Linnéa har...

...uppgraderat sin bränna, doppat hela kroppen för första gången i svenskt vatten och druckit en massa iste. Det har varit superskönt ute i solen och jag bara "längtar" tills imorgon för då ska jag jobba. Men, men man får väl jobba på lite mer än brännan. Ikväll ska jag träffa anna igen. Det blir kanske en glass på campingen eller två? Rätt sugen...

Ciao

La playa

Jag har precis fått i mig lite frukost och ska snart dra på mig min bikini för att senare möta upp Anna. Vi ska ner till stranden, det är ju så fint väder!

Vamos!

det är på dig jag tänker i hemlighet

stek och kvällsdopp.
 

"man bakar inte pannkakor, man lagar dom" - "vadå? har dom gått i sönder?" - "klart man lagar pannkakor" - "nej, man bakar"

Evigt tjat om ifall man lagar eller bakar pannkakor idag på stranden. Synd att det var molnigt mesta delen utav förmiddagen men när jag väl kom hem så sprack molnen så jag fick steka på balkongen.
Ska snart bege mig iväg till Helsingborg och spendera min afton där!

puss

oh hot damn!

Solen steker på som bara den och jag likaså.
Idag blev det strandbesök i Landskrona för första gången på två år (!?) med fina kompisar. Nu ikväll ska jag ut igen och det blir lite grillning, vattenpipa och allmänt chill. Kvällsdopp kanske?
Det blir knyt-frukost imorgon tidigt för oss som inte jobbar, hehe. Nu ska jag springa in i duschen och göra mig klar. Jag känner mig nästan brun.

wie

Oli är hemma <3

fredag

Det känns inte som fredag, om ni nu ville veta det.

Har nästan precis vaknat och Peter är hos sin morfar och klipper gräset. Sen ska vi bada =D


jag och frida från tävlingen i Åmål.

Hos Peter

Nu sitter jag hemma hos Peter, han hämtar en extra madrass till mig så jag kan bre ut mig så mycket jag vill utan att slå på honom.
Träningen gick bra idag och vi kom framåt med vår nya koreografi. Imorgon kommer Victoria också hit och då blir det slapp vid poolen!
Morgonkvällen lär nog även bjuda på lite fotboll. En biljett till Tyskland-Italien matchen finns till mig, helt gratis!
Nu blir film, ciao


från tävlingen i Kalmar, det finns många intressanta bilder på mig och peter. inte för att några snygga eller normala men...

15:15

Jag och mamma har sprungit runt på stan, köpt presenter, öl, vin och vatten!
Jag passade på att köpa en klänning inne på H&M och efter långt sökande hittade jag, längst in i hörnan inne på Matas, mina Hawaiian Tropic produkter. Fast det blev lite byten mellan produkter och så. Fick även ett nagellack av mamma som egentligen skulle haft det, fast färgen passade mig mycket bättre. Hehe.
Om en cirka 45 minuter ska jag ta mig ner till centralen för att ta tåget till Helsingborg stad. Innan jag kommer dit hoppar fina Peter på och sen är det träningsdags!
Efter det blir det sleepover at Peter's.

Förresten, om exakt 14 dagar åker vi på semester, woho!

Ciao

Guten morgen alles!

Dagen är lika fin som igår och jag känner att mitt humör är på topp. Kan det bero på att det är lönedag, vädret och att jag ska dansa idag? Tror faktiskt det...
Sitter nere i Malmö igen men jag tror att det kommer spenderas en del tid ute på stan. Jag och mamma ska nämligen köpa presenter till personal som slutar och så tänkte vi bränna lite på lönen. Zara har faktiskt 50%, hehe.
Hoppas ni alla får en bra dag idag!

15:13

Har precis kommit tillbaka efter en runda på staden med mamma. Det blev lite avtacknings-presenter till personal och förlsag på vad min lön ska gå åt till imorgon, hehe. Jag, mamma och Alexandra(min syster) ska luncha på Gränden imorgon och sen ska jag ut en runda med Molly för lite shopping.
Nu ska jag sätta mig framför fläkten!
Ciao

And so the time goes by and so it always will

Sitter i Malmö och låter den lilla fläkten kyla ner mig i denna makalösa värme! Det är sommar! Och jag sitter på ett kontor...
Men jag klagar inte, pengarna behövs.
Ikväll kanske jag åker över till Ven igen, hum...

