Nya Jimmy Choo?

Nå, vad säger ni om skorna nu?

Fantasin började flöda iväg när jag satte igång med skorna och nu är de ett par riktiga prinsess-skor!

Jag vågar icke kalla mig Jimmy Choo än men jag kan ju lugnt starta ett program som heter Pimp my shoes!




Långt kommen på dagens do's?

Nja inte speciellt, höhö!

Har precis klivit ur duschen(en sak), har skrivit klapp-lista och egen önskelista(två saker) och mina skor är näääästan klara, ska bara limma fast mina stenar(½ sak)

= 3½ saker utav åtta är avklarade cirka två timmar på mig nu...better hurry!



Träffade Emilia igår ju! Så himlans trevligt och vi är sjukt pepp på något som vi inte kan nämna just nu men det kommer förr eller senare, hihi!



pusspuss


Dagens do och helgens happenings!

Jaa...då sitter man här igen framför skärmen iförd i sin pyjamas när klockan är nästan två mitt på dagen.

Då kan man ju förutse att jag inte gjort så mycket idag med tanke på dagens klädsel...men lite har jag nog hunnit med!
Vaknade upp runt tio tiden och tog mig lite frukost att äta! Efter det kom Mammi och Sigge hem och då blev det liv i huset kan jag lova! Bara en massa stim och lek när grabben är hemma!
Mammi hade även köpt hem två nya inredningstidningar med jultema som förgyller min dag! 54 dagar kvar...

Efter lång dansstund och lite teletubbies så sover Sigge nu och jag har skrivit en Today-lista som ser ut såhär:

* Duscha...
* Lägga upp ett par jeans
*Sy in ett par jeans
*Skriva en handskriven önskelista (Inte alla pensionärer som har datorer ju!)
*Julklappslista, vem ska ha vad?
*Packa för helgen
*Fixa skor inför Halloween-fest
*Välja shoppingoutfit...hehe!

Nu när vi endå pratar lite om julen så håller på mammi på att sy 24 julstrumpor som ska vara en adventskalender till Sigge-liten. Åh, jul, jul strålande jul...

Men nu över till helgen! Eller...vi kan börja redan idag! Ikväll efter middagsätande så tar vi bilen och styr den ner mot Malmö för att gå på IKEA en snabbis(!?) sedan styr den mot Filed's, Köpenhamn. För dem som är ovetande om vad Field's är så berättar jag det såklart! Field's är ett stort shoppingcenter precis utanför Köpenhamn och det är ett riktit a la American mall och idag har de öppet enda till klocan 24.00, jag ska dit jajamensan!
Imorgon så kommer Fredrik Rydberg, även känd som Benke, till danshuset. Han är en av medlemarna i Sveriges främsta dansgrupp Bounce och nu över helgen så ska han vara tränare hos oss och jag är riktigt glad över det, ska bli superskoj! Dessutom är han jäkligt snygg...

På kvällen är det Halloween-fest i Ängelholm och visst ska man vara utklädd! Mesig som jag är så ska jag vara prinsessa, men jag vill så gärna använda min nya klänning...hihi!

Söndagen blir det också dans med Benke (YAAAAAY) och sedan blir det allmän slappe-time och healing-time inför skolstarten...

Får väl tänka på julen så jag inte blir så deprimerad när jag sätter fötterna mot Olympia!
Nej...jag har töserna där som livar upp det! Woho!

Nu får jag väl sätta igång och kryssa av listan...

Pusspuss

Julen

Det är så härligt! När känslan av jul kryper sig närmre och närmre en för var dag. Kvällarna blir tidigt mörka och dagarna blir tidigt kyliga! Åh, och det är bara 55 dagar kvar och jag kan knappt bärga mig!

Min och Sigges lunch idag blir risgrynsgröt såklart! Mammi var snäll och köpte det åt oss så vi slapp sallad. Mammi var även himla snäll igår...efter en lååång knasig dag (kommer info längre ner) så gick jag lite på stan(Malmö) och där h'ngde den i skyltfönstret med en rödlapp med vita bokstäver 50%. Jag fick äntligen min efterlängtad klänning från Oasis som jag från början hittad inne på NK i Gbg när vi var där för cirka en månad sedan och visst har jag inte slutat tjata om min lila dröm!

