Let's get glam

Så nu protesterar jag!

* Fixar musik inför vårterminen till Danshuset
* Övar inför engelsk-redovisning som är imorgon
* Taggar inför skolan (???)


Imorgon ska jag vara frisk.

blää

Jag har knappt fått i mig någon mat på fyra dagar och jag känner ingen hunger :(. Det största tecknet på att jag inte är frisk. Jag älskar ju mat. Och jag är sååå sugen på pancakes och allt möjligt. Mamma och Magnus är iväg nu och handlar godis på hemmakväll så lite gotte ska jag nog allt få i mig. Har sovit mig igenom hela dagen..har tittat på lite konståknings-EM där Sverige placerade sig på sjätte plats. Fast jag tittade mest på deras dräkter eftersom att de, precis som discodräkter, är fyllda med swarovski.

Ska leta igenom hårddisken efter någon good film att titta på. Annars, nothing.

Ciao

The twisted though of us. Together.

Magnus som smittat mår inte så bra, jag är sjuk, idag fick Sigge hämtas hem från dagis för att han är sjuk. Mamma var med i bussolycka i Malmö idag. Som tur var så skadades ingen allvarligt.
Detta är läget i familjen Lindé-Persson. Inte så stabilt om man säger så. Men hellre nu än när vi åker till London. Woho. 13 dagar kvar!!

:)

Jag har helt klart den bästa extra-pappan man kan ha.

Onsdag

Ögonen rinner, kroppen ömmar så det gör ont att ligga i sängen. Huvudet och halsen ska vi inte snacka om. Och jag vill ha glass+körkort+bil. FML (för er som inte hänger med i cybervärlden, typ Magnus, så är det förkortning Fuck My Life)

:(

Den som är villig att byta immunförsvar med mig, var god kontakta mig på : [email protected]

Twin Peaks

Morgonmotionen gick utmärkt och solningen likaså. Biblioteksplanerna, inte lika bra...
Vi blev trötta på varandra och valde att studera på varsitt håll så min förmiddag har bestått av plugg, städning och sen har jag letat lite på nätet om London. Vill åka nu, nu, nu!
Sen har jag satt på i bakgrunden TV-serien Twin Peaks, asnice!

London calling

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE JUST NU.
Har fått Londonresa av mamma och magnus i b-day present så den 9e februari flyger vi! WOHO!

Annars idag har det bara varit skola. Redovisa lite italienska med Ellen och tidigare hade jag dans. Nu ikväll har jag tränat med Anna. Heja,heja,heja.
Imorgon är vi lediga. Thank God It's Tuesday. Det blir en morgonpromenad sen biblioteket för hela slanten.

Nu blir det sleeepytime.

Natti,

bästaste

Tjaaaaaaa.

Har precis kommit in från träning med Anna i lokalen, de va näjsz. Smal och snygg till balen!
Helgen har varit finfin, hade öppet hus hela dagen igår på Danshuset och i fredags hade jag och Anna Harry Potter-marathon. Vi somnade innan första filmen tagit slut. Några som var lite trötta?
Veckan som kommer är rätt chill. På tisdag har jag studiedag så jag och Anna tar oss ner till biblioteket skulle jag tro.

Hon är allt för bra den tjejen.

School

Sitter i skolan nu, skulle börjat 08:30 men vår lärare är sjuk. Så nu börjar jag först 12:30. SCORE!
Det är bara börja att plugga, smile&wave.


22:29


helt klart bäst.

Är helt plötsligt stenbock?!

Jag fyller år relativt snart, och helt plötsligt har jag bytt stjärntecken...
Anyhow, vart jag vill komma med att jag snart fyller år är att jag vill åka till London. Onsdag-söndag. Shoppa.

Tack på förhand pappa Magnus.

Camp Vinter

Jag och mina två tjejer Linn och Emilia varit uppe i Göteborg för dans. Hela helgen har spenderats på Sinclairs dansskola och dem bästa tjejerna därifrån. Vi har svettats, skrattat, inte sovit...men det är ju läger. Helt fantastiskt var det, fick asfeta koreografier av Martin och annat fint material. Nu planerar vi in sommarens läger. Summer drop och camp gala står på schemat. Kommer bli dope,hot,extreme,asfett,ballt och allt det där.

Ikväll har jag lekt lärare för Anna och Emilia. Vi har varit ute i lokalen och tränat massor. Först blev det powerwalk sen var det deras tur att dansa. Haha, det var intressant. Men dem var absolut duktiga ;)

Imorgon bitti blir det en promenix med anna sen skolan 10.10 - 15.30. Woho.

PUSS!

Torsdag

Sitter i cafeterian med Ellen och pluggar lite. Vår italienskalektion är inställd, surprise!
Slutar halv fyra idag och då ska jag och anna träna och sola lite sen ska jag packa mina saker inför helgens läger. Sorgligt nog missar jag Miras 18-års middag på lördag, men jag kommer ha det rääätt så bra ändå.

Lillebror har blivit gangster och hamnade i slagsmål på dagis. Han ligger inne med världens fulaste bula, hahahah! Okej, kanske inte slagsmål men han blev puttad. Stackars liten...höhö.

svett, svett, svett..

En lagom onsdag, med lagom träning och lagom mycket håla i skolan.
Hade en tysklektion mellan 08.30-09.50 sen började jag igen först 14.00. HELT OKEJ...
Efter skolan begav jag mig till danshuset, tränade lite grann och planerade lite inför helgens dansläger. Ska iväg på ett mini-camp-gala över helgen och vi är tre från danshuset som ska åka. Ska bli ASNAJS!
Nu ikväll har jag och anna haft lite indoorwalking/styrka inne i lokalen så jag fick lite mer nyttig träning. Snart drar danssäsongen igång ordentligt och det ska bli såå skönt.

Imorgon bitti har jag samma träningsdejt med Anna. Börjar först 10.10 så det är ganska awesome. Men nu måste nanna så jag orkar hela dagen.

Natti finisar!

Ett jullov, och x antal dagar senare...

Så är jag back on track här. Det har helt enkelt varit lite mycket dem senaste veckorna. Jag ska alladeles strax rusa iväg till ett personalmöte i Lödde, så där blir jag för kvällen.


Puss!!

RSS 2.0