I brist på engergi åt att plugga...

så sitter jag här nu och ger er en update!

Egentligen borde jag göra klart min engelska läxa men tyvärr english, jag har inte riktigt motivationen till det nu, den kommer väl om någon timme eller två.
Men men, ska just sätta igång tvn och glo på idol som jag är helt insatt i. Tyvärr missade jag gårdagens program p.g.a min sena träning.

Åh, på tal om dansen... min tävling som var förra veckan gick väldigt bra! I singeldisco kom jag tvåa och likaså i streetsingel sen i pardiscon kom jag och älskade bella trea, tjoho grattis på oss! Och nästa tävling är redan nästa helg, den 11e oktober och då befinner jag mig i kalmar och dansar rumpan av mig. Det enda negativa då är att felix fyller 17 denna dag, ack. Men vi lär vara hemma relativt tidigt så då springer (till tåget) hem till felix och pussa på honom.

På torsdag fyller kära ellen 16 bast och det firas på fredag med en tjejmiddag och ett tema som än är okänt! Men antaglien kommer det att bli tema fairytales! Skojskoj! Grattis på ellen.<3

Skolan börjar bli riktigt jobbigt nu faktiskt...känner lite ångest inom mig att jag valt samhälle linjen istället för dans, men jag tycker ändå om det! Verkligen! Sen har jag man ju en askalas rolig klass :D

Nej, om man ska ta sig i kragen nu....


Puss:*

Whooopsy!

Det är ju tur att folk påminner mig om min förglömda blogg emellanåt, och i detta fall var det käre felix mamma (: 
 
Varken mycket eller något speciellt har hänt runt omkring mig, träningen flyter på som den ska och skolan likaså. Förresten är det tävling om exakt en vecka i helsinborg, heja mig! Har införskaffat mig en ny discodräkt men eftersom att jag är hemma hos felix så kan jag inte visa er den just nu, men den bildens tid kommer väl en dag!

Just nu fixar vi lite musik inför kvällen partaj, axel har fyllt år och det ska ju firas!

Vad som jag själv inte riktigt förstå mig på är att jag lyssnar i sönder en gammal låt... eller, relativt gammal. Hey there Delilah! :)

Om tiden eller påminnelserna kommer till mig så kommer det updates om min stressy life!

PUUSS!


RSS 2.0