Evening

Ven var supermysigt och superblåsigt med Evelina min fina. Vi låg och solade, käkade och snackade skit.
Senare drog vi oss tillbaka, träffade bella och åt våfflor hos Sebastian. En aning gott..
Hemkomsten bestod utav småstjärnorna, middag och en sigge som föll pladask för eve, haha!
Nu tittar jag på So you think you can dance, jag saknar inte dansen. Nänä...


Ven

Idag kommer Evelina till Landskrona stad. Vi har packat våra bikinisar, handduken och maten och vi ska ta båten ut till ven för en mysig utflykt =)
Ska bli supermysigt!

Ciao amigos

Come what may

Det har blivit en sen eftermiddag och en helkväll med molly. Tog bussen ut till Vadensjö efter fyra tiden och vi pratade musik, solade i trädgården och tog igen en massa.
Efter det gjorde vi det obligatoriska på sommarlovet...vi plankade in på Härslövs badet och tog oss en simtur. Det blev en lite och tyst (just incase Securitas skulle komma och ge oss böter). Sedan blev jag inkörd i stan och nu är jag hemma (:
Ska nog lägga mig och läsa en utav böckerna jag lånade idag på biblioteket.
Torsdagens schema är väldigt schemalagt. Under dagen ska jag jobba och ha lunch med molly på stan. Sedan åker jag direkt från malmö till helsingborg där jag blir upphämtad av Therese (gruppmedlem i Diezel) och vi ska ut på landet för att ha gruppmöte och träning. Sedan tar jag och Peter oss hem till Peter för en liten sleepover. Det blir nog mest ta det lugnt under fredagens gång tror jag. Men kompisar, nu känns det verkligen som sommarlov!

Ciao

Evsi

Idag går mina tankar åt fina evelina.
Igår var mormor och morfar här och sigge la beslag på morfar och jag la beslag på mormor. Vi gjorde små lerfigurer, woho!
Dom är så bra. =)
Nu ska jag plocka upp lite på mitt rum och se vad dagen kommer att erbjuda.

ciao

mira och jag

everything

Solen går sakta ner bakom mig och det spelas lite musik i mina öron. Sitter lite ensam inne på rummen, men det gör inte så mycket. Känner mig lite halvt otrevlig och trött idag, så det gynnar väl resterande utav min familj att jag sitter här inne.
Igår kväll var det surprise party för peter och det var jättemysigt. Vi satt uppe vid Pålsjö slott, grillade, lekte och sjöng!
Sen promenerade jag hem till Malin för lite snack och film. Tog bussen hem runt elva snåret =)
Vad morgondagen tillför vet jag inte än, skulle egentligen jobba men sigge är sjuk så jag och mamma får vara hemma.
Ska nog lägga mig i sängen och dyka ner i en bok eller två.

Ciao

finaste

så här kan vi se ut en midsommar.



finaste <3

Dagen efter

Igår var det midsommar och en lyckad sådan.
Åkte hem till Malin lite tidigare för att fixa i ordning. Så jag, Ellen, Mira och Malin dukade och gjorde oss fina!
Middagen var supermysig och jag fick ett glas cider över hela mig. Tur att jag hade ombyte med mig..
Det blev fest nere i stan sen. Jag och Malin dansade hela natten lång, sen tog jag och Ellen bussen hem. Vi poppade pocorn och tittade på vänner, ett perfekt avslut på en perfekt kväll!
Ska iväg till Hbg senare igen, får väl se hur denna kväll slutar. Är mest sugen på att ligga hemma och titta på O.C, hehe.

Hoppas på att jag får lite bilder ifrån mira senare.
ciao

Mama loves mambo

Enligt mira är jag den person med flest och bäst i-lands problem. Mitt senaste i-lands problem är att KICKS har slutat sälja Hawaiian Tropic produkter. Jag som just letat fram lite jag ville köpa.
Vill inte beställa från internet för jag vill handla det "in real life", gud vad jag är töntig!
I alla fall, jag har varit på massage idag och det var riktigt skönt.

 

Typiskt mig...

"Det är fortfarande samtal före, var god vänta"
Det är det jag sitter och lyssnar på i telefonen just nu. När jag stod inne hos doktorn och skulle stänga av min mobil, så kom just den känslan som jag verkligen hatar. Känslan av att jag är 100% säker på att jag inte kommer ihåg min PIN-kod. Efter tre desperata försök så skulle jag försöka mig på min PUK-kod men jag hittade bara min gamla. =(
Jag känner mig helt handikappad!

I vilket fall som helst så var jag hos doktorn och fick ett recept på Gardasil, den där vaccinationen mot livmoderhalscancer och andra småsaker. Jag ska alltså ta tre sprutor...
JAG HATAR SPRUTOR!

