01:30

Jag är fortfarande vaken. Har precis stekt klart pannkakorna. Nu sitter jag med mitt, nuvarande, största problem i livet. Min singeldräkt. Hjälp!
Ibland hatar jag att vara tävlingsdansare inom disco....

Everybody just follow me!

Jag bara svettas, dansar och jobbar. Hur skönt som helst. Verkligen! Jag älskar mitt jobb och jag älskar allt dansande. Soooooo, hallelujah-moment. Mmmm, enda negativa är att jag jobbar ganska dåliga tider. Hinner inte träffa min familj lika mycket eftersom de är inte hemma när jag sticker och sover när jag kommer hem. Oftast. Fast jag har ju mamma att strosa runt med på dagarna. Haha!
Nu på kvällskvisten så blev det gruppträning och sen blev det parträning med Jessica. All energi är verkligen slut på kvällen. Så ibland känns det omöjligt. Men det går. Hoppas bara på bättre tider (bokstavligt talat, ehhehe).
Snäll storasyster som jag är så ska jag nu ställa mig och göra pannkakor. Värt att notera är också att klockan 06:55 kom han in på mitt rum idag och ville måla in ett Harry Potter ärr i pannan med ansiktsfärg. Klart jag gör det. Trots att jag har sovmorgon till 16.35?!
Men vad gör man inte för någon som är så fin som den här killen?

Skåneland

Nu ligger jag i min säng, tänt lite ljus och myst ner mig. Har haft otroligt roligt i Göteborg! Idag har vi varit på dansskolan och sen har jag och Lurrekurre bara degat med lite film och powernap, hehe.
Imorgon fyller världens finaste mammi år och det firar jag med lite jobb och träning, är jag världens finaste dotter eller?
Jessica kommer också hit för lite dräktprovning!

Näää, gooood naaattt !

p.s



tre glada flickor!

(vi gör kladdkaka nu, SEN ska vi ut. Men kladdkakan är faktiskt viktigare...)

=)

UNTZTUNZ !

göteborg kallar!

untzuntz

Idag ska jag för en gångs skull inte starta min inlägg med att säga: nu sitter jag i köket, precis ätit och jag eftersvettas som en gris.
Nope!
I skrivande stund sitter jag på ett tåg upp mot Göteborg för ett par goa dagar med dans och göööööttit umgänge! Är jätteglad över att jag åker upp. Har jobbat hela dagen och sen hade jag lite träning med min lilla, fina, söta linn. Hon ska tävla på lördag. Och jag är inte där. Jag känner mig hemsk. Men det är bara att gilla läget. Jag ser till att jag är prio 1 samtal om hur det går. Alla tankar och all kärlek till henne.
Hon är lillasystern jag aldrig fick (jag fick Sigge..........).

Hörs under dagarna, nu ska jag soooofta!!

puusss!



p.s jag har fått en ny iphone idag, tack och lov. höll på o döööööö där ett tag


00:44

Idag fick det bli ett efter-midnatt-inlägg. Jessica har varit här och provat dräkt efter en låååång dansdag. Från 16.35-22.00! Med lite småpauser så funkar allt!
Det kommer bli såååå snygg när våra dräkter är klara och när vi står på golvet i Västerås för vår första tävling tillsammans i Superstar! My gosh...längtar verkligen ihjäl mig!!
En annan rolig sak som bestämdes igår (eller ja...tidsmässigt blir det i förrgår eftersom att det är över tolvslaget. säger som såhär: i tisdags..) är att jag och Linn ska dansa par i street och kommer ha vår första tävling tillsammans på SM i Eskilstuna i slutet på november. Det ska bli sååå roligt =D Det har nog legat i luften ett bra tag nu men tiden till det finns nog till lite bättre nu än vad det har gjort innan.
Imorgonkväll far jag upp till Göteborg för att ta lite privatlektion och för att umgås med alla fina Sinclairs-tjejer. Untzuntzuntz! Sååå fint! Men innan jag får den goda delen i livet så ska jag avverka en (halv)dags jobb på Stadium. Hejaheja!


jag och linnsan på tävling för ungefär ett år sen!

23:10

Här sitter jag igen, i köket, och filosoferar om livet.
Idag har det varit en givande dansdag. Började med lite träning med Yrr, sen disco/street för nybörjare och sista men långt ifrån minst så hade jag tävlingsgruppen i street. Det blev en friträning idag eftersom att det är tävling på lördag. Linnsan min lilla extrasyster är fantastisk. Blev lite tårögd när hon dansade idag.
Imorgon blir det körskolan sen dansskola. Woho! Vad enformigt liv jag lever!? Men snart drar tävlingarna igång och då varierar jag i alla fall stad från helg till helg.

