Long

Jag har fått lååångt hår all of a sudden, hehehehe!
Jag har det jättestökigt på mitt rum.
Jag har EM-uttagning på lördag.
Jag har massor att göra.
Jag har ingen brun-utan-sol på mig!?
Jag har INTE mycket tid.

Jag har slösat alldeles för mycket tid här, redan nu!

Silver!!

Synchronized tog silver i helgen och nu har vi stegat upp en placering på rankinglistan är nu 2a bästa grupp i Sverige! KÄNNS AWESOME!!!!
I övrigt så hade vi en så fin helg tillsammans, dem är helt underbara mina synchisar!

Men nu är det ny vecka och nya tag, på lördag är det ny tävling. Denna gång far vi upp till Västerås. Jag kommer tävla i singeldisco, pardisco, singelstreet och parstreet. Det är EM-uttagning som gäller nu också och jag lägger min singelstreet i fokus! HOOOOPPPAAAASSSS!!!!!

PUSS

KATRINEHOLM

Sitter på vandrarhemmet nu med tre andra synchisar! Mitt hår blir våfflat för tillfället och snart blir det sängen. Imorgon är det dags för tävling och vi fightas om en plats till EM i sommar.

HEJAHEJA OSS!!

NYC

JAG. VILL. ÅKA. NU.

=)

Morsning!!!

Min dator har fått lite flipp och klockan där visar nu att den är 09:35, så jag kan med gott samvete säga att jag gick upp 09.00 istället för en annan tid...höhö!
Vart uppe sent inatt för att jag satt på skype med min finaste Anna som är på andra sidan jordklotet, så härligt!
Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag nog åka upp tidigare till dansskolan för att fixa lite småsaker =)

Ha en fin dag!
PUSS

Peeewww...

Nu. Kan. Jag. Andas.

Efter 2 streetklasser, 2 street-/discoklasser, 1 commercial och 2 balettklasser så är jag. Ganska trött. Inte så soft att vara hemma så himla sent om kvällarna bara men det går sig an. Jag ska sova nu, gott må jag lova!
Så nattinatti=)

PUSS

Dansa,dansa

Jag har nu uppstått från mitt rutin-uppehåll!
Är i full fart hela tiden, massor med bollar i luften. Besöker grannlandet kors och tvärs för att få pussas lite, filar på allt som har med NYC att göra, jag tränar, jag jobbar, jag städar (!?) och försöker jaga fatt i ett extra sommarjobb. Andas? Nja, ibland!
Det är en hel del som ifrågasätter hur jag lever mitt liv och om jag har ett liv. Men jo, I'm very much alive och jag gör det jag gillar.
En nära vän till mig skrev för inte så längesen ett inlägg på sin blogg om sitt liv. Hur hon väljer att leva med dansen som sin kompanjon och hur trött hon är på att människor i hennes omkrets tröttnar på det och inte kan förstå. Sjukt starkt och jättebra inlägg. Klapp på axeln vips!

Anyhow, på lördag är det tävling som gäller med finaste Synchronized, EMuttagning! Hejaheja!

Ska strax bege mig till dansskolan för att jobba och vikariera konstant mellan 15.45-22.05. Får nog springa in och köpa lite energidricka, gainomax och bananer...

PUSS

KPH

Jag har varit på körskolan för lite körning, nu myser jag lite i soffan bara. Sk alladeles strax städa lite där uppe och sen ska jag åka till Köpenhamn över ett par dagar. Ska bli så härligt!
Samtidigt så är jag helt inne i min NYC planer, igår fick jag hem det preliminära beskedet från CSN som jag kan skicka med i min ansökan! Woo=)

PUSS

RSS 2.0