas tävling! Jag sitter med hårfärg på skallen, brun-utan-sol på kroppen, det glittrar i hela rummet och inatt åker vi till Katrineholm för terminens första rikstävling. Det gäller att placera oss bra med gruppen imorgon så att vi kommer med till landslaget återigen för att få tävla EM. Det blir då, säkert denna gången, vår sista tävling tillsammans. Så alla tummar ska pressas som fään. Vi har nya dräkter tack vare våra sponsorer Resurs Bank, och dem är så fina att jag dör. Har suttit och limmat swarovski hela veckan. Men nu är allt klart. Vad som inte är klart är jag....

  • BUSa en gång till
  • Duscha
  • Färga håret
  • Sola
  • Våffla håret

TIMEPLAN:2½ timme. KÖR VI!

 

HEJA SYNCHRONIZED!!


20!

Jag har blivit 20! Jag är systemet-myndig. Jag är vuxen enligt Skånetrafiken.
Hur soft som helst!!!
Ikväll ska det firas med en liten middag med några kompisar och sedan blir det utgång. Min finaste och bästaste Lurre kommer ner från Göteborg och spenderar både dagen idag och dagen imorgon med mig, lycka!
Så nu har jag en hel del småprojekt att fixa under dagen. Dock har jag redan städat halva huset och varit på körskolan. Ska snart ner i stan för att inhandla det sista för kvällen (läs alkohol), men innan dess ska jag ta det som är kvar att städa här och göra lite lunch. Heja superlinnea!

PUSS

whoops

Nu har det varit tyst i några dagar men jag har haft massor för mig! I lördags hade vi för första gången en audition på Danshuset och det kom massor av elever som provade sig fram, hur kul som helst! Efter det så åkte jag, Peter och My hem till Landskrona för att spendera resten utav dagen med hela gruppen plus några mammor för att börja sy på våra nya dräkter, det var awesome. Synchronized är bäst! På kvällen drog jag och Yrr ut, magisk kväll - haha!
Det blev inte mycket till sömn natten till söndagen men jag var uppe tidigt för att ha fyra lektioner och sen drog jag direkt till Malmö för balett med Rolf. Efter baletten ville han prova mig i stepp, så jag provade att dansa stepp för första gången. HAHA! Jag var sååååå dålig, men det var sjukt roligt!
Måndag och tisdag har jag bara jobbat på och softat. Dock har jag blivit sjuk, vilket suger. EFTERSOM ATT JAG FYLLER 20 IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PUSS

Storasyster Lindé har precis kommit hit, det är fredag och hon ska ut. Så då får lillasyster jobba lite med sminket så snällt =)
Ska senare iväg till danshuset för att göra vid mig med My och Miranda. Ikväll ska vi smådansa på Bahnhof. Untzuntz!

=)

Har haft en helt underbar dag i grannlandet idag! Trots att kylan slog oss i ansiktet duktigt så sken solen på som bara den. Vi strosade längs ströget och sedan tog vi oss vidare till köpcentrat Fields.
Med mig hem fick jag ett par nya tåspetsskor, två nya balett-toppar, ett par trikåer och ett par shorts. Det var en väldigt fin och generös present från mormor och morfar. Sedan tog vi oss, såklart, in på Abercrombie&Fitch där jag kom ut med en hoodie och tshirt extra fast ett hjärta mindre. Helt seriöst.
Dem tänker inte ordentligt när de krossar sina kunders hjärtan med personalen. Eller "objektet", som min mormor så får sa att det var, som står i dörren. Halvnaken. Nu sitter jag med popcorn i högsta hugg och Harry Potter visas på tvn.

Perfekt! Sov gott fina ni!
PUSS

KPH

Nu sitter jag på tåget med mamma, alexandra och mormor på väg till Köpenhamn för en gossi dag! Ska få ett par nya tåspetsskor, det står i alla fall på schemat!
Och viktig punkt just nu-> JAG FYLLER 20 OM EXAKT EN VECKA!!


RSS 2.0