HELP, I need somebody

Jag vill ha en ny design på min blogg men jag vet inte vart jag ska vända mig? Ska jag låta söta mira hjälpa mig? Tror närmare bestämt det...
Mamma och jag drar oss snart härifrån och tar tåget hem till Landskrona.
Ciao bellas

Lunch

Dagens lunch blev, överraskande nog, china box. Det är den godaste lunch, enligt mig! Idag har jag hunnit med att skriva klart schemat för året, panta flaskor och burkar, fått ner lite extra cash i plånboken, rivit kartonger (!?) och nu tar jag det bara lugnt. Får se om mamma lyckas dra fram en dammråtta till mig som hon vill att jag ska plocka undan men vi kan ju alltid hoppas på det bästa. Anna och jag såg I taket lyser stjärnorna igår kväll. Tårarma forsade nerför våra röda kinder och små skratt kröp fram. Fast om vi nu ska hålla oss ärliga så föredrar jag boken. Jag är nog mer utav en bok-människa än en film-människa. Visst är film bra när man ska umgås med vänner. För det är inte precis så att man ringer varandra och hör sig för om man ska läsa en bok, eller? Sommarens semesterböcker ska snart beställas hem från www.adlibris.se och jag väljer vrakar mellan olika genrer och av vilka författare jag vill läsa. Något bra tips på en bra bok? Endast 21 dagar kvar tills BMW'n styr fälgarna ner mot Italien och Österikke. Längtar!

I don't mind spending every day out in the out on your corner in the pouring rain

Anna är på väg hit och det blir film+pocorn, supernice!
Imorgon blir det sista jobbdagen för veckan och det ska väl bli rätt skönt med långa sovstunder. På torsdag har jag helkroppsmassage inbokad i stan och på fredag är midsommar. Life is good baby!


finaste anna

I hear the train comin', it's rollin around the bend

Jag har en sån sjuk semesterfeber, tankarna flyr till Italien, Österikke och sol hela tiden. Men...att planera en semester är ju halva nöjet och nästa sommar så går det rykten om att vi tjejer ska tågluffa och det är ju något jag verkligen ser framemot. Sitter nu inne på www.sj.se och drömmer mig bort till Grekland, England, Italien och så vidare. Fem snygga brudar (eller fler!?) förflyttar sig från franska rivieran till europas andra små hörn. Åh, jag vill åka nu, nu, nu!


And nothing else matters

Nu sitter jag och skriver schema för personal, jippie! Försov mig lite idag, not good, men jag är på plats och snart ska jag och mamma äta lunch i staden. Vad kvällen erbjuder vet jag inte än men jag tror jag lyfter luren och slår en signal till annagreta.

Monday!

Det har varit en hektisk början på sommarlovet!
Jag har jobbat under hela dagen och jag hann inte hem innan det blev ett möte med min dansgrupp Diezel. Nya steg, nya kläder och eventuella nya medlemmar diskuterades. Kom nyligen hem och jag funderar skarpt över vad jag ska göra på midsommar. Tror att jag åker till le girls in el helsingburgo, det känns bäst så!
Ska ta något att stoppa i magen nu sen ska jag se ett avsnitt eller två från O.C

Ciaoo bellas

just like that

lite tråkigt att folk inte ser hur det är..

ikväll blev det grillning med anna+familj, sen hem till engan och chillade.
ska jobba imorgon och sova nu. Därför blev det ett snabbt inlägg.

P.s jag saknar hbg och fina flickor där.

afton

det vackraste jag vet...

Picture it!

Här kommer lite bilduppdatering!

    
grillning med Sp1d          fin på skolavsl.       L & A innan B-hof!

13:28

Igår var jag på Bahnhof med finaste Anna och resten utav 92:orna från Landskrona kändes det som. Trots små omständigheter var det en rolig kväll och det blev en sen natt!
Idag hälsar solen på oss och det är ju fint. Just nu passar jag Sigge som bara sover. Ska grilla hos Anna ikväll (:

ciao

Sommarlov

Nu är det äntligen sommarlov men det känn ju knappt? Bara jag som tycker att det är lite deprimerande? Man vill ju känna känslan av frihet och lycka över att det är sommar och ingen skola. Antar att vädret inte hjälper känslorna att komma fram..
Igår såg jag den mest pinsammaste showen någonsin på skolan. Vissa var duktiga medan andra var lite skumma!
Blev student hos Victoria och Linnéa senare, trevligt!
Idag har jag redan hunnit städa mitt rum lite grann, kollat på huset vi ska flytta till och...inget mer. Ska nog sätta igång med min garderob så den också ser lite städad ut.
Ska till Anna senare ikväll så ska vi bege oss vidare till Bahnhof i Ängelholm.

