Street-SM 2010

Hela förra veckan var jag ett nervvrak. Var skakig i kroppen, out of control och som kaka på kaka fick jag magkatarr natten mot torsdagen. Åh vad jag älskar det. Men tur att jag lugnade mig sen?
Hehehe, såklart att jag har tävlat. Och inte vilken tävling somhelst. nono!
Street-Sm 2010 gick av stapeln i lördags. Uppe i Söderhamn (why, God why?). 20 timmars bussresa, 5 timmars tågresa klarade jag av fyra dagar. Någon som är imponerad? Nej, tänkte väl.
Jag kom i alla fall TVÅA! Någon som är imponerad? Klart...

ÅÅÅSOAFJMÅBUEGFIMÖÄDLMN JAG KOM TVÅA=!!?!!=!=!?!!?=?"!" Helt insane. Kommer väl sväva på några moln ett tag framöver. Tyckte det var ett fint avslut på terminens tävlingssäsong.

Santa baby....


Santa baby...

 = en ny discotopp. Any volunteer till att sy och klistra swarovski?

Santa baby...


Santa baby...


Stadium, Monki, Asos.com

Mamma, fortsättning följer...

rarararara

jag och anna passar sigge. vi ska ut nu.
tur att mamma och magnus kommer hem any minute...

feesszzt.


Eniro

Imorgon är det dags för att filma in lite videoklipp och reklam för danshuset som ska finnas på eniros hemsida, ska väl bli skoj.
Ikväll blir det hemmamys med Miranda och ryktet säger även att Vicky är på väg hem från Göteborg så henne ska jag nog också hinna med i helgen. Detta är ju trots allt min första lediga helg utan dans och utan jobb sen, augusti...
Det blir Harry Potter med mormor och syster på söndag. ÅHÅÅÅGOWJSMFNjonhgepmaf. Den är såå bra.

BTW! 200 dagar kvar till studenten!

Deathly Hallows

Ikväll är det den kvällen som jag längtat efter, men ändå inte. Det är dags. Harry Potter. Sista filmen. Dock första delen. Jag skakar så nervös jag är och gråter till trailerna. Kalla mig mes om ni vill men mpsinhwjepkwla'söflgmknth!!!!!!!!
Vilken tur att jag har en mormor som också vill se den, så jag får se den igen. På söndag.
Fast först ska jag undervisa lite dans och plugga lite till. Hade nationella i svenska idag. Skriftliga delen och det kändes jättebra.
Kan knappt skriva längre.
Åh min älskade harry


cocinella

Idag har jag jobbat, har plugg-mys hos anna-greta-beztis, en väldigt okej söndag. Imorgon blir det att masa sig till skolan. Dock blir det bara dans och italienska, tror jag överlever.
Helgen har varit helt okej, inget speciellt häs hääppend no.
Nu ska jag se över mitt tal inför NP i svenska som jag ska framföra på torsdag, sen ska jag nanna.

Pussspåer!

fml

Jag kommer till skolan för att börja halv nio. Men så visar det sig att jag börjar halv ett. Två första lektionerna är inställda. Mmmmm, vad skoj.
Igår bakade jag lussisar och idag är det 44 dagar kvar till julafton och endast 8 dagar kvar till harry potter premiären!
AAAAAA!!

Let's move cup

Allt har varit lite i kaos dem senaste dagarna. Jag inföll i en liten sjuka tis-ons. Jobbade rumpan av mig tor-fre. Åkte till Eskilstuna halv fem på morgonen, tävlade för andra gången i Star-klass och slutade än en gång på tredjeplats. Åkte hem klockan 22 på kvällen och var hemma halv fem igen. Nu ska jag jobba. Skjut mig.

Tisdag.

Ligger i min säng. Är sjuk :(
Äckligt dålig timing. Jag vill faktiskt inte vara sjuk.
Jag ska mysa med Fisherman's friend och Harry Potter tror jag.
Notera:
51 dagar kvar till julafton
16 dagar kvar till premiären utav Harry Potter 7 del 1


Dancetards

Idag var jag på danshuset från 12.30-21.30, James var på besök så det blev privatträning och gruppträning. Så himla bra. Jag har varit jeeetesvettig idag och haft många underliga saker för mig. Alla dansare på danshuset är så underbara och störda. Ni är fina!

RSS 2.0