mamma, min lilla, söta mamma!


19:44

shoot for the moon, even if you miss you'll land among the stars.

Mors dag!

räcker de med att göra en fin tårta till den finaste mamman? kan man lämna disken till henne?
hum..

where did we go wrong?


godnatt

18:11

I don't care if you either wanna be with me or be me.

blablabla

Please, remove the shutgun off my wall and shoot me in my head. I need it!

DUUUUDE! det är fredag =D

Datorsal70 återigen, geografi står på schemat! Mira käkar godis bredvid mig, KRÄÄÄÄNG!
jag är inte normal idag. nej..

Om det ändå vore fredag, eller sommarlov...

Lukas räddar mig ikväll med film och gottis!
Han är fin!

oh dear..

jag har just nu en liter iste, en varm dator, en trött hjärna, en aning mycket plugg och en väldigt söt valp i min säng. Syster min är på plats i landskrona igen och visst är den lilla hunden med för ett besök. Så just nu är Milo mitt moraliska stöd. Jag suckar och stönar över mitt schema för helgen som lär bestå utav plugg, då får jag ett par äkta puppyeyes och då känns livet mycket lättare.
men nu ska jag skjutsa undan allt utom Milo och bädda ner mig. Det är ju trots allt endast onsdag. Två skoldagar till..

Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead

Gooodnatt.

geografi..

sitter i sal70 och har geografi nu, fun stuff..
så när koncentrationen ligger på noll innan lunchen så fuskar man lite på facebook och bloggen. DKpuls (föreningen för tävlingsdansarna på danshuset) har lagt upp lite bilder från SM, wiie =)
 

godis-söndag

jag gick till hemmakväll för lite godis, sjukt nice! Idag är en sån dag då man bara känner för onyttigheter. Inte så bra..men det löser sig sen när löparskorna kommer på fötterna.

jag hatar patetiska människor.

look at you

Det blir film ikväll, känns nästan smartast...
nu diggar jag och Sigge till Don't cha med PCD.


Så fort man gör något nytt i dansen så är sigge med på noterna. I detta fall gjordes detta steg hemma.
Sigge is the new Peter.. =D

you aint here to party

Kvällens värd för gårdagen var en laddad och taggad Michelle. Festen bestod utav många intressanta människor ifrån Båstad och många hemligheter avslöjades när "I have never.."-leken kom igång. Jag och Annagreta, haha. En historia för sig själv..
Idag har jag bara myst runder, pluggat, städat lite och lunchat med mig själv. Resten av familjen har varit ute på upptäcktsfärd vid Väla, IKEA och svenska kakel. Hehe..
Det är fest ikväll, men åh..orkar jag? Vi får se hur det blir där, måste egentligen vila och tänk om jag vore så smart att jag stannar hemma, hade ju varit rekord.

Får väl se vad dagen annars bjuder på, kanske ut och gå en runda?

puuuss

babe, it's friday

Nu ska jag springa ner i stan och träffa finaste anna, köpa present till Michelle. Springa hem igen, duscha, göra mig liiite fin och sen springa hem till Michelle för att fira hennes 17års-dag! Sen kryper jag nog hem för då lär jag vara trött.


Puuuuuss

Hjemme

Nu är jag hemma efter en ypperligt trevlig kväll hemma hos Mira das Hörtnagl. Det blev lite vp och allmänt snicksnack, lite skratt och myspys. Godis också, ofcourse...
Ska strax ta och lägga mig. Ska faktiskt upp nio imorgon bitti för att städa mitt rum. Man vill ju tacka sina föräldrar för att de är så ödmjuka och lägger en visningstid på lägenheten klockan 10.00 när man är ledig...
Jag har faktiskt en klump i magen för att mitt rum är lite stökigt.. =( Men den klumpen ska jag dränka med lite Johnny Depp och Orlando Bloom! Det luktar Pirates of the Carribean.

Puusss och godnatt.

Linnéa da poet

Kasta inte bäver i ett trähus

discosingel



We are the Diezels








stupid

det var väl mer än vad jag trodde.

doh

jag har ont i halsen och har tappat rösten.

Hallooo!

Jag är hemma från Västerås och en plågsam dag i skolan.
SM var helt ofattbart roligt! Invigning, artister som uppträder, världsmästare i olika danser, finaler, musiken, pulsen, ALLT! jag är helt salig. För min del gick det bra. Jag slutade på en sjätteplats i singeldisco och i gruppdisco detsamma. Sjukt nöjd är jag! Men nu är jag jättetrött och MÅSTE sova. Så vi hörs senare och då har jag kanske lite videos och bilder

ciao bellas

To do!

  • Tävlingsinhandling med pappa
  • Lämna film på Hemmakväll
  • Packa klart inför helgen
  • Gå igenom min dans
  • Gå igenom min dans med min dräkt
  • Raka mina djungelben
  • Lite brun-utan-sol på benen, tack!
  • Föna håret
  • Ta på pyjamsen
  • Packa min buss-väska
  • Måla mina naglar svarta
  • Sy på detaljer på mina "ben", haha!
Oj, lite kvar att göra och klockan är nu 21:22. Vi blir upphämtade om exakt två timmar. Gotta run bitches!


I hate E.S

Vi har en lärare som är 70+ och är cranky 24/7. På måndag morgon ska vi med henne till Långeberga för en vattenexkursion..
Jag kommer att anlända cirka 03.00 på natten mot måndagen från SM. När jag väl är hemma lär jag väl ligga i säng vid 04.00. Sen ringer min mobil snällt 06.45 på morgonen för då ska jag ut och slava i gummistövlar och slaska, lagom pigg jag kommer vara?
Iallafall, mamma har köpt ett par rubberboots idag fast hon glömde dem på jobb, ofc, så jag får se dem imorgon. ANTECKNA DETTA NU, LIVSVIKTIGT!

woohoooooo

Nu är det klarställt och jag ska med och tävla på SM i helgen! Så himla glad är jag! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, så jävla roligt ska det bli. Riktigt pepp är jag. Ny dräkt, ny dans och premiär med Diezel. Life's goooooooooooooooood.

