Hven och Emilia

Igår skrev jag att jag skulle göra massor kändes det som. Men jag klarade bara av garderoben! Haha, jag hann inte sätta upp gardinerna och pyssla glömde jag bort för Mollypolly kom :)

Först tog vi våra fötter och promenerade ner mot Oliver's där Molly fick sig en matbit i magen och även lite dricka. Vi gick igenom staden och pratade allmänt om allmäna saker, hehe! 
Begav oss sedan ner till mina hemtrakter vid hamnen och stannade vid lekplatsen och gungade samtidigt som vi tittade på den citrongula solnedgången som fick vattnen att se ut som om det vore tjockt grädde. Såg riktigt härligt ut!

Upp och lämnade av oss lite grejer, tog cyklen och cyklade hem till Agnes och Tilda för att hämta mina efterlängtade filmer, A cinderella story och Systrar i jeans!
Och natten bestod utav dessa filmer och även She's the man för Molly som inte kunde somna långt in på natten!

En tidig morgon fick det bli för oss eftersom att mormor, morfar och charlie skulle komma upp innan dom skulle ta båten till Hven och deras stuga :). Det slutade med att jag och mom och sigge även åkte med, supermysigt! Charlie är chill ;)

Nu är jag hemma och vi käkade nästan precis! Ska snart bege mig till Strandvägen till emilias hem och ta farväl :(. Hon och Anna åker nämligen imorgon, sorgligt, ack så sorgligt!


Imorgon är det jobb som gäller för unga fröken Lindé och det ska bli helt okej, haha!


Matchen gick ju inte så bra för min del eftersom att jag inte vann vårt lilla familje-tips! Det gjorde mother, stora gratulationer! Tittade i övrigt inte så mycket på den utan jag fixade med min garderob.


Nu ska jag göra något vettigt, typ... ringa emilia och se var hon är !


pusspuss


Sunday - EM final!

Jag är hemma från mina projekt so far!


Igår åkte jag till Felix och då var Johan och Ankan där också, vi gjorde inget speciellt! Sen lagade vi lite middag, brände ner skivor med nice musik, tog med en stereo en fotboll och några kompisar.Det var fotboll för kvällen som gällde! Väldigt skoj, jag är grymt duktig på fotboll, haha! Skämtosido!


Efter att det blev en stressig morgon så åkte jag hemåt till Landets krona och jag hann hem i fem minuter sen var det bara att hoppa på cyklen och träna ut till Friskis. Där har vi en liten dansskola och vi tränade inför samban sen tränade jag och Vicky våra små också! Åh, dom är så söta! :D

Ikväll, som jag skrev på min utamning, så ska jag hänga upp gardiner, fixa iordning min garderob, pyssla och nog sy lite sambakläder. Molly kanske kommer?

EM-finalen ikväll, Tyskland och Spaninen, vem vinner tror ni? Jag tror det blir 2-1 till Tyskland!

Pusspuss


Utmanad!

Utmanad av Sussie.

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
(nu är det  ju kväll, men jag tar hela dagens planer)
Joo, göra denna listan!
Fixa iordning min garderob
♥ Sätta upp mina gardiner
♥ Sambakläder
♥ Ringa runt till mina kära vänner!

Vad gjorde du för 10 år sedan? 
Då var jag 6 år gammal! Hum...mom sydde sambakläder till mig och jag tränade samba inför karnevalen! Jag hade sommarlov och skulle börja ettan, inte illa! 

Ställen du bott på?

♥ Landskrona stad! Jag har flyttat runt från gata till gata 15 gånger, ojoj! Kan inte riktigt alla i huvudet.
Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Ehm, självfallet skulle jag sparat undan en del, och jag hade delat med mig till när och kära, jag hde shoppat och jag hade rest mycket, men framför allt så hade jag donerat mycket till Rädda barnen och liknande orginisationer!

Ny design

Jag vann en tävling för en bloggdesign! Wiie, vad tycker ni om den? :D I like it


Tack så mycket sussie!


