You can't say no to me.

Osp3d har för sista gången tagit skolfoto tillsammans. Det blev en salig blandning bland utklädnaderna. Vissa kom i morgonmys, vissa som Bond-babes och helt plötsligt hade vi siamesiska tvillingar i klassen?
På lördag, som de flest vet, så ska jag tävla i Stockholm. Det är min första tävling i klassen Star. Jag och mamma tänkte då att vi kunde göra nya byxor till min dräkt. Så vi beställde nytt tyg förra veckan. Nu har Schenker slarvat bort det paketet. TACK!
Mamma ringde upp till Strozzi (där vi beställt tyget) och snälla som dem är så har de idag skickat nytt tyg. Så hoppas, hoppas att det hinner fram till imorgon. Annars har jag inga byxor på lördag. Eller ja, inga nya i alla fall...
Men just nu sitter super-mamman nummer 1 och syr på gruppdräkten som ska invigas på lördag. Både i par och i grupp.
Idag blir det många pass på dansen. Först tränare, sen Synchronized.

Ciao bellas.

You aint seen the best of me yet.

Ibland känns det som om jag inte går i skolan, och när jag väl gör det så är där inte så mycket. Hum...och jag går i trean?
Men det börjar trilla in lite prov och uppgifter så sakta. Just nu sitter jag med ett tal till Svenska C.

Om en timme drygt börjar jag dra mig till danshuset för tre fina och svettiga pass. Fast det första är ett stretchpass för mig så att jag blir vigare, sen ska vi kötta med Synchronized dem andra två.
Lär vara hemma först elva ikväll men det är smällar man får ta. På fredag flyger jag till Stockholm, woho!


Manipulated

Det kändes som om att det var på tiden att jag gjorde lite ny design på bloggen och efter många om och men är jag rätt nöjd.

Headern har min söta elev Olivia att tack för som hjälpt mig med den, tack!
Och klockan är för mycket för att ligga och lyssna på discodunk och längta efter Stockholm. Sömn och avkoppling är trots allt viktigt...

 

God natt!


En bild säger mer än tusen ord.

ren kärlek.


I wanna see your peacock

Min familj är hemma och jag är återigen i full säkerthet. Med sig hem hade dem en stor goodie-bag till mig, fyllt med fina presenter.

Men, det viktigaste (förlåt till de familjemedlemmar som läser detta) är ju att tävlingssäsongen drog igång igår. Bussen till Degefors (Örebro) avgick 00.00 i fredagskväll/natt sen blev det god hotellfrukost på morgonen väl framme i Degefors.
Tävlingen gick jättebra för alla på danshuset och det var flera som tog prickar och medaljer. Själv tävlade jag min första guldtävling i street och kom tvåa, riktigt nöjd. Sen efter det så hade jag låååång paus innan det var dags för min och Saras premiär i pardisco. Helt okej att vi vann.
Så nästa vecka i Stockholm så får vi tävla i silver, med glitter. mmmmm.

 

 


Pretty face, dirty heart.

Att leka vuxen och ensam har varit helt okej. Tur nog har Anna räddat mig de senaste nätterna så jag sluppit sova ensam. Igår kom mormor och morfar förbi. Lagade mat, klippte gräsmattan och underhöll mig.
Idag blir det hektiskt. Går i skolan till halv fyra, sen ner i stan och köpa kläder till mig och Sara som vi ska ha imorgon, lösögonfransar och present till mamma. Sen ska vi hem, nåla på dräkter, sola. Efter det ska vi till Ica och inhndla mat som vi ska ha på bussen, SEN hem till Sara och träna. Till slut, så ska vi åka till Helsingborg för att sedan åka upp till Örebro och inviga tävlinssäsongen. SÅ HÄRLIGT!

Denna säsongen är allt nytt. Guld i singelstreet, par med Sara, Star i singeldisco och Synchronized är nytt. Känns najs!

A cup of addition

Från och med idag leker jag ensam linnea söker..hehe. Tydligen så tilltalar österrike min familj mer än vad Örebro gör. Varför? Tävling på lördag och det ska bli awe- to the -some.

the style of your lips, makes my heart go bumpadump

Mässan jag och mamma gick på var helt underbar. Superbra information och broshyrer hit och dit, australien hit och Schweiz dit.
Det fanns representanter från varje skola som satt och berättade om deras skola och mina valmöjligheter. Jag är så mätt på information att jag får smälta detta över helgen och ladda om på nytt, för på måndag åker jag med skolan till Malmö för en annan utbildningsmässa.

Vid åtta tiden gick jag och Sigge för att läsa Alfons, i hopp om att Sigge skulle somna. Det gjorde han. Och jag med...så jag har sovit två timmar nu. Det är tur att jag börjar först 12.30 imorgon!

Hot 'n' fun

Sitter i skolan och jobbar lite extra med italienska. Har egentligen slutat för att kunna lyssna på Kent Härstedt, men eftersom att jag bestämt mig för vad jag ska rösta så jag lägger min tid på något vettigt, höhö.
Men snart så beger jag mig ner mot stan så jag kan ta mig vidare till Malmö och möta upp mammi.


Mr. UFO

Har dansat av mig lite nu ikväll och det är skönt. Har mestadels varit tränare idag till yngre och dem är så söta och roliga. Framför allt spontana.
När man ska börja dansa till musiken så sätter sig kanske någon bara ner och säger att dem inte tycker om hip hop och bara vill dansa disco. Haha!