ciao

After eight

Sara och Sofi har varit på ett besök för en "girlylicious"-kväll med manikyr, pedikyr och det vanliga skitsnacket. Egentligen orkar jag inte med det faktum om hur tjejig man kan vara ibland men det men kan vara skönt, hehe!
Ett annat faktum är att jag hatar att göra fel och när jag väl gör det så vill jag bara lägga mig ner och gråta, hoppas på att allt blir bra igen. Det blir det ju till slut men det är ändå fett jobbigt.

Puss på favoriter.

Long time ago in Landskrona..

..valdes ett popsnöre(uttryck för fjortis, citerat av mamma) till elevrådsordförande av sin skola.
Idag är det exakt två år sedan jag fick äran att ta över rollen som ordförande i elevrådet. Det är min visa mormor som kom med denna påminnelse.
Kommer faktiskt ihåg hur nervös jag var där jag stod på skolavslutningen och väntade på resultaten från "valdagen" vi hade på skolan. Lite roligt faktiskt!
Den roll gav mig faktiskt lite roliga erfarenheter och förde mig samman med Sara. Hon var ordförande i Helsginborg på deras Kunskapsskola och vi hade ett litet samarbete, fina tider det där. Haha!

Nu ska jag springa iväg!

But I shot a man in Rheno, just to watch him die.

Solen sken i morse, jag blev lycklig, tog på mig shorts, kom till Malmö: "Det ska regna hela dagen"

Sitter på mammas jobb och chillar lite. Har sorterat papper, strimlat papper och framför finns det ännu mer papper. Det är bara att tänka "money, money, money.."
Vi ska snart bege oss ner på staden för att köpa lunch, register och present till Victoria som tar studenten imorgon.
Imorgon är det äntligen sommarlov! Det blir mys med tjejerna och eventuellt fest på kvällen. Mamma sitter med blödande fingrar och syr en fin rosa fransklänning med paljetter på till mig. Kan man ha en bättre mamma?

Like you would care?

Nu har jag skrivit på min naturkunskap och rättat det sista på min engelska. Jag är nu färdig med allt i skolan, skönt!
På Fredag blir det skolavslutning med favoriter och på lördag blir det Bahnhof med en annan favorit.

Idag kom min fina Anna på besök och vi begav oss mot teatern för att kolla in en Cabaret som niorna på vår gamla skola hade satt upp. Men ack, de ville inte släppa in oss för vi var inte familj. Lite surt när man traskat i regnet och sett fram emot detta...
Fick iallfall träffa min annagreta och det är ju värt det!

Nu ska jag snart bounca in i sängen och chilla!

Ciaoo

Want to make you feel beautiful

Alla vi som bryr oss om miljömålen räcker upp handen!
Alla vi som vill ha sommarlov räcker upp handen!

I've got a brand new attitude

Förhandlingar om huruvida min avslutningsklänning ska sys och piercingar är full igång at the Linde's mansion!

Ring, ring bara du slår en signal

På tal om klantiga saker så hände det något idag när jag satt på tåget hem från skolan.
Jag hade just tittat på min mobil och la undan den så jag kunde äta min scone. När vi kör ut från knutpunkten tänkte jag slå min mamma en signal men kunde inte hitta min mobil. Jag blev lite nervös och började plocka ur hela väskan, ingen mobil där. Fickor på jeans och jacka söktes igenom, ingen mobil. Ställde mig upp för att kolla om jag råkade sitta på den eller något liknande, ingen mobil..
Vid det tillfället var jag riktigt nervös över att den blivit stulen, men jag hade den precis tänkte jag! Då ber jag en kvinna snällt om hon kunde hjälpa mig att hitta min mobil och hon ringde upp den. Min ringsignal spelades högt och tydligt men vi kunde inte se den. Efter 10 minuters sökande börja hela tågsättningen leta efter min mobil. Självklart så hittar jag inte mobilen förrän efter Landskrona. Det slutade med att en japansk gubbe som sitter i sätet bredvid säger till mig "look in pants, down, yes its there". Jag kollade med en mystiskt blick på gubben och sedan kikade jag ner på mina uppvikta byxor. Visst bucklade lite grann där nere, typiskt mig? Ja.
Så det blev en trip till Lund minsann.