Mammas symaskin börjar bli varm eftersom att det är en massa dräkter på G, underbart! Kan knappt vänta tills allt är klart =D
Men nu ska jag dra mig upp i sängen och mysa ner mig,

natti =)

23:43

Klockan är snart midnatt och jag har just gottat i mig lite mat och hooondra glas mjölk, mmmm..
Har dansat idag, surprise! Hade några lektioner i disco/street sen avslutade jag kvällen med Videodance. Stannade kvar ett tag efter lektionen för att göra en ny dans till gruppen, så fick jag även lite go hjälp av Angelica! =)
Var på körskolan imorse och hade lite fuffens för mig, rätt chill.
Imorgon blir det nog lite rensning i min byrå och singeldisco-träning. Det behövs! Sen blir det vanlig jobbdag för mig efter det.
Till helgen ska jag nog ta mig till Göteborg för att ta en privatlektion och mysa med några tjaajoor!

NATTI!

23:27

Sitter i vardagsrummet nu, har precis ätit lite middag och ska snart masa upp mig till min säng. Ska bli skönt att få lägga sig efter allt dansande idag! Imorgon bitti har jag körlektion så får se till att vara pigg tills dess!
Hörs imorgon, puss!



TIE YOU UP IN MY SHOES

Jag och Sigge har precis slängt in lite muffins i ugnen, muuuumma! Jag njuter av mitt mörka hår som faktiskt blev bra och solen skiner. Hur gött?
Ska hjälpa mamma städa huset nu under förmiddagen, sen åker jag till Danshuset för att träna pardans med Peter, sen ska jag till Väla för att köpa inlägg till mina skor. Har levt lite i förnekelse med min smärta i mina ben. Nu har reality catch up on me..
Ikväll har jag noll planer, så kanske mysa med min familj?


Trots att jag missade min studentdag för EM i Polen så firade
vi mig helgen efter, då fick jag ha min mössa!

KVÄLL

Sitter och äter min sena kvällsmat. Slutade dansa vid 22, då körde jag och Jessi hem till mig för lite provning inför den kommande pardräkten och så vidare så därför äter jag först nu. Har blivit inkallad på jobb imorgon mellan 10-15, sen blir det parträning, gruppträning med Yrr och lite balett. Det ska bli skönt att få sova lite på fredag, hehe!
Men det är samtidigt jävligt skönt att jag kan lägga mig med gott samvete om kvällarna, zero ångest över läxor som behövs göras. Love it!

Nu måste jag lägga mig så jag är pigg inför morgondagen, puss!

The difference between me and God? There aint one...

Okeeeeeeeeeeeeeeej. Nu sitter jag med färg i håret, packar dansväskan och ska snart göra mig någon macka! Ska iväg till Helsingborg lite tidigare idag för att klippa till topparna hos Carina (en av alla goa dansmammor) och sen blir det jobb på Danshuset! Så något mer fartfyllt idag blir det inte av. Var uppe imorse på körskolan för en körlektion, vilket gick braaaaao.
Ikväll blir det även träning med gruppen och paren! wiiieee. untzuntzuntz!

puussss


En bild från balen i Landskrona.



Press hold, press unhold

Jag har haft ett långt sommarlov från bloggen, ett litet för långt. Jag började ta lov lite tidigt och jag avsluta det lite sent. Men nu är jag här för att få skriva av mig lite. Anteckna ner vad jag sysslar med.
Vad jag har sysslat med nu under de senaste fyra månaderna är inte så varierande. Men en stor händelse eller två som är lite större än andra har ju inträffat...som att jag har tagit studenten!!!!! jag har tagit min danslärar-examen!!!! och främst, jag har varit iväg och tävlat Europa Mästerskapen med världens bästa grupp. Sen under hela sommaren så har jag jobbat och stått i, farit fram och tillbaka till göteborg för dansläger, gott umgänge och zumba-utbildning, myst med min bästis och börjat på körskola (woopwoooptuttut, hejaheja körtkort).
Och allt jag sysselsätter mig med nu om dagarna är att undervisa, träna, jobba lite på Stadium och bara andas och ta det lugnt. Det är så skönt att inte ha någon skola i hälarna och kunna lägga sig en söndagkväll och tänka "uuh, börjar inte förrän 17.30 imorgon, soft".

Tävlingsterminen drar snart igång och då blir det full fart om helgerna. Under terminen så kommer jag tävla i singelstreet Starklass, singeldisco Superstarklass, pardisco Superstar och gruppdisco A-klass. AWESOME!

Har tänt upp lite ljus på rummet, lägligt till höstregnet och höstvinden. Ska slå på lite One Tree Hill s.7 :)

PUSS!!!


RSS 2.0