Imorgon börjar 10.10 och slutar 13.50. Efter det så ska jag åka till Malmö för att gå på GOstudys utbildningsmässa och STS/IBS (International Buisness School) informationsmöte med mamma. Ska bli super!

Sov gott alla fina

So slow

Nu kommer jag vara jobbig.

Jag har tittat på Valentine's day för första gången idag. Not good. Filmen var bra. Men jag är också inne i en så kallad period då jag känner att ha en famn att lägga sig i, en panna att pussa på är allt jag behöver. Men nej.

Tack och lov att det är många månader kvar till alla hjärtans dag.


Amazing

Min kropp är d.ö.d.
Eller lite.
Men det är nice med mina träningar.

Imorgon är jag ledig, det är n-i-c-e. Yeah, that's right!


!

TJALÄGETJAGHARHÅLA


I am standing on the frontline, waiting for you to see.

Jag. Är. Trött.
Jag. Älskar. Att. Dansa
Jag. Älskar. Att. Min. Mamma. Är. Finastaste. Och. Bästaste. för att hon står ut med mig (orkade inte punktformen så långt...)

Träningen gick bra idag, min singel börjar sitta där den ska och det är väl ett plus? Och gruppen blir fin!
Hela denna vecka är rätt soft för min del. Det försvinner fyra lektioner eftersom att min lärare i tyska och svenska befinner sig i Tyskland. Det innebär att jag är ledig på onsdag, sovmogon torsdag och en lektion på fredag. Så välbehövligt, så fint.

Imorgon blir det lite tråkdag men håla lite i mitten av dagen, men skoldagen avslutas med dans och sen dansar jag vidare till danshuset för att undervisa lite.

Vad vore jag utan dansen? Lite fet kanske, men inte mycket mer...


And I'll be there

Det har rådit en tystnad över denna blogg.

Träningarna denna vecka har blivit aningen för sena och jag har inte befunnit mig hemma förrän 23.00 om kvällarna, och då ska det duschas och äta lite så då försvinner tiden med datorn.

Men ikväll, har jag varit hemma. Passat Sigge. Vi har ätit chips, pocorn och tittat på idol. Efter det hade Sigge små framföranden av Manboy som är den stora favoritlåten. Har varit behövligt och så himla mysigt.

Under kvällen har Sigge lagt några kommentarer som man inte mer än kan skratta åt.

"Ååh, jag älskar Lady gaga"

"Jag älskar flickor med glitter-tröja"

"Hon har glitter på sin tröja, jag älskar hon"

"Åh, jag kan inte äta mer för jag vill inte ha stor mage"

Språket är från en treårig blond snubbe, han är det finaste jag vet. Och Anna.

När allt gott var slut och Alfons Åberg var färdigläst så var det bara jag. Ensam. Så, jag städade mitt rum. Ja, jag dammsög för en halvtimme sen. På en fredagkväll.

Men, imorgon är det jobb mellan 10-14 sen är det uppträde med iDance.
Så nu ska jag mysa ner i sängen med den sista delen utav Twilight böckerna.

Puss på er


Don't shoot the messenger

Idag var de olika partierna från Helsingborg kommunfullmäktige på skolstaden för en liten debatt och en chans att yttra sig om varför vi ska rösta på just deras parti. Väldigt, intressant.

Jag har hostat bort min röst och är därmed delvis röstlös. Logiskt nog...

Imorgon får jag äntligen dansa igen, efter att ha legat still alldeles för länge.
Kvällen har jag tillbringat med att läsa lite filosofi och skrivit på min ideskiss för mitt projektarbete. Så nu, ska jag chilla. För det vill jag!

Ciao bellas


söndag!

Om jag skulle göra en topp 5 lista (vilket jag nu ska göra) så skulle den se ut såhär:

5. jag insåg att det var 109 dagar kvar till julafton
4. anna smsade sa att hon skulle baka lussebullar
3. anna bakade lussebullar 
2. anna kom hit...
1. ...med lussebullar

puss på min bästis för att hon är bästaste!


hahahha. hejhej nian och annas bröstmjölk.

kamv0rieksfndm

Solen skiner och min hosta blir inte bättre. Vad som är positivt är att våra plommon har mognat och är redo att ätas upp.
Jag tror faktiskt att jag ska bylta på mig massor sen och gå ut en runda. Kan ju inte ligga här hela dagen.

ungefär såhär snygg känner jag mig nu. YEAH!

.

Vet inte vad jag ska skriva. Borta.

Förlåt.


:(

Jag som trodde att mitt immunförsvar hade toppats. Efter att ha hållt mig frisk i en två veckor lång sjukstuga på ekebygården så har nu 3/4 av familjen smittat mig och har själva frisknat till. Jag kanske inte var den skarpaste kniven i lådan när jag dansade runder en massa på IKEA trots att jag kände mig krasslig. Nu får jag mitt straff. Ligger i soffan, hostar, snuvar och har huvudvärk.
Igår kämpade jag mig till Malin för att fira hennes födelsedag men bröt tidigt, det tog emot men var behövligt för min hälsa.
Idag blir det heller ingen dans på IKEA, och morgondagen ser inte så ljus ut för min del iheller. Jag hatar att vara sjuk.

Fast, jag kan ju ta advantage av situationen och få de tre skyldiga personerna att ta hand om mig. Jag vet att den minsta gör det glatt i alla fall.


Starring at the ceiling.

Uppskattning. Support. Leenden. Förtroende.

- as if a good thing ever could make up for all the pain

Val

Jag har fått mitt röstkort. God, I'm so important.


RSS 2.0