På Kastrup

Nu har jag checkat in, lämnat bagage, strosat lite i affärer och satt mig vid gaten! Planet lyfter om en timmes tid:) så jävla fett!
PUSS


MJAUEGBNHJMGKFEL

JAG ÄR SÅÅÅ ÖVERTAGGAD TILL LONDON. HELT OFATTBART!!!!! NU MÅSTE JAG SOVA.
JAG HAR PACKAT:
  • ETT PAR JEANS
  • HÖGTALARE
  • MEDECINER
  • PASS
  • TROSOR
  • TRE TRÖJOR
  • EN KEPS
  • EN LITEN TJOCKIS
SOFT TJEJ!

SÖNDAG

Jag kan nog inte riktigt förstå...att jag kom tvåa igår på min första streettävling i Starklassen! TVÅA?!?! Åh herregud...nej. Whaa...ska låta det smälta ett tag nu. Discon gick inte såå bra men helt klart bättre än förra gången:)
Nu är vi på väg hem från sthlm och ikväll blir det att packa om och tvätta kläder inför LONDON!!


I bilen...

...på väg till Stockholm! Har Miranda vid min sida som kommer somna vilken sekund som helst och sen har jag älskade Jessica och hennes mamma där fram. Har en julmust och en påse bilar till sällskap, ifall de förstnämnda blir tradiga! Är riktigt taggad inför helgens tävling, men nervös...
PUSS

TORSDAG

Jag är uppe i varv men jag är sååååå trött. Jag far till Stockholm imorgon, har ett katastrof-rum, en stissig lillebror, massor att packa både inför London och Stockholm. Som grädde på moset så ska jag och Peter sy sju stycken disco-toppar till vår lilla grupp Girls Couture. Vi har kommit en bra bit och vi tar med oss småpyssel i bilen upp imorgon. Kommer bli såååå snygga tjejer! I övrigt är jag RIKTIGT taggad inför tävlingen. Det är min första Startävling i street och sen är sugen på en revansch efter min urusla öppning i superstar för några helger sen. Men nu så! HEJA!

londonlondonlondonlondon

AAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!! Om en exakt en vecka är jag i London! UNTZUNTZUNTZ!

GINGER

Jul-fan som jag är så har planering utav årets pepparkakshus börjat! Jag ska satsa på stort i år. Och då menar jag STORT. Som vanligt ska jag göra det med min fina mormor! Can't wait! :D

LÖRDAG

Once again sitter jag i en bil på väg hem. Men denna gången sitter jag med Linn och hennes pappa på väg hem från dansen!
Igårkväll blev jag bjuden på midsag och sen vandrade jag hem till Linns lägenhet, och sov där själv. Fattar ni?! Jag sov själv i en lägenhet!! Så nuuuu vill jag också ha en egen lägenhet. Jag klarade ju faktiskt av det där med att va själv! Nästan smärtfritt.
Ikväll ska jag nog bara kolla lite film, äta tacos och plugga teori! Hejaheja!
PUSS


LÖRDAG

Nu sitter jag i bilen med Jan och Linn på väg hem från jobb! Ska bara hem, städa i ordning på mitt rum och packa ner lite dansgrejer i en väska, sen ska jag bege mig till Helsingborg! Imorgon blir det träning med Jessi, tävling på lördag igen och vi ska kötta!
UntZuntz!


FREDAG

Idag är det fredag, did u know?
Så sooooft, men jag har fredag nästan hela veckan. Typ.
Har träffat Sara en god stund idag i stan för lite lunch, jakt på kläder till Sara och in på en resebyrå för en liten check över en ganska eventuellt kommande resa.
Är så sugen på att resa, sen slog det mig att jag faktiskt åker till London om 10 dagar!!!! Ska bli så himla roligt. Åker dit med fyra tjejer ifrån Göteborg så vi åker från varsitt håll men möts upp på hotellet. GOSH VAD JAG LÄNGTAR. Och gissa vad vi ska göra..?
Donzadansa!
Sen ska jag även på lite utflykt till Bath där James bor (en kompis jag träffade i italien för några år sen). Han går på university där nu så jag ska dit över onsdagen, parta lite grann och umgås. Sen åker jag tillbaka torsdagmorgon för att dansa ännu mer och hitta på skoj med mitt fina sällskap!
Nu blir det mys med familjen, middag och chill. Jobb på stadium imorgon, untzuntz!

PUSS

Superstar

Precis hemkommen från dansen. Hade en jättebra och rolig träning med Jessica idag, åååh. =D Är så nöjd över att vi började dansa par tillsammans!
Annars idag har jag tagit det lugnt. Mormor och morfar har varit på besök och sen drog jag mig till stan där jag mötte upp Peter och Patrik, vi körde till danshuset. Sen har jag jobbat och tränat i vanlig ordning. Imorgon ska jag in tidigare till dansen. Träna själv och sen ha några privatlektioner. Soft!

finaste!

Tisdag

Har varit full rulle på mig! Precis som vanligt...

Under kvällen har jag hunnit beställa hem tyger till lilla gruppen och mig själv, skickat mejl till hoooondra olika människor i hopp om sponsring till gruppen och så har jag...nej, okej. Så mycket var det faktiskt inte.

lördaglördaglördag

Jag sitter hemma. I skåne. BLLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!
Ska alldeles strax äta middag med familjen och sen ska jag bort till Linn en sväng för lite mys. Har jobbat hela dagen på stadium och imorgon ska jag jobba hela dagen på danshuset. Privatlektioner och coaching står på schemat.
På tal om privatlektion hade jag ju en igår, underbart! Var asbra. Kort och gott.

HEJDÅ!

Torsdag

Hola kompisar!

I skrivande stund sitter jag och hostar i ett hörn på ett tåg som tar mig till Göteborg. I handen har jag en kopp(okej, pappmugg...) och så kollar jag på Moulin Rouge! Det blir en kort visit eftersom att jag åker om mindre 24h igen. Ska upp för att ta privatlektion i hiphop, så passar jag på att gosa med favvo-lurre timmarna innan =)Så imorgon återvänder jag till gymnasiet i någon timme, sen får det vara nog...hehe!
Tävlade förresten i helgen och överlag så gick det braa! Skriver mer om den innan helgens slut.

PUSSSS

Fläckig och sliten tjej!

On strangers tide

Jag och Sigge sitter i soffan, kollar film, spelar lite spel och småmyser. Jag börjar bli fläckig = tävling coming up. Neeeeeeej, jag är inte fläckig, bara brun! ;)
Det blir träning senare, två privatlektioner. Sen ska jag ha med mig hooondra ungar hem för dräktprovning hos finaste mammsen aka. supermom!

Sen - sola! Hehehehhehe

Imorgon fyller fina Sara år och det ska småfira genom en lunch tillsammans! Myspys!

RSS 2.0