Snart ska jag åka till Felixbelix men först ska jag äta, sätta upp tvättid och packa, whooopsy! mycket på lite tid!


Gotta run!


xoxo Linnéa


New clothes update

Nu har jag lagt in bilder ifrån mobilen och där har vi två bilder på tvåg nya plagg! Det är shortsen som jag fyndade för 50:- och tröjan hittade jag för 129:- ! Jag handlade två par shorts, en tröja och två par solglasögon för under 400:- I like it! Mom var snäll och bidrog med pengar för den misslyckade regndagen!

          

Emilia kom igårkväll och vi pyste ner till Hemmakväll direkt och hyrde tre filmer och det blev She's the man, The perfect man och Just my luck. Det blev chickflicks för hela slanten ;) Nu sitter vi här och kollar om på She's the man för den var så bra! Haha

Senare idag blir det nog Felix, får se vad vi ska göra och var vi ska vara ;D

Nu ska jag återgå till Emilia och filmen !

So long ;)


Dans!

Förresten för er som är lite nyfikna på disco dans och är helt borta på vad det är eller är helt enkelt nyfikna och se så finns där en video på youtube på mig och min partner Bella :)

http://youtube.com/watch?v=NsaDjdhwOrw   


det är tjejrna i svart ni ska hålla ögonen på ;)



After a long day...

Då är man hemkommen och fylld med god tacos som serverades till middag!

Jag inväntar Emilia (anderssonemilia.blogg.se) just nu! Hon ska komma ner nu ikväll och vi ska mysa ha ett litet "kiss and goodbye-party" eftersom att hon och anna åker till france på tisdag! kommer ju till att träffa henne innan, men skoj att umgås och bara mysa! Vi kommer till att ta bilder på det vi, eller i alla fall, jag inhandlat under dagen, sen kommer vi till att kolla kärleksfilmer hela natten lååång... myspys!

Imorgon förmiddag kommer Nina (moster) och Sasha(sambo) ner från Sthlm! Dom ska nämligen bo i sin lilla stuga på Hven så kommer dom inom och säger hejsvej! Vi ska dit på Onsdag och då är Charlie (kusin) också där så då blir det extraskoj!

Förresten var jag med i en bloggdesign tävling och vann en jättefin design :D Superglad blev jag ! Så snart har jag ett nytt utseende!

Vad har alla gjort idag, och vad händer i helgen gott folk?


Puss&kram


lunch + shopping,

nu har jag precis kommit in från lunchen med emilia. vi shoppade lite grann! jag lovar att fotografera ikväll när jag är hemma så ni får updates. Men det blev i alla fall två par shorts, en tröja och två par solgalsögon :)

Hoppas ni alla har en regnigt bra dag! :)




Emilia my dear friend

ni måste in på hennes blogg och kolla. jag menar.... hon är ju typ bäst! :D hahhaha http://anderssonemilia.blogg.se

godiset är inte slut, jag är mätt! :o hahahaha

en liten försenad bild från midsommar :) 


  :)



Not much happening around the harbour...

Hoppohej, har precis varit på Hemmakväll med mom och köpt GODIS, i like it! Kvällen blir som namnet på det bästa stället ever, Hemmakväll. Haha jag känner mig lite yr just nu, alltså inte yr så... utan bara allmänt flummig. Någon som har något roligt för sig denna afton? om inte så kan ni ju socialisera er med mig på msn eller ngt!?


Do whatever;
[email protected] ;)

xoxo Linnéa

Hoppohej!

Jag är back on track här och jag ska genast uppdatera om vad som försigått i mitt fartfyllda sommarliv!