Men, men...över till vad som hänt denna vecka än så länge;

1. Jag jobbade i måndags. Jag och Danthe (Mammas kollega) fick hennes kort och skulle ut och shoppa....mmm, jag tjänade 500 papiros på att shoppa en hel dag! Dock var det lite vitvaror och inredning till det nya kontoret, men ändå!
Efter min arbetsdag åkte jag till Felix minsann o dar. Vi hann inte göra så mycket utan bara myste.

2.Tisdagen var det fint väder och vi (Jag och Felix) åkte in till Ängelholm stad, promenixade lite, fikade och köpte hårfärg till mig...japp sen blev jag en liten rödtott!  På kvällen tittade på filmen P.s I love you, snyft!

3. Kvart i nio gick tåget från Ängelholm, en timme senare skulle jag varit framme i Malmö men var inte framme förrän klockan 13!?
Sorgligt nog hade en man slängt sig framför tåget i Ramlösa så vi satt fast i H-borg i en timmes tid. När vi väl börjar rulla så har vi givetvis ett pågatåg framför oss så vi måste köra extra sakta och stanna på alla hållplatser.
Väl framme i Kävlinge...så berättar de att en lastbil har kört ner en kontaktledning i Arlöv och det är stopp med trafiken både in och ut ifrån Lund, så där sitter vi i Kävlinge i en halvtimme innan vi kunde ta ett tåg vidare. Men såklart går det bara till Lund för att trafiken mellan Lund och Malmö är det stopp på så det får gå ersättningsbussar från Lund till Malmö. Men varför skulle dem förmå sig att skicka mer än två bussar? Ja säg det...
Jag fick helt enkelt ta en regionsbuss och när jag frågar;
- Stannar du vid Malmö Central?
- Nej, Malmö Värnhem...
- Vad är det?!
Bara problem hela dagen men till slut tog jag mig fram och under resan så dog min mobil så jag hade ingen connection med mammi så det blev lite problem för mig att berätta för henne att jag blir cirka tre timmar sen...
ajajaj!

Vilken dag!

Idag i alla fall ska jag träffa Emilia som jag inte träffat på år och dagar känns det som! Det blir slapp och OTH hoppas jag!

Oj, nu blev det ett långt inlägg...men, men hoppas ni inte dör av tråkhet!


Puuss

. . .

i'm not doin so very well, i'm not feelin so very well.

Lidköping

en lyckad tävling för frökens del? svar, nej!
inget mer om min insats för det gick icke bra men det gjorde det för peter som nu gått i superstar (högsta tävlingsklassen) congratulations! <3

jag orkar nada, bara så ni vet det.



Bellaaa und jag! <3


Peter und jag! <3

Landskrona stad!

Jepp, nu ska jag, mammi och sigge gå ut i staden och låna böcker, köpa hårfärg, en mascara och en påse godis eller två...höhö!

Är hemma från skolan idag, ja, det är så det är! Men men... saker och ting händer som påverkar en lite negativt vilket kan resultera att man inte orkar allting alltid. Men imorgon är det Lidköping och det orkar jag! Hihi....

PUUUSS

Kjärsgård...

för att han är något utav det bästa som finns.


kjarsgard.blogg.se


mucho love.

nycklar...

jag har låst in mina nycklar i tvättstugan...

hejdå

Otydlig!

I mitt förra inlägg skrev jag att felix min ska fira jul hos min kära familj! Men givetvis är inte allt bestämt än. Dock har min mor sagt att allt löser sig när vi vet hur många som skall komma och även är Mamma Carina också inbjuden i så fall!
Man får hoppas på det bästa att de båda kan komma till nyhamn den 24:e december! Åååå, längtar |-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| så här mycket!



merry x-mas

Puusss

Hicka nu helt plötsligt!?

Jaa... jag har hicka och den är icke tystlåten!

Jag tycker att Alexandra ska komma hem, i miss my sister! :(

Julen närmar sig och min felix ska fira den med mig!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag är kär i felix, just incase you didn't know that.


puuss:*

Kalmar

Igår var det meningen att jag skulle uppdatera er men givetvis ville inte min dator det!

Helgen har varit nästintill sömnlös, fram tills jag kom hem till Felix.

