12 maj

Jag är hungrig.
Jag sitter på biblioteket.
Jag har skrivit nationella i italienska.
Jag ska hem.

Skriver ni ner detta på en kom-ihåg-lapp nu är ni snälla. För visst bryr ni er så mycket om ovanstående?

ÖNSKELISTA...

  • en kiropraktor att knäcka min rygg till rätta
  • en massör att räta ut alla knutor i musklerna
med det säger jag godnatt och vi hörs imorgon. jag är d-ö-d

11 maj

Om jag någon gång skulle få gå tillbaka i tiden och ändra något så skulle det vara mitt gymnasieval. Eller, jag känner så ibland. Jag ångrar att jag inte valde att gå den estetiska linjen istället för Samhälle-Språk. Visserligen trivs jag jättebra där jag går. Men jag önskar att jag hade haft mer dans, dock inget jag kan göra åt nu utan det är bara att ta tillvara på den sista månaden jag har tillsammans med min underbara klass och kriga mig igenom de sista arbetena.
Åker snart till Helsingborg för ett litet rep med Sofi och sen blir det en heldag på Danshuset, mjau!


Jag och mina fina streetare, bilden är tagen på en tävling i Örebro!


10 maj

Idag är det exakt en månad kvar till den officiella studentdagen för Helsingborgs elever. Men, eftersom att jag befinner mig i Polen den dagen så slutar jag gymnasiet 4-ever redan den 1:a juni. Både tråkigt och skönt.

I alla fall här är dagens;

Jazz - hade danslektion i skolan där vi repar inför nästa veckas föreställning. Värt att nämna är att vi enbart var 5 utav cirka 15 närvarande då resterande är på studentresa, bra där! Haha! Så lektionen var inte såå himla givande, faktiskt.

Modern - efter den danslektionen så repade jag med Sofi inför föreställning på Konserthuset med Helsingborgs symfoniorkester. Whaa, jag känner mig lite lost här och var men det kan nog fungera. Det är ingen jätteavancerad koreografi, så jag kan behärska den. Men, jag ska inte klaga - kan hela koreon nu och har två veckor på mig att finslipa.

Street - drog mig till Danshuset för att ha två streetlektioner. Den första hade jag med tävlingsgruppen. Där håller vi på med övning inför våravslutningen som är nästa helg. Samma gällde gruppen därefter.
Det är så roligt att hålla på inför avslutningar, föreställningar och shower. Planering med musik, kläder, smink mm är grymt roligt. Mjau!

Annars så har det varit en ganska tung dag faktiskt. Idag är det en sån dag ni vet, då man känner att man inte duger till något eller inte är bra nog för det man vill vara bra nog för. Min stora dröm är att kunna ta mig vidare med dansen i framtiden. Att gå på audition och komma in på en dansskola. Köra mitt race för att sedan kunna slå mig ner och starta eget. Så, sluta drömma och make it happend. Men först, träna mer...

- De som klagar dör först i krig


puuuss :*

Utkast: Maj 3, 2011 (ooops)

Okej, mitt liv är fyllt av äventur och tur...
Jag åker tåg var morgon för att ta mig till skolan. På tåget brukar jag träffa roligt folk. Idag (läs 3e maj) träffade jag min gamla goa kompis Hagel. Vi satt och pratade om olika saker och ting. Sedan skiljdes vi åt på Knutpunkten. När jag sitter på busslinje nummer 3 mot Västergård så vill jag kolla min mobil. Efter desperat letande i jacka+väska så inser jag att min mobil inte finns i min närvaro. Den är borta. YES! Jag som skulle skriva nationella direkt på morgonen. Det kunde jag koncentrera mig på, jaddåååå...
Efter många samtal till min mobil som fortfarande efter 3 timmar inte är avstängd (alltså inte snodd) så tog jag mig ner till Knutpunkten och väntade in samma tåg jag åkte med på morgonen att komma tillbaka till Helsingborg efter en tripp till Göteborg. Sagt och gjort låg mobilen kvar i sätet utan att någon märkt den. Jaa, det var lite tur.

Jag återkommer med ett nutida inlägg om vad som hänt i helgen och vad some händer i veckan, SM i helgen ju.....!!!

MAJ GAAAAD!

!!!!!

Jag har blivit av med min mobil. Mitt liv är över!

I just want your taste on my lips

Efter en lugn och mysig helg med jobb och annat dylikt så är livet i full fart igen. Jag spenderade valborg på Stadium Outlet, hemma vid grillen och i soffan med Jurassic Park. Kunde inte blivit bättre. Det är blott 11 dagar kvar tills stapeln av SM går av och då gäller det. Gruppen tävlar sista dagen och det är den som jag känner är viktigast. Peppa, peppa, ta i trä! Kan vi få en VM-plats också? Chansen finns ju faktiskt...men motståndet, ack och ve!

Annars i veckan blir det träning, plugg, träning och plugg. Imorgon bitti så kör jag på lite med tyska nationella i steg 4, bläääää! Sen har jag megahåla och kör på med dans som sista lektion. Snabbt efter det så ska jag och min danslärare börja smårepa inför uppträdandet på Konserthuset. Sååå skoj!

OK, det var mitt liv.
heehheheehehe

pussss :*

P.s jag har försökt de gånger jag har skrivit här nu att ladda upp bilder. Det går såååådär som ni kanske märker. ASTRADIGT!

RSS 2.0