I blame noone but myself so easily

I Lördags när jag var på väg mot centralen i Malmö var jag redo för festligheter. Klänningen satt på plats och skorna klackade på. När jag närmar mig svängdörrarna på malmöcentral så blåser min klänning, bakom mig fanns det en fullsatt pub med danskar och svenskar som då jublade åt min blottade rumpa! Ack så fel det kan bli, tur nog var att trosorna var fina och täckande nog. Hehe..

Dance with somebody

Ännu en danskompis fyller år denna helg och idag är det Jessica vi firar.
Grattis gumman.

Diezel<3
Jessica längst till vänster.

I don't know what I've done

Min lördagkväll blev en lyckad sådan!
Träffade sofipropp på knutan och vi tog 219 ut till Hittarp. Några hållplatser senare hoppade det på tre yra brudar som påstod att dom kände oss, whaaat? Dom hette typ Sara, Louise och Olivia. Söta tjejer så vi var med dom hela kvällen. Dans, skitsnack och nya människor blev det under kvällen. Bussresan hem var vi alla trötta och sakta vandrade jag, Louise, Oli och Andre hem mitt i natten. Det blev pocorn och mys på det varma golvet i köket, som vanligt..haha.
Hagel har varit här och tittat på Walk the line och senare ikväll ska jag och mamma ha lite pysselmys =)
Skolan erbjuder skoljogg imorgon och det är väl klart att man ska befinna sig där? Lite sovmorgon till och med..

Tack för igår tjejer.<3


En Linnéa och en Sofi

20:17

Min middag blev ett besök på ChinaBox och nu är jag snart klar för att ta mig till sundets pärla.
Hoppas på en rolig kväll med några utav mina finaste babes.
Förresten, i fredags fick jag reda på mitt slutbetyg i drama och jag får MVG. Blev jätteglad när min lärare sa "Antingen så är du schizofren eller så är du lite utav en skådespelerska". Det gjorde min fredag ännu bättre!

Have a nice evening.

hasta luego

Work

Japp, nu sitter jag ensam på ett kontor i Malmö stad. Det vill säga parkernas stad..
Ska jobba fram till nio sen tar jag tåget till Helsingborg för att ha en kväll med Sara, Sofi, Louise och Oli. Så mysigt =)
Gårkvällen spenderades ute i Gantofta och det var kalas för vår käre Peter som fyllt 18. Jag och Victoria hade köpt lite smått och gott till honom som är bra att ha på tävlingar och även tre par kalsonger som vi pimpade lite grann. Tror nästan jag snart få starta ett eget företag - "Pimp my whatever". Jag har under senaste tiden pimpat: kalsonger, solglasögon, skor, Ipod o.s.v Kanske ska satsa stort på detta? ;)
Eftersom att natten ska spenderas hos Oli så kommer jag inte hem förrän imorgon och då ska jag klämma in myspyssel med mammi och en date med Anna my man!
Nu ska jag nog faktiskt skriva lite på min extrauppgift i engelska, det står rätt still här på jobbet.

Ciao bellas

4 juni

Idag är det ingen vanlig dag! Nej, för det är faktiskt Peters födelsedag. Han fyller 18 år och det firas imorgon i Gantofta. Jag och Victoria har varit ute på Väla en god stund nu på kvällen för att ordna present till den där ni vet, vi tänkte köpa en kanin och döpa den till "Vicili". Jättegulligt, men jag undrar om resten utav familjen hade blivit lika glad som Peter..? Men det slutade med något annat roligt som inte drabbar andra delar utav familjen.
Nu ska jag fixa&trixa och plugga lite ekonomi. Sista prover imorgon och jag njuter!

Puss

Bild från tävlingen i Åmål!

Män

Varför män inte skriver rådgivningskolumner
Fråga: Kära Walter, jag hoppas att du kan hjälpa mig. Härom dagen när jag åkte iväg till jobbet, lämnade jag min man i huset tittandes på TV, som vanligt. Jag hade inte hunnit långt när motorn la av och stannade. Jag promenerade hem och bad min man om hjälp. När jag kom hem kunde jag inte tro mina ögon! Han var i vårt sovrum med vår grannes dotter. Jag är 32 år, min man 34 och grannens dotter 22. Jag och min man har varit gifta i 10 år. När jag konfronterade honom bröt han ihop och erkände att de hade haft ett förhållande de senaste sex månaderna. Jag ställde ett ultimatum: Bryt med henne eller så lämnar jag honom. Han har blivit av med jobbet för sex månader sedan och säger att han har känt sig deprimerad och värdelös sedan dess. Jag älskar honom väldigt mycket, men sedan jag gav honom mitt ulitmatum har han hållit sig på sin kant. Han vill inte gå på familjeterapi och jag känner att jag inte når fram till honom. Var snäll och hjälp mig!
 Vänliga hälsningar Sheila