Torsdags var det Kick-off vilket innebar lite sömn.
Fredags slutade vi redan 12.25(Jonas du är bäst!) då stack jag och Ellen hem till henne och tittade på O.C, krängde godis och drack iste, mums! Sen körde Ellen och hennes pappa mig till VÄLA där jag var i 15 minuter, inte illa va? Stack till danshuset efter det och busade med Peter fast vi tränade också, jag lovar! Åkte hem, var nervös, packade, tittade på idol o.s.v. Somnade vid ett halv två tiden och jag skulle upp igen tre!? Givetivs kom jag inte upp förrän Magnus väcker mig klockan fem i fyra, ack ack!
Bussen gick från stattena klockan fem...sov i två timmar, yay! Kom fram till Kalmar och dansade, fick tre pallplaceringar again utav tre :) rätt nöjd..

Singeldisco - 2:a
Singelstreet - 1:a
Pardisco - 1:a

I like it, nu är det dags för Lidköping på Lördag, det är en större tävling så jag får ju i alla fall hoppas åtminstonde topp tio om jag har tur ;)

Nej om jag skulle ta och skriva klart mitt SP-intro arbete!?

Puuss

Gretl-banan!

I miss my banana-baby! snyyyft :'(

K R Ä K E L < 3


ytterst patetiskt dilemma?!

plugga, sova, läsa, datorn eller duscha. åååå så mycket att välja på men ack så lite tid. tror jag tar duschen i morgon bitti och läser lite istället för att sitta här.

Ack vad datorn ska vara en drog ibland.

Tränade annars idag, kommer gå dåligt för mig på Lördag känns det som! Blää... :(



He's my north
my south
my east
my west
my monday morning
my sunday rest
my noon
my midnight
my talk
my song
I thought that love would never come
I was wrong.

SP-intro? Fuck no!

Åh gud, nu skriver jag här när  jag borde skriva på mitt SP-intro arbete men jag är inte långt ifrån klar så det gör kanske inte så mycket!?

I lördags hade jag dom fem skönaste timmarna sen skolan/dansen började. Jag vaknade upp (eller jaa...mammi och sigge väckte mig), och sen åkte 3/4 av min familj till Värnamo för att hälsa på meine schwester und Linus. Jag tittade på klockan och insåg att jag inte hade en tid att passa inom en timme eller två(ovanligt) så jag tog mig libertyn att titta lite på film och äta min frukost hur långsamt som helst samtidigt. Min ipod ville förgylla min dag ännu mer genom att börja fungera så det åkte på anläggningen med ens och jag hade nice och hög musik utan några klagomål från någon om att den är dålig, tjatande och för hög! Min varma och sköna dusch varade i 40 minuter och vem i hela friden har annars tid att duscha i 40 minuter? Ja, inte jag i alla fall!
Fönen torkade mitt hår i en kvart (jag hade ju icke bråttom) , dansade runt innan jag drog på mig min klänning. Bestämde fika-dejt med Peter innan vi skulle till danshuset på "pulskväll" och där skulle alla tävlingsdansare träffas, mysa, leka och dansa såklart! Jättetrevligt.

Helt underbart...det lär ju ta tid innan den lördagen upprepas.
Denna vecka;
Måndag - skola, träna och plugga.
Tisdag - same shit
Onsdag - skola, träna*2 och feeeelix sover här.<3
Torsdag - KICKOFF!!!!
Fredag - skola, träna, väla och packa
Lördag - tävla i kalmar
Söndag - träna.

Om ni bortser kickoffen nästa vecka så är det likadant. Dock tävlar jag i Lidköping då!

PUUSS på mitt hektiska liv.

NO-PUUSS på SP-intro...

In malmö

Sitter på mammis jobb som precis blivit firad eftersom att hon just fyllt 40 :)

Försöker fjäska till mig en finfin klänning inne på oasis och har försökt detta ända sedan Göteborg...
Men nu sa mammi "får vi huset får du din klänning!" ÅÅHHH, så i morgon kl.12.00 får jag reda på om jag får min älskade klänning or not... :/

maskerad imorgon hos bellenbus, hihi grattis på henne!

Nu måste mammi ha datorn igen tror jag!

skriver mer imorgon eller något, hihi PUUUSS:*

RSS 2.0