Igår var vi ju på Väla, jag handlade inte så himla mycket men det blev två t-shirtar, en vit och en blå-vit randig ifrån H&m, sen blev det även par vanliga bruna shorts även från H&m. Sen hittade jag ett cerise-rosa skimmrande nagellack även från H&m. Jaa... sen mer från H&m blev underklädersom var på rea. Åhh, man kan inte mer än älska H&m och rea :D

Efter Väla tog jag tåget från Maria station till Felixbelix, vi gjorde inget speciell. Felix övningskörde hem till Ankan där vi spelade lite fotboll. Sen hämtade Jesper (Felix storasysters ex) oss och körde oss hem så snällt. Sen tittade vi på Råttaoiulle, alltid lika bra! Sen somnade jag djupt in i hans famn! Myspys.

Kom hem vid tre tiden och fick städa hela lgh. Har det som straff nu två veckor framöver eftersom att telefonräkningen var lite väl hög och det kanske var lite väl höga siffror som låg på mig! Whooopsy.

Nu har jag varit inne på asos igen! hittade den sexymaman ^^



Dösnygg med guldiga/silvriga accersoarer nu till sommar semestern!


Uppdaterar er säkerligen snart igen! ;D


xoxo Linnéa


Väla!

Nu ska jag bege mig mot väla!

på mig har jag ett par baggyjeans och överdel en bh, what!? jag måste springa till min garderob och hitta något fort !


xoxo Linnéa

Asos och H&m

Jag är helt klart shoppingsugen och jag satt uppe i natt och hittade dessa underbaringarna från www.asos.com och www.hm.se . Såå underbart! You just gotta love it!




Kommentera gärna vad ni tycker om det! :)

Idag ska jag ju faktiskt shoppa på Väla! wiiho, sen ska jag nog till Ängelholm till min kära Felix, vet inte riktigt vad vi ska göra men det kommer vi säkert på senare:)

Är det inte svinkoppor så är det en förkylning, jaa... jag sitter här och min svinkoppa är nästintill ingen koppa alls, men istället drar jag på mig en förkylning. Tradigt, tradigt!


xoxo Linnéa

Sambadags...

Jaa, nu ska jag börja med min förbenade kjol till karnevalen som är om typ 2½ vecka? :o  Årets färger för oss "större" är ljusblått och silver, så det är bara till solariet så man inte smälter in i färgerna , shitbananas!

Lägger in någon bild sen kanske :D


väska?!

Jag sitter nu och klickar runt mig lite grann och kollar på H&m's sommar rea. Jag har tittat på denna väskan ett bra tag nu men aldrig kommit loss för att köpa den. Men ... tykcer ni man fortfarande kan ha den till sommarens heta säsong?

hot or not?


Home...

Nu är jag hemma och jag är sååå semestersjuk så att det inte finns! Jag sitter och skriver små lappar som; att-göra innan semestern, att kolla efter speciellt på semestern och en packlista! Men en annan lista jag även vill skriva är små affärer jag vill hitta innan vi åker. Är det någon som har några roliga tips om butiker, det kan vara second hand också!
Dom storstäder som vi ska till är Florens, Hamburg och Innsbruck :) Tack på förhand!

Idag på lunchen åt jag och Emilia jättegott! Vi gick till China box och jag valde ris, grilladkyckling spett, veg. vårullar och jordnättsås, supergott! Sen så skyndade vi på oss lite grann med att käka så vi kunde till DavidHalls torg och kolla in second hand butiker. Men dom vi fann var sommarstängda så vi får ta det på Fredag istället! Men vi gick från torget och in på storgatan där vi hittade lite smått och gott. Emilia hittade ett par jättesöta vita ballerina med öppen tå på H&m som fanns även i orange och lila. Ska nog faktiskt inhandla mig dom imorgon när jag är på Väla :) Sen var vi inne på Make Up Store och det kan väl inte bli bättre, eller...? Man kunde ju inte handla där på direkten! Men snacka om ögongodis ;) Får bli mer inhandlande där sen när discotävlingarna drar igång!

Ja, som jag skrev innan så ska jag till Väla imorgon med min kära familj. Hoppas på lite shopping åt mig och inte bara åt Sigge, hum....

Nu ska jag fortsätta med mina små listor inför semestern!

xoxo Linnéa


Dagens slut...