Svar: Kära Sheila En bil som stannar efter att ha körts en så kort sträcka kan bero på en massa olika fel i motorn. Börja med att kontrollera att det inte är några stopp för bränslet. Om det är okej, kolla insprutningen och att det inte finns lösa kablar. Om inget av detta är fel, kan det bero på bränslepumpen, att det är för lågt tryck till motorn. Hoppas att detta hjälper, Walter

He does'nt love you, I can tell it from his charm

Snart är det sommarlov och solen skiner som den ska. Livet kan bli bättre, och det blir det efter fredag. Då är allt arbete i skolan officiellt slut och det lär jag också vara.
Jag känner en viss abstinens, nu är det inte Ipod-abstinens vi pratar om, nej! Det är dans-abstinens. Vi har sommarlov nu ett par veckor och det känns så..tyst och stilla =(
Får dra mig i kragen och dansa lite här hemma så jag inte rullar in på Danshuset när höstsäsången går igång, hehe. Fast jag ska ju faktiskt på ett dansläger i Göteborg, men det är inte förrän i augusti.
Semesterfebern stiger mig åt huvudet med alla tyska pensionärer som rör sig kring Landskrona stad. Snart invaderar väl också lite italienare och då lär jag smälta, hehe.
Någon som haft lite roligt här hemma idag är min "käre" lillebror Sigge. Jag hinner inte mer än innanför dörren förrän han kommer springades mot mig, med ett stort leende och en blick som sa mig att något inte riktigt var som det skulle..förtvivlat försöker han säga mig något och till slut förstod jag att han hade ritat. Då kommer mamma in i bilden och säger "Jaa..han har ritat". Mitt hjärta stannar då mammas blick säger mig att det är något på mitt rum som han har ritat på och det är inte på papper. Nej, självklart så anser Sigge att man kan rita på ALLT. Mina fina, rosa resväskor jag inhandlade i Italien för två år sen har nu fina märken på sig. Från en bläckpenna...
Förhoppningsvis kan mormor fixa detta imorgon när hon kommer, men vem vet? Jag tycker jag känner doften av nya resväskor, Italien och Magnus plånbok..
Min naturkunskapsbok blänger argt på mig och jag tror det är bäst att jag blänger tillbaka!

Ciao bellas.


Bild från förra avslutningen
"Niornas bal"

Tisdag..

..även om det känns som torsdag, och när jag känner så då tänker jag istället att det är onsdag. Men ack..det är ju bara Tisdag. Men en fin sådan!
Efter ett muntligt prov (nationella) i spanska så slängde Eva in en ny inlämningsuppgift i naturkunskap..har jag nämnt tidigare att jag inte tycker om henne? Sen redovisade jag min geografi, wooho!
Jag och Mira vandrade ner mot staden och styrde stegen mot expert för att inhandla en ipod till mig. Så nu mina kära vänner så äger jag en ny ipod, finally! It's my new little black..
Efter det vandrade vi hem till Oli och sen gick vi alla tre ner till gröningen för att lägga oss och sola i den fina solen. Lite blåsigt, men skratten strök över blåsten!
Tog mig hem och nu sitter jag här med min älskade, lilla ipod. Känner att vi kommer få det bra tillsammans =)
Dessutom så hände det något för exakt ett år sedan och det kändes bra att föra in något nytt denna dag.
Sjukt flummig, men jag är ju så glad!

puss

Go away from my window

Idag är ingen bra dag apart från att jag, ellen, mira och olivia var bäst på tipsrundan idag och solen!
Jag var fullt inställd på att jag skulle införskaffa en ny ipod idag och vi satte planerna i verk. Vi körde ut mot center syd och var framme fem i sju. Såklart ska alla stora affärer stänga klockan 19.00 och ska stenvägra att släppa in oss. En sur Linnéa? Nej.. En jättesur Linnéa? ja!
Får gå i stan imorgon efter skolan och köpa en. Abstinensen stiger mig snart åt huvudet!
Nu ska jag fortsätta på min superfina pwp-presentation som handlar om Helsingborg som turiststad. Wohoo..

puuss

RSS 2.0