Dessutom har jag namnsdag idag, Linnéa ;)

dance,

fick förresten kläderna för gruppdiscon igår och de är nice. Känner mig som en riktig Diezel-brud nu ju!
 

hola guapo!

i över morgon ska jag till doktorn. det ska bli jätte interssant och jag hoppas att de tycker jag är jätte frisk så jag får dansa jätte mycket till helgen.

jag älskar sär skrivning.

önsketänkande.

tänk om livet vore en buffe där man bara behövde plocka utav det man tyckte om. där man kan plocka bort det som inte faller en i smaken. hade inte det varit nice?




.

All I needed is the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you


godnatt kompisar, jag har fått spotify och jag har sovmorgon imorgon.

history

our history is gone. the concern about each other is left behind. the shadows brought the picture of us with itself.

Parkernas stad

Idag har jag varit i malmö stad, det vill säga parkernas stad - Filippa Bark

Jag, Magnus och Sigge styrde ner bilen mot malmö idag för lite shopping, woho!
När vi har stannat bilen så kom vi på att vi glömt vagnen, ouch...
Det blev ett evigt släpande på Sigge och emellanåt protesterade han hårt med att lägga sig rakt ner på gågatan i malmö och skrika lite grann, någon korv skulle han inte äta (även om han tjatat om en hela tiden). Ja ni, Sigge förvandlades från en söt lillebror till en hemsk energitjuv.
När klockan slog två så slutade mamma sin lilla sykurs och tog över Sigge samtidigt gav hon mig och Magnus aka plånboken ensam tid i affärerna. Det blev lite toppar och ett par shorts inhandlat på Zara, sen var jag helt slut. Man märker att jag har legat hemma hela veckan, haha! Det blev några timmars pappa-dottter-monstersigge-tid i malmö och mamma kom med på en liten hörna mot slutet.
Ikväll blir det nog lite plugg och allmänt chill ensam, även om det inte är det roligaste man kan göra en lördagkväll så är det något jag behöver idag. Är så trött..

See you later amigos!


Nya pannkaksmästaren

Pancakefriday

So far so good..
Jag och Sigge har gjort pannkakor till lunch idag. Det blev en lite extra smarrig lunch idag eftersom att vi firar, att vi ska flytta. Yupp, u heard me. Vi ska, efter ett flertal månaders sökande efter ny bostad, flytta! Idag fick vi reda på att vi ska flytta i början av augusti och det bästa är att jag får mig en liten walk-in-closet och där finns en lokal för hela området att hyra som jag dansa i hur mycket jag vill, wiiiie! =D Ska bli skoj!
Bilder på mig och sigge får ni kanske senare ikväll.
Bella kommer hit ikväll och myser med mig, wiie =)

byee u guys

torsdag

idag var det nationella i skolan vilket innebar att jag befann mig i skolan och gjorde dom. Det var fett nice att komma ut i den sociala världen igen. Känns som om jag varit instängd i fler hundra år.
Efter skolan skulle magnus och sigge hämta upp med bilen som vi sedan skulle styra mot tropikariet. Väl på tropikariets parkering spyr sigge och ja..magnus får städa bilen ett tag.
Vi skulle ta oss en tur till Ica MAXI istället så vi kunde få tag i nödsituatuions-kläder som magnus givetvis inte hade tagit med sig. Men...vi kör för långt och hamnar på väla istället. Så, det blev kläder på väla istället och sen lite mat på max. nu är vi hemma och jag är helt slut..
Vicky kommer om ett litet slag med gottis och vi ska titta på film =) mysmys.

see ya!


jag och vicky från karnevalen i somras.

onsdag

the light of my life


hagelbagel

min kära vän lukas har varit här för ett besök bestående av film och pocorn, mums!
idag har jag och mormor chillat med greveholm, bakpotatis och en egengjord smulpaj med rababarber. Vem är "lets-get-fat-rehab"

mohahah, godnatt söta vänner.

montag

idag är vi lediga från skolan, skönt. rehabrehab.
mamma väckte mig imorse med att slänga en ben&jerry på mig och sa "frukost-time". Inte illa? YUUMMMMY =D
mohahah, idag har jag bara segt och rehalibiterat med glass, plugg och datorn.
imorgon ska jag till skolan, skriva nationella i spanska och sen heeeem direkt igen. chilla med mormor som kommer vara min barnvakt för dagen. HAHAH, hej jag heter linnéa och är 17 år gammal, jag har en barnvakt. nej men, skämtosido så behövr jag det nu.. mohahah


ppuss

sickhouse

har legat på sjukhuset nu. några besök på akuten och några vändor i ambulansen är inte så illa väl? nänä.
nu ligger jag i sängen, vilket jag lär göra i några dagar nu, och tittar på one tree hill. har redan tittat på grey's anatomy, ugly betty, sveriges smartaste barn sen kommer gossip girl...jag har inget liv.

 
  
innan olympiafesten . mina fina vänner<3

Bella,

min fina bella, jag saknar dig redan. även om vi ses imorgon typ. men igår hade vi vår sista tävling och ja..det blev lite tårar och så. men du är finast bella, den finaste partnern man kan ha.
<3


göteborg

egentligen vill jag berätta all min glädje över att jag nyligen har tävlat. hur roligt det är att dansa. men nu har jag inte lust.
grattis till alla som känner sig nöjda över sin insats.
ni är bäst.

RSS 2.0