...och jag känner mig väldigt duktig på att strimla papper, sätta på frimärke och skriva schema, jag säger inte nej till dom kronorna i timmen ;)

Vi ska åka om en liten, liten stund. Så jag måste bege mig.

ttyl

xoxo Linnéa

Jobb jobb jobb...

Nu sitter jag här hos mom och skriver lite schema som hon inte får fingrarna loss till att göra! Great... fast det är bara att tänka : pengar, pengar, pengar!

Emilia är på väg ner, vi ska luncha tillsammans :D I like that girl. Hon och Anna ska till France om en vecka, detta klarar inte jag psyksikt, i need them! Haha x)  sen när dom kommer hem är inte jag hemma, så det är fem veckor utan mina favoriter!

xoxo Linnéa

2½ timme senare...

...är man alldeles svettig och dann! Nu har jag dansat för idag. Så jag är back on track här.

Mår lite smått illa men det går väl över snart. Felix kanske kommer idag. Mom och Sigge är försvunna, hjälp!

haha, semestersjuk som jag är så har jag gjort ett litet collage över de flesta ställena vi ska till i sommar :D



I like it.

Update later.

xoxo linnéa

Discofever!

Nu har jag faktiskt suttit vid datorn ett tag utan att ha uppdaterat er, whooopsy! Men jag har faktiskt suttit och kollat in nya disco dräckter och tyger och swarowski... you name it! Gårdagen gjorde mig helt flipp, helt jäkla disco galen är jag just nu, har tränat i någon timme nu bara men... åhhh! hela sommaren framför mig och bara träna och träna och träna! För er som inte är så insatt i tävlingsdans så ligger det till såhär;

Man kan tävla i ; Singeldans, Pardans, Gruppdans och Formationsdans. I singel och par-dans så tävlar man i klasserna Brons, Silver, Guld, Star och Superstar. Man börjar i bron och sen jobbar man sig uppåt. Och för att kunna gå uppåt i klasserna så måste man samla på sig prickar och det får man igenom bra placeringar! Man behöver två prickar för att komma upp silver och detsamma gäller för guld, sen är det tre prickar för att komma upp i star och om jag har rätt för mig så är det fyra prickar för att komma upp i superstar!
Jag har precis gått upp silverklassen och nu får jag lov att ha glitter och glamour på mina kläder :D wiie, det finns vissa klädregler inom tävlingsdans också men dom orkar jag inte ta nu. Andra regler är också att i bronsklassen så får man inte ha kickar, hopp och golvkoreografi, men det får jag nu! Så det är bara till att träna! Wie :D

Åhhh, är så lycklig just nu så det bara sprutar energi och glädje ur mig. Ska snart på semester, discoträning på hög nivå, snart karneval, sommarlov, gymnasiet! Give me!

Okej, nu ska jag uppdatera er lite mer om disco och dans, men det är mest om gårdagen. Det blev inte så många roliga bilder med jag lägger in dom senare när jag fört över dom till datorn.
Men men, igår, jag kom hem till Peter och han hade varit på Swedala outlet och köpt en fett cool tröja som det stod POP POP POP på i stora svarta bokstäver, i like it! Sen sprang vi igenom Gantofta i ösregn för att komma till tåget som skulle ta oss till Helsingborg. Sen från Knutan promenerade vi lugnt genom staden och kom hem till Vici där det luktade tacos, vici och josse ! ;) Så vi åt lite, snackade skit och skrattade och konstiga händelser, det blev en låååång kväll och natt, med tittande på dansvideos och egen träning på en parkering... what!? Haha, det var en helt underbar kväll men Peter,Josse och Vici! Tack för det :)


xoxo Linnéa

Utgång

Peter och hans mamma är här alldeles strax för att hämta upp mig ! Urgulligt av dom !:D

Tänkte jag slänger in ett snabbt inlägg och informerar er lite snabbt om kvällen;

Nu ska jag till Peter och va där. Sen vid halv sju så sticker vi till vici och då ska vi handla tacos som vi ska tillaga, sen är det bara skratt och dans som gäller hela natten lång!

Update will come along with pics ;)

xoxo Linnéa

Au pair sugen!

en liten bild på misarna jag kelat med i helgen!


Efter att ha suttit här ett tag och bara klickat runt så kom jag in på en blogg där en tjej skriver om sitt år som au pair! Verkligen underhållande läsning och man blir ju nådigt sugen på att själv åka! Har sagt till mig själv innan att jag vill göra det och nu vill jag verkligen! För er andra som kanske är lite sugna eller bara vill kika in så är sajten :
http://aupairiusa.blogg.se

enjoy

xoxo Linnéa




Söndag eftermiddag!

Hejhopp allihopa!

Har precis kommit hem från stan med mamma. Vi var först och solade solarium (eftersom att inte sommaren vill bjuda på någon sol) sen var vi och handlade lite lunch!

Just nu så sitter jag bara med bara en slafsig knut i håret en vit tröja och mina dans-jogging! I feel pretty, oh so pretty....

Senare idag blir det tåget till helsingborg och mys med dansarna! :D

Sigge han lullar runder här hemma och är så trött, men icke ska han sova. Ack sigge!

Mamma håller på med lunchen som blir litet Italien-inspirerat. Nu är det bara några få dagar kvar till semestern och det ska bli skojskoj! Längtar som bara den...


Ni kan även kolla in min mammas blogg :)       http://mammamy.blogspot.com/

Nu ska jag hjälpa mamma att duka!

xoxo Linnéa


Update; Midsommar!

En skön kväll, ett skönt gäng och riktigt god mat är allt som behövs för att få en lyckad midsommar!

Sen om det händer lite småtabbar här och var så överlever vi alla denna dag. Gårdagen började med all stress och ett halvtimme-försenat tåg och lite regn. Ack ack... men den blev genast bättre när man steg innanför dörren i Björkhagen hos Axel som var värd för kvällen. Huset luktade god mat och trust me... det var den ;) Kvällen bjöd på mycket sång och dans runt midsommarstången och bredvid, lekar hit och lekar dit och vi alla var litet snurriga! Kvällen var toppen och folket började bege sig hemåt och då var endast jag, anna, felix och axel kvar. Vi kollade runt lite och fann sedan att en dyr cykel var stulen. Ack ack, inte bra! Tradigt läge när det i princip endast fanns närma vänner på festen.
Efter lite grubblande så begav jag och Felix oss ut på en nattpromenad hem till Skepparkroken där sången fortfarande var full igång! Efter någon timmes underhållning och umgänge så kallade sängen! En god natts sömn...


midsommar-outfit :)
midsommar-puss                     midsommar-töser


Dagen började relativt tidigt vid tio tiden och då kollades Tur och Retur-filmen in, en god smoothie med en toast blev det till frukost och jag var nöjd. Det blev även lite myspys med dom söta kattungarna som bara är någon vecka gamla. Vi fördrev dagen senare med bara avkoppling. Vi kollade på Jurassic Park ettan och trean. Skoj, skoj! Jag tog mig hemåt med tåget kvart i tio och nu sitter jag här och myser lite. Sigge-liten är sjuker, stackars bror.

Imorgon är det dansmys hos Vici, yay!:D


xoxo Linnéa

Utgång

Jaa... då sitter jag här igen. Håret är inte klart eftersom att min locktång är spårlöst försvunnen inne i förrådet så jag får sätta igång och platta det. Annars är allt klart. Tar tåget mot Änglaholm kvart över två!

Any wonders,. just give a call!


xoxo Linnéa

Midsommarafton!

Glad midsommar alla där ute!

Har just kommit hem från en liten stadsrunda med moder min. Vi inhandlade lite blommor till en midsommarstång och två fina kransar till oss. Sen var vi inne på H&M där jag köpte bröst-tejp, hårspray och Sigge fick sig en ny skjorta. På vägen hem gick vi förbi biografen där vi såg reklamen för den nya filmen Sex and the city och då sa vi att vi nog ska se den på Onsdag eller Torsdag, myspys!

Självfallet blir det inte sjömansklänningen idag, för varför ska jag bestämma mig en dag innan? Haha, jag är hopplös. Det blir min bal/fest-klänning istället, väldigt tjusig.
 

Ja hoppas på lite bilder från dagen senare så ni får se hur jag såg ut då med krans och allt ;)


Nu ska jag springa in i duschen, sminka mig, fixa håret, binda krans, förhoppnings skriva ett inlägg till och sen ska jag klä mig sen bär det av till tåget!


Hoppas ni alla har en bra dag i det tråkiga vädret! :)



xoxo Linnéa


Torsdagnatt / Tidig Fredag

Guten nacht alles!

Jag sa innan att bilder på förslags-outfits skulle komma upp, men kvällen blev lite annan än att ta foton.
Tidigare idag hyrde jag och mom tre stycken filmer ; Arn, Feel the noice och The last legion. Än så länge är bara Feel the noice sedd utav mig och fick väl tre L utav fem möjliga. Handlar om en svart kille som är bosatt i Harlem och han drömmer om att bli rappare. Efter omständigheter i NY med bråk så får Rob, som han då heter, flytta till sin pappa och hans familj i Puerto Rico. Där finner han en ny passion för musik, reaggeton. Snart så börjar Rob och hans styvbror jobba med musiken ihop och drömmer om att slå igenom.

Var faktiskt bra, den hade faktiskt en helt okej berättelse. :)

Men nu flög jag iväg på annat... midsommar-outfit! Min ångest är borta jag har bestämt mig! Det blir en axelbandslös sjömansklänning med lite ceriserosa tillbehör (skor, naglar och midsommarkrans). Frisyren kommer nog till att vara rätt lockig, det känns så. Men man vet ju aldrig om man plockar fram plattången ;)

Har kommit underfund med att det är väldigt roligt att blogga, haha! :) Hoppas ni andra tycker det är skoj och att jag underhåller er lite iallafall med mitt ordinära liv :)

Just det! På Söndag så har Victoria på dansen en liten gathering hemma hos sig med några utav Danshusets dansare. Det lär bli lite dans, filmer, skratt och myspys! Update will come for sure.

xoxo   Linnéa

M i d d a g ! !

Maten luktar gudomligt gott! Och jag är väldans hungrig, det kan inte bli värre, det kan bara bli bättre om det någonsin kan bli klar! Gosh.

Tänkte just... länka min kära vän Emilia      anderssonemilia.blogg.se , en blogg värd att läsa!


xoxo

Hemkomst och ångest!

  This is what I'm talking about ;)


Gårdagen blev rätt bra trots ingen shopping. Jag slog Mollypolly en pling och hon var genast med på noterna med en vända till biblioteket. Vi var där en liten stund och sen blev det Hemmakväll där vi inhandlade världens bästa glass,Ben&Jerry's. Idag blev det smaken Brownie Cheescake eller Cheescake Brownie, kan inte riktigt komma ihåg vilken ordning orden stod i.
Sedan drog vi igång moppen och körde ut till lilla, lilla Vadensjö och där blev det lite grill och urdålig fotboll, ack Sverige!
Efter lite mys på Mollys rum med tända ljus och den heliga Glassen så tog vi oss en titt på animerade Madagaskar, inte illa alls! Dörolig!

Imorgon är det midsommar jag har klädångest! Tänkte jag ska några bilder med lite olika förslags-outfits så får ni gärna säga vad ni tycker.
Midsommar för mig blir en fest i Ängelholm med min kära Felix och hans kompisar. Vet inte än om det kommer fler som jag inte träffat förr och om det gör det, blir min ångest större. Haha, patetiska jag!

Nu sitter jag här hemma, håller på att hjälpa mom med tvätten och jag har även städat lite här. Mina svinkoppor är inga koppor längre, utan en koppa. Jag har lyckats skaka av mig två stycken så nu har jag en eländig kvar i mitt armveck.

Hoppas ni alla haft det fint i det "fantastiska" vädret.

xoxo /ironiska Linnéa

Changed plans

Evsi, felix lillasyster, som var sugen på shopping ute på Väla frågade snällt om jag skulle med och jag nappade direkt, men insåg efter en liten stund att jag lovade mig själv att inte shoppa något innan semestern, hur mycket det än kliar fingrarna efter att få hålla kassar i händerna så får jag hålla dom i styr och spara den härliga Paris Hilton-känslan till semestern istället.

Nu vet jag inte riktgit vad som händer under dagen ska nog ringa Molly och se vad hon har för sig. Om inget annat så ses vi kanske inatt ;)


xoxo

han kan vara rätt söt, han är dock den bästa familjemedlemen.   bror och jag.


Onsdag förmiddag

Helgen har inte besått utav något vidare datorbesök, detta är min bortförklaring till att jag inte skrivit något sen mitt första, men nu är jag här!


Min dag har börjar rätt lugnt, jag gick upp vid nio tiden kollade lite sommarlovs morgon ;) sedan gick jag ut i köket och gjorde några goda american pancakes, inte illa. Nu sitter jag här i min ensamhet tittar ut över havet och önskar att vädret hade tillåtit ett litet dopp, men nej.


För endast några dagar sedan kom jag underfull med att det är inte lång tid kvar tills jag sätter mig i bilen med familjen Lindé-Persson och kör ner mot Stövlen (Italien), Österikke och Tyskland. Jag kan knappt bärga mig längre, har skramlat ihop lite pengar så jag kan få mig lite utav shopping, för det är ju trots allt en rolig del i livet. Men innan jag börjar att skena iväg till Italien så har jag grejer framför mig, först har vi midsommar på Fredag som antagligen kommer till att spenderas i sköna Ängelholm med ett gäng sköna människor. Sen har jag dansträning med de yngre i samba så att de är redo för Karnevalståget som kommer sen... och sedan, bara en dag efter karnevalen i Landskrona stad så bär det av.


Jag hoppas jag lär hitta ett mörkt internetcafé i en liten hörna i Europa så jag kan uppdatera er med familjeäventyr och shopping!

Mina pancakes håller på att kallna och jag tänker smaska i mig dom nu!

I'll be back!

xoxo


Lördagkväll - första inlägget

Med tjat dag in och dag ut, varsågod svenska folket, här har ni min blogg.

Jag hoppas jag lär kunna uppdatera mig ofta så att jag inte blir tråkig eller bortglömd, men jag hoppas även att jag inte blir lika besatt som min kära vän emilia (anderssonemilia.blogg.se).  Men vad jag tänker bjuda er på i denna lilla blogg är rent av min vardag, mycket roligare blir det inte. Men ni kanske vill ha en introduktion av mig: Mitt namn är Linnéa och jag är 16 år fyllda, jag bor givetvis hemma med min moder, plastfarsa och pain-in-the-ass-bror! Jag har, för bara tre dagar sen, gått ut grundskolan och samlade på mig rätt så fina betyg. Ni lär finna mig sedan på Olympiaskolan i Helsingborg framöver. Jag har dansat sedan väldigt ung ålder och det gör jag fortfarande, tävlingsdansare här ja! Och när jag inte tränar så tar jag mig tid till min pojkvän felix och mina allra käraste vänner och ibland en liten blandning utav allt!
 Kläder och mode är också en rätt stor del i mitt liv liksom nästan alla tonårstjejer så någon gång då och då lär jag väl slänga in ett inlägg om det också.

Just nu sitter jag med svinkoppor över min kropp som inte gör sig speciellt snyggt där men dom lär vara borta snart.

Mer av mig får ni inte just nu men jag lär uppdatera er.


xoxo  Lindé